- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #185.021
kızlar ben kaçtım öpüldünüz önce nişanlımla sonra akadasımla buluşcam eve geç giderim yarın görüşmek üzeeree

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yeni ogrenmiatim aktardan aldim kullanmaya baslayacaktim eger hakisnkalmasaydim afet sancisina falan cok faydasi varmis ben baya arastirmistiyok görmedim telden girdiğim için sorun oluyor akşamları ..... aldım onu meryem ana otu arıyordum adam hayıt tohu dedi aldım ama içmedim nasıl kullancam bilmiyorum araştırmadımda öylece çekmece kaldı o 2 haftadır
Bakalim bugun neler yenmissSabah
2 kavurmali yumurta, zeytin, cecilpeynir, peynir, salatalik,domates, cay.
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Yarim gogus firinda kizarmis az but dan aldim.
Iki kasik bulgur
1 kase cacik
2lt su tamamlicam
bence dogum sancısı acısı daha cekilir gibi geliyo su an![]()
Cok yimeeekızlar ben kaçtım öpüldünüz önce nişanlımla sonra akadasımla buluşcam eve geç giderim yarın görüşmek üzeeree![]()
BENDE ARADA SANCI OLUYOR HAMİLE KALMAK İSTEYENLER KULLANIYORMUŞ KALİTE İÇİN AMA NE ZAMAN BAŞLANIR BIRAKILIR BİLMİYORUM BU ARADA İŞTE ÇOK YOĞUNUM UNUTMUŞTUM BİLEBende yeni ogrenmiatim aktardan aldim kullanmaya baslayacaktim eger hakisnkalmasaydim afet sancisina falan cok faydasi varmis ben baya arastirmisti
Sadece hamile kalmak isteyenler degil regl sancisi cekenlerde kullaniyormus. Ben ikisi icinde baslayacaktim cok sancili geciyor benimm agridan oluyorumBENDE ARADA SANCI OLUYOR HAMİLE KALMAK İSTEYENLER KULLANIYORMUŞ KALİTE İÇİN AMA NE ZAMAN BAŞLANIR BIRAKILIR BİLMİYORUM BU ARADA İŞTE ÇOK YOĞUNUM UNUTMUŞTUM BİLE
zaten yersen pes artiklkk kimseye soz soyleye hakkin kalmaz yeter yaabende şimdi arkadasıma gitcem hiç bişey yapmma cay yeter demiştim ama![]()
TesekkurlerAKŞAMI ERKEN YİYENLERDENSİN SNIRIM BEĞENDİM MENÜYÜ ZATEN HİÇ AÇIK VERMİYORSUN![]()
Bakalim bugun neler yenmiss
Etli butlu jir menu olmus afiyet olsun kacamak yok gayet guzelll![]()
tas kebabi, etli bezelye ikisinide cooook severim :)Kizlar acil yardim yemek yapmam lazim bana etki veya kiymaki yemek soyleyin lutfennnnn evde hic sebzem yok ama![]()
Etli bezelyeye pattis katiyor musun sade et ve bezelyemi cnm.zaten yersen pes artiklkk kimseye soz soyleye hakkin kalmaz yeter yaacildirtcaksiniz beni
Tesekkurler
tas kebabi, etli bezelye ikisinide cooook severim :)
Ohh
Aaa hic yapmadnmiEtli bezelyeye pattis katiyor musun sade et ve bezelyemi cnm.
Bu aksam coban kvurma yapcam yarin a farkli birsey olsun diyorum tas kebabina da bir bakimmm daha once onu hic yapmadim
ozele gel
- 800 gram kuşbaşı dana eti
- 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 adet orta boy kuru soğan
- 3 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı un
- 1 adet orta boy havuç
- 2 adet orta boy patates
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 3 su bardağı sıcak su
- 1 çay kaşığı tuz
- 4 adet tane karabiber
Senin tas kebapta bu malzemelerden minolusuyor kuzum @ParteMoralll
ben soğuk yersem çok kötü oluyor klımda olsun bakalım teşekkür edderimSadece hamile kalmak isteyenler degil regl sancisi cekenlerde kullaniyormus. Ben ikisi icinde baslayacaktim cok sancili geciyor benimm agridan oluyorum
GekiyommmmmmmmmmAaa hic yapmadnmi
Etli bezelyeyi ben tavukluda yapiyorum icinde kizartilmis kucuk patates ,bezelye, salca, mantar,sogan var. En son kekik :)
ozele gel
Cok guzel afiyet olsun ama aksam bana cook az gibi geldi.28/02/2017
Sabah
1 peynirli omlet / 62,50 gr süzme beyaz peynir
Ara
sade nescafe / 1 adet hurma
Öğlen
tavuk döner / yarım dilim ekmek
Ara
1 elma / 1 t. kahve / 1 hurma
Akşam
1 kse mercimek çorba / 1 kase yoğurt
bugün vergi dairesinde çokça merdiven inip çıktım iki kere gidip geldim iyi oldu evde spor yapacam 2lt suyu tamamlarım yatmadan önce ılık süt içerim öpüldünüz
afiyet olsun canim. yürüyüşte epey yapmissin cok iyiFena degil canim afiyet olsun
nuffiuna yazcaktim :)afiyet olsun canim. yürüyüşte epey yapmissin cok iyi![]()
canim sabah zeytin biber domates salatalik eklemeye calis bence daha enrrjik olursun . Digerleri gayet hafif olmusss eminim eksi cikacannn sabaha28/02/2017
Sabah
1 peynirli omlet / 62,50 gr süzme beyaz peynir
Ara
sade nescafe / 1 adet hurma
Öğlen
tavuk döner / yarım dilim ekmek
Ara
1 elma / 1 t. kahve / 1 hurma
Akşam
1 kse mercimek çorba / 1 kase yoğurt
bugün vergi dairesinde çokça merdiven inip çıktım iki kere gidip geldim iyi oldu evde spor yapacam 2lt suyu tamamlarım yatmadan önce ılık süt içerim öpüldünüz