• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amaa gelincikte yokk onudami banlamslarr vayy kuzu yaa

Kizz @ParteMoralll kaptinn kaptinn gulmekten sabah gelen misafirin yuzunden herifin dogum gununu unuttum yaş pasta alcaktim vayyy neyse yemek yaparken heriffcugum dogum gunumdu dedi bende abavvvv valla geceden beri dusunuydum hep o misafirler yuzunde unuttumm askitomm dedim neyse gonlunu aldim dedimki artık maasi alimda yaspasta yapiyim kocaman ucunuzun birlikte kutlarık dedim benim icinde iyi oldu dayanamam yersem bide bu cuma cok onemliiiiiii

Kizz @ParteMoralll kaptinn kaptinn gulmekten sabah gelen misafirin yuzunden herifin dogum gununu unuttum yaş pasta alcaktim vayyy neyse yemek yaparken heriffcugum dogum gunumdu dedi bende abavvvv valla geceden beri dusunuydum hep o misafirler yuzunde unuttumm askitomm dedim neyse gonlunu aldim dedimki artık maasi alimda yaspasta yapiyim kocaman ucunuzun birlikte kutlarık dedim benim icinde iyi oldu dayanamam yersem bide bu cuma cok onemliiiiiii
kız yazııık unuttun mu adamın dogum günüsünüüüü anam kıyamam yaaaa bn unutsam bnmki küser kesin :D:D

Sabah
2yumurta, bir tam domates, bir salatalik, zeytinnnn, cemensiz pastirma, peynirrr

Ara
Sutlu kahve

Aksam
Bir kase domates corbasi
Bir porsiyon salataaa
Mantarli biberli tavuk sote
Yulaf
Ayran
2lt su tamamlicm

cok acıktım nescafe içeyim dedim :ruh: akşam eve gidince kendimi durdurmam gerek corba içip hemen atıp uyusam olar mıı :silah:
Ne yedn oglen ina bagli
Aaa o nasil is gii hem yemek hrm yazinn yazik o tele batirma benim elden tel rahmetlik olurr..
Ben yapar:deli:ablan star bebegimmm:deli:
vallla banladılar kız :KK70::KK70::KK70::KK70: kim yaptı valla ben yapmadım :KK70::KK70:
@ParteMoralll
Aaaa gitttiii vallaaaa insallah obur adresi komple kapamazlar

ay pasta ypma sende guzel masa hazirlaaa olmazmiiii

Ne yedn oglen ina bagli

Ben yapar:deli:ablan star bebegimmm:deli:

Aaaa gitttiii vallaaaa insallah obur adresi komple kapamazlar
ay pasta ypma sende guzel masa hazirlaaa olmazmiiii

yarım kase corba susuz yarım porsiyon türlü yemeği 1 dilim ekmek:bicak:
açılır bikaç güne yaa cumaya gelse bari:eek:

ooo pek güzell soteyi frında mı yapıyosn kuzumm
Hayir onxe tavada yapiyorum tavuklari sonra biberleri mantarlari kavuruyotum sonra firina atiyorum en son kasar ekliyorum bool yne firina superr oluyo bol bahart bu arada. Ben firina atmadan yedm bugun.
yarım kase corba susuz yarım porsiyon türlü yemeği 1 dilim ekmek:bicak:
açılır bikaç güne yaa cumaya gelse bari:eek:
himmm ozaman aksam corba ve salata yi.

bende ne erken dicektim :kk77:
yooh cnmmmm

Back
X