• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet spor zor geliyor ama zorlicam kendimi kilolar daha hızlı gidicek spor ile desteklersem ve sarkmalar olmayacak hafta sonu evin karşısında aletler var orya gitmeyi düşünüyorum biraz yürüyüş biraz orası hafta sonuda yapmış olurum hafta içi yürüyüş en iyisi oluyor işlerim hafiflerse öğlen çıkıp yarım saat yürürüm iş çıkışı yrım saat günlük 1 saat olmuş oluyor ... büyük htimal ile verdim ... bugünden itibaren akşamları hafif geçiyor süt ve nesfit ile gidicem bu sefer bakalım 73ü görecem mi

Kuzum sen süpersin :KK200::KK200:
Maşallah :nazar::nazar:

Kizz arabasi yemedimm kii tavuklu corbasini ictim başka yemekte yoktu yogurda iki elma dogradim haa icine ev yapimi yagsiz iki kucuk galeta parcaladim kattim yedim cok actim dun bunlari yiyince doydumm..yani aksam menude iki cesit vardi kendime yaptim

Ahhh lahmscun yedigim gunlerdr 74 kg dusmustumm bikeremm yedigimde 5-6 saat ac kalmanin faydasiydi be ne günlerdi :))
Banaaaaa cvp vermeeeeeeeeeeeeee:KK34::KK34::KK34:
İnsanın midesini onlar bulandırıyo banı biz yiyoz :skandal:
ama yasak bildigm kadaryla haber vererk aciliyo. Sen ban yemissin yine yicen bence hahah

evet spor zor geliyor ama zorlicam kendimi kilolar daha hızlı gidicek spor ile desteklersem ve sarkmalar olmayacak hafta sonu evin karşısında aletler var orya gitmeyi düşünüyorum biraz yürüyüş biraz orası hafta sonuda yapmış olurum hafta içi yürüyüş en iyisi oluyor işlerim hafiflerse öğlen çıkıp yarım saat yürürüm iş çıkışı yrım saat günlük 1 saat olmuş oluyor ... büyük htimal ile verdim ... bugünden itibaren akşamları hafif geçiyor süt ve nesfit ile gidicem bu sefer bakalım 73ü görecem mi
hadi inşalla canım hedefe odaklandın mı daha kolay oluyo bu işler kendine haftalık hedefler koyman güzelll

pogaca kek fırında makarna vardı:KK53::KK53::KK53:
yimesigin iyi olmus keptinnn:KK53:

bulunca bana da yaz ... dün annem de hep aynı yemeklermi yersiniz değişik şeyler yapsana diyor azar büyük yerden yeni birşey yapmak lazım :KK70:
:D yazarim cnm sende yaz ne yapacagimi dusunmekten dusunup bulamamaktan gina geldi valla :KK14:

doydum canım pek yemek istemedim regl oldum baş ağrım falan vardı yetti :KK33:
Anladim cnm ossun bakalimmm:KK50:

almışın dersini iyi bari :KK70: istersen kazene yada diğerlerine mesaj at pişmanım de artık başka ne diyim :KK70: kız güldürdün yaa :KK70:

kız kötü bişeyde yazmadım yaaa anlamadım sabah birden görünce şok oldum :D

Banaaaaa cvp vermeeeeeeeeeeeeee:KK34::KK34::KK34:
ama yasak bildigm kadaryla haber vererk aciliyo. Sen ban yemissin yine yicen bence hahah

haber verirsem gene banlarlar offf :D :D :D

Back
X