- 1 Mart 2017
- 40
- 56
- 3
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #185.401
ben hepinize yetiyorumsen burda bz varken gider oralara laf yetiştirirsen öleee olurrr

şşş siz sözylemezseniz bişicik olmazkapatırlar 2. üyelik yasak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hepinize yetiyorumsen burda bz varken gider oralara laf yetiştirirsen öleee olurrr
şşş siz sözylemezseniz bişicik olmazkapatırlar 2. üyelik yasak![]()
şimdi kızlar cok ciddiNapalimmmmeskiden boyleydi grup
![]()
kib liyeyim mi yetişiiiiiinnnn 2. üyelik varrrrr diyeyi mi ahahaahben hepinize yetiyorum
şşş siz sözylemezseniz bişicik olmazgerçi ben söyledim ama
![]()
Aaa o nasil is gii hem yemek hrm yazinn yazik o tele batirma benim elden tel rahmetlik olurr..Hadi bendeeeee hem yemek yapiyorum hem cene yapiyorumkolay geleee
kız yazııık unuttun mu adamın dogum günüsünüüüü anam kıyamam yaaaa bn unutsam bnmki küser kesinAmaa gelincikte yokk onudami banlamslarr vayy kuzu yaa
Kizz @ParteMoralllkaptinn gulmekten sabah gelen misafirin yuzunden herifin dogum gununu unuttum yaş pasta alcaktim vayyy neyse yemek yaparken heriffcugum dogum gunumdu dedi bende abavvvv valla geceden beri dusunuydum hep o misafirler yuzunde unuttumm askitomm dedim neyse gonlunu aldim dedimki artık maasi alimda yaspasta yapiyim kocaman ucunuzun birlikte kutlarık dedim benim icinde iyi oldu dayanamam yersem bide bu cuma cok onemliiiiiii
Yokk kizz bi haftadir sayiklayip duruyordum kendiside pek umursamaz süpriz yapacaktim guya bana süpriz oldu anamm bu feyyss benden once kutlamiss hossik feyss..kız yazııık unuttun mu adamın dogum günüsünüüüü anam kıyamam yaaaa bn unutsam bnmki küser kesin![]()
Yokk kizz bi haftadir sayiklayip duruyordum kendiside pek umursamaz süpriz yapacaktim guya bana süpriz oldu anamm bu feyyss benden once kutlamiss hossik feyss..((
hadi sana kolay gelsin kuzum affettir kendini hem gönlünüde al beyindir sonuctaArtki bugun bol hizmet edimmde gonlunu alimm erkeklerlin kalbine giden yoll mideeee bide mis gibi agirla tamam
Ne yedn oglen ina baglicok acıktım nescafe içeyim dedimakşam eve gidince kendimi durdurmam gerek corba içip hemen atıp uyusam olar mıı
![]()
Ben yaparAaa o nasil is gii hem yemek hrm yazinn yazik o tele batirma benim elden tel rahmetlik olurr..
Aaaa gitttiii vallaaaa insallah obur adresi komple kapamazlar
ay pasta ypma sende guzel masa hazirlaaa olmazmiiiiAmaa gelincikte yokk onudami banlamslarr vayy kuzu yaa
Kizz @ParteMoralllkaptinn gulmekten sabah gelen misafirin yuzunden herifin dogum gununu unuttum yaş pasta alcaktim vayyy neyse yemek yaparken heriffcugum dogum gunumdu dedi bende abavvvv valla geceden beri dusunuydum hep o misafirler yuzunde unuttumm askitomm dedim neyse gonlunu aldim dedimki artık maasi alimda yaspasta yapiyim kocaman ucunuzun birlikte kutlarık dedim benim icinde iyi oldu dayanamam yersem bide bu cuma cok onemliiiiiii
Sabah
2yumurta, bir tam domates, bir salatalik, zeytinnnn, cemensiz pastirma, peynirrr
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Bir kase domates corbasi
Bir porsiyon salataaa
Mantarli biberli tavuk sote
Yulaf
Ayran
2lt su tamamlicm
Ne yedn oglen ina bagli
Ben yaparablan star bebegimmm
Aaaa gitttiii vallaaaa insallah obur adresi komple kapamazlar
ay pasta ypma sende guzel masa hazirlaaa olmazmiiii
bende ne erken dicektimBu arada yimeeemi simcik hazirliyorm yicem aynen o sekilde 5de yerim
Hayir onxe tavada yapiyorum tavuklari sonra biberleri mantarlari kavuruyotum sonra firina atiyorum en son kasar ekliyorum bool yne firina superr oluyo bol bahart bu arada. Ben firina atmadan yedm bugun.ooo pek güzell soteyi frında mı yapıyosn kuzumm
himmm ozaman aksam corba ve salata yi.yarım kase corba susuz yarım porsiyon türlü yemeği 1 dilim ekmek
açılır bikaç güne yaa cumaya gelse bari![]()
yooh cnmmmmbende ne erken dicektim![]()