• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
65 gr süzme beyaz 4 yaprak marul
Ara
-
Öğlen
Haslana patatesi sogan ile kavurdum 1 küçük kase yedim az yağ ile / yarım dilimden az ekmek / 1 lokma kuru çökelek çay
Ara
Türk kahvesi/ 1 ısırık elma
Akşam
Küçük porsiyon türlü/ yarım kase yoğurt/ 2 küçük kare bitter
660 kalori almış oldum suyu 2lt tamamliycam derslerim başlıyor bugün gece 12 1 e kadar uyanık kalacam ısırık aldığım elmamı bitirip bir muz bir portakal yiyebilirim
20 dakika yürüdüm 15 dakika da spor yapıp 200 kaloriye yakın yakmak istiyorum
Gayet guzel menu olmuss canim afiyet olsunnn sabaheksisin inse

SchonerDuft SchonerDuft canım bence az kalori alıyorsun herzaman böyle gideceksen vucut kendini korumaya alır kilo verme durur aralarda birkaç gün 1000 1200 al bence

Ben yazacaktim amma yazmadimm 1000 kaloriden asagisi sagliksiz. Kesinlikle yazdiklarina katiliyorum SchonerDuft SchonerDuft cnm araatirirsin sende

SchonerDuft SchonerDuft canım bence az kalori alıyorsun herzaman böyle gideceksen vucut kendini korumaya alır kilo verme durur aralarda birkaç gün 1000 1200 al bence
Çarşamba persembe bu sekilde gitmeyi düşünüyorum sadece diger günler dediğin gibi yapmam gerek yoksa bunyem düşer 2 gün zor geçiyor başım dönüyor

Sanada bulastirdim asil sana hayirli olsun ahahah :KK70:
Hep senden ötürü :KK70::KK70:
topumuza hayırlı olsun :KK70:
Beni bu hale getirenler sağolsun kuzuumm :KK70:
bilimmmm tatlusummm:KK19:

Sulememmmm aslaaa:sus: sartlar taktik yaptirtiyooo en etcennn mecbuuurrr:KK19:
Ben biliyim :KK8::KK8:
Amin amin aminnnn:dua::dua::dua:
Çarşamba persembe bu sekilde gitmeyi düşünüyorum sadece diger günler dediğin gibi yapmam gerek yoksa bunyem düşer 2 gün zor geçiyor başım dönüyor
Ben hiç öyle dusunmemistim bak senin daha vericek kilon var haklı kızlar durursa çok ugrasirsin sonra :bicak: sonlara doğru inşallah sende düşürürsün kalorini kuzum :KK200:

Iviittt:KK200:

Ohh bennn kizimla esimi doyurdummm mutfagimi toplafm cay koydum oturdummmmmmmm
:bicak: umarimmmmmm

:sus:

:KK5:

Hayirrr bilemedinnn niye ikizler dedn kiz :KK70:
Ben teraziyle cok iyi anlasirimmmm
cunku tepesiinndee bir partemoralll varr onu tenhada sıkıstiriyo:KK30::sus::sus:
Ikizler burcu bi arkadasim var onla anlasirim cok zorr biri ama ne bilim atiyim dedim tutmadi :)) essah basakmisin iyiymis kiz hele senle iyi anlasiyorum niye ikizler dedimki şekerpancarı mi ikizlerdi aklimda kalmis oyle

Hep senden ötürü :KK70::KK70:

Beni bu hale getirenler sağolsun kuzuumm :KK70:

Ben biliyim :KK8::KK8:

Amin amin aminnnn:dua::dua::dua:

Ben hiç öyle dusunmemistim bak senin daha vericek kilon var haklı kızlar durursa çok ugrasirsin sonra :bicak: sonlara doğru inşallah sende düşürürsün kalorini kuzum :KK200:
2 gün düşük kalori alsam yeter diye düşünüyorum durduğunu düşünemiyorum kafama sıkarım :silah:

Ikizler burcu bi arkadasim var onla anlasirim cok zorr biri ama ne bilim atiyim dedim tutmadi :)) essah basakmisin iyiymis kiz hele senle iyi anlasiyorum niye ikizler dedimki şekerpancarı mi ikizlerdi aklimda kalmis oyle
:D demek ben zor biriyim heeee:tokat::ıslık:
Ivitt anlasiyoruzzzz.:sus:

Back
X