• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben kaçtım öpüldünüz önce nişanlımla sonra akadasımla buluşcam eve geç giderim yarın görüşmek üzeeree:21::21:

yok görmedim telden girdiğim için sorun oluyor akşamları ..... aldım onu meryem ana otu arıyordum adam hayıt tohu dedi aldım ama içmedim nasıl kullancam bilmiyorum araştırmadımda öylece çekmece kaldı o 2 haftadır
Bende yeni ogrenmiatim aktardan aldim kullanmaya baslayacaktim eger hakisnkalmasaydim afet sancisina falan cok faydasi varmis ben baya arastirmisti

Sabah
2 kavurmali yumurta, zeytin, cecilpeynir, peynir, salatalik,domates, cay.
Ara
Sutlu kahve

Aksam
Yarim gogus firinda kizarmis az but dan aldim.
Iki kasik bulgur
1 kase cacik
2lt su tamamlicam
Bakalim bugun neler yenmiss:kahve:
Etli butlu jir menu olmus afiyet olsun kacamak yok gayet guzelll :KK76:

Bende yeni ogrenmiatim aktardan aldim kullanmaya baslayacaktim eger hakisnkalmasaydim afet sancisina falan cok faydasi varmis ben baya arastirmisti
BENDE ARADA SANCI OLUYOR HAMİLE KALMAK İSTEYENLER KULLANIYORMUŞ KALİTE İÇİN AMA NE ZAMAN BAŞLANIR BIRAKILIR BİLMİYORUM BU ARADA İŞTE ÇOK YOĞUNUM UNUTMUŞTUM BİLE

BENDE ARADA SANCI OLUYOR HAMİLE KALMAK İSTEYENLER KULLANIYORMUŞ KALİTE İÇİN AMA NE ZAMAN BAŞLANIR BIRAKILIR BİLMİYORUM BU ARADA İŞTE ÇOK YOĞUNUM UNUTMUŞTUM BİLE
Sadece hamile kalmak isteyenler degil regl sancisi cekenlerde kullaniyormus. Ben ikisi icinde baslayacaktim cok sancili geciyor benimm agridan oluyorum

bende şimdi arkadasıma gitcem hiç bişey yapmma cay yeter demiştim ama :dua::dua::dua:
zaten yersen pes artiklkk kimseye soz soyleye hakkin kalmaz yeter yaa:tokat: cildirtcaksiniz beni:olamaz:

AKŞAMI ERKEN YİYENLERDENSİN SNIRIM BEĞENDİM MENÜYÜ ZATEN HİÇ AÇIK VERMİYORSUN :KK68::KK68:
Tesekkurler:KK68:
Bakalim bugun neler yenmiss:kahve:
Etli butlu jir menu olmus afiyet olsun kacamak yok gayet guzelll :KK76:
:süslü:
Kizlar acil yardim yemek yapmam lazim bana etki veya kiymaki yemek soyleyin lutfennnnn evde hic sebzem yok ama :olamaz::skandal:
tas kebabi, etli bezelye ikisinide cooook severim :)
Ohh

zaten yersen pes artiklkk kimseye soz soyleye hakkin kalmaz yeter yaa:tokat: cildirtcaksiniz beni:olamaz:

Tesekkurler:KK68:

:süslü:
tas kebabi, etli bezelye ikisinide cooook severim :)
Ohh
Etli bezelyeye pattis katiyor musun sade et ve bezelyemi cnm.
Bu aksam coban kvurma yapcam yarin a farkli birsey olsun diyorum tas kebabina da bir bakimmm daha once onu hic yapmadim

• 800 gram kuşbaşı dana eti
  • 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet orta boy kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 adet orta boy havuç
  • 2 adet orta boy patates
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 4 adet tane karabiber

Senin tas kebapta bu malzemelerden minolusuyor kuzum @ParteMoralll

Etli bezelyeye pattis katiyor musun sade et ve bezelyemi cnm.
Bu aksam coban kvurma yapcam yarin a farkli birsey olsun diyorum tas kebabina da bir bakimmm daha once onu hic yapmadim
Aaa hic yapmadnmi:eek:
Etli bezelyeyi ben tavukluda yapiyorum icinde kizartilmis kucuk patates ,bezelye, salca, mantar,sogan var. En son kekik :)
  • 800 gram kuşbaşı dana eti
  • 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet orta boy kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 adet orta boy havuç
  • 2 adet orta boy patates
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 4 adet tane karabiber

Senin tas kebapta bu malzemelerden minolusuyor kuzum @ParteMoralll
ozele gel

28/02/2017
Sabah
1 peynirli omlet / 62,50 gr süzme beyaz peynir

Ara
sade nescafe / 1 adet hurma

Öğlen
tavuk döner / yarım dilim ekmek

Ara
1 elma / 1 t. kahve / 1 hurma

Akşam
1 kse mercimek çorba / 1 kase yoğurt

bugün vergi dairesinde çokça merdiven inip çıktım iki kere gidip geldim iyi oldu evde spor yapacam 2lt suyu tamamlarım yatmadan önce ılık süt içerim öpüldünüz

28/02/2017
Sabah

Ara

Öğlen

Ara

Akşam

bugün vergi dairesinde çokça merdiven inip çıktım iki kere gidip geldim iyi oldu evde spor yapacam 2lt suyu tamamlarım yatmadan önce ılık süt içerim öpüldünüz
Cok guzel afiyet olsun ama aksam bana cook az gibi geldi.

28/02/2017
Sabah

Ara

Öğlen

Ara

Akşam

canim sabah zeytin biber domates salatalik eklemeye calis bence daha enrrjik olursun . Digerleri gayet hafif olmusss eminim eksi cikacannn sabaha

Back
X