- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #185.881
yok partisim kötü değil bende aynı burcumNiye kiz kotumuuuuu iyimiiii yaniiiii![]()

genel olarak güzel biraz inat var gerçi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok partisim kötü değil bende aynı burcumNiye kiz kotumuuuuu iyimiiii yaniiiii![]()
spor mükemmelMenüm..
Sabah: iki yumurtadan menemen, peynir, zeytin, yeşilliklerden..
Ara: şekersiz kahve..
Akşam: bir kase yeşil mercimek çorbası, bol salata..
Akşam çok cıslar vardı yemedim böyle geçiştirdim..
120 dk sporumu yaptım .
He inatcilik bilmem kucukken vardi simdi kime inat etcem inat etcek bsy kalmadiyok partisim kötü değil bende aynı burcum1 eylül doğum günüm pek severim eylül ayını
genel olarak güzel biraz inat var gerçibiraz az oldu bayağı
kötü yönü olarak bi o vardı bizde sende var mi bilmem
1 evde 3 inatçı olmiyiidi
![]()
yani oyle de sayılır bi şeyi yapmak içinde geçerli bana genelde ilk tanıyanlar sonradan arkadaş olduğum kişiler hep ben seni ilk tanidigimda soğuk bulmuştum ama arkadaş olunca hiç öyle degilmissin derlerHe inatcilik bilmem kucukken vardi simdi kime inat etcem inat etcek bsy kalmadiama kafama koydugumu mutlaka yaparm inatsa inat valla
![]()
Aynisi ben. Yuzume acik acik cok havali gorunuyosun sogukk ama cok sicak kanlisin diyolar sayamiyorum bile okadarr coknduydum kiyani oyle de sayılır bi şeyi yapmak içinde geçerli bana genelde ilk tanıyanlar sonradan arkadaş olduğum kişiler hep ben seni ilk tanidigimda soğuk bulmuştum ama arkadaş olunca hiç öyle degilmissin derler![]()
Aynisi ben. Yuzume acik acik cok havali gorunuyosun sogukk ama cok sicak kanlisin diyolar sayamiyorum bile okadarr coknduydum kibasaklar boyle sanirim
Ben çok acıktım uykuda yok uyuyum kalori az dediler diue 1 elma 1 bardak süt içtim ama kurt gibiyim evde de tekim daha cok acıktım sıkıntıdanSlm kizlar napiyonuz aciktinizmi ben acayip muthis tokumm buyuk kupa kaysi çay ictim ve iki saat sonra yesil cay ictim ters yazim once kaysi sonra yesil ictim :))
Kiz parte sen hic zor degilsin o arkadasim cok fenaa acayip inattt :)) benim kocada inattt hiiihh
bende acikmadim psikolojik mi aceba yarın cuma yaSlm kizlar napiyonuz aciktinizmi ben acayip muthis tokumm buyuk kupa kaysi çay ictim ve iki saat sonra yesil cay ictim ters yazim once kaysi sonra yesil ictim :))
Kiz parte sen hic zor degilsin o arkadasim cok fenaa acayip inattt :)) benim kocada inattt hiiihh
Burdayim canim oglum sunnet olduya gelen giden oldu bugun pek giremedim kuzum sagolasin beni merak etmissin
evet göremedim seni canim nasıl oldu kuzucugun toparladı mi birazBurdayim canim oglum sunnet olduya gelen giden oldu bugun pek giremedim kuzum sagolasin beni merak etmissin
Daha iyi ya cok sukur bekledigimden iyi geciriyo hafta sonu da kayinvalidem kp falan gelicek onlarada ayri hazirlikla ugrastim bugunde misafir vardi yogunum ondan gelemedim cnm yarna eksin varmievet gormeyince merak ettim canim nasıl oldu kuzucugun toparladı mi biraz![]()
durdumm valla cunku cok kritik bir kilodayim biktirici oyuzden beni cok etkiliyo durdurdum kendimi. Bende normalde hergun tartiliyodum sabah aksamgaliba öyle
bu arada 1 hafta nasıl tartilmadan durdun partis ben catkardim herhalde konudan konuya atlıyorumbeni etkiliyor fazla ciksamda tabiki diyeti bozmuyorum ama bi moral bozuyor
tartilmadan da duramıyimmm
![]()
ohh yarasinnnnnnn bakalim yarin neler olacak senin icin :)Slm kizlar napiyonuz aciktinizmi ben acayip muthis tokumm buyuk kupa kaysi çay ictim ve iki saat sonra yesil cay ictim ters yazim once kaysi sonra yesil ictim :))
biraz eksim vardi regl olunca + 500 oldu reglin 3. günü yarina bakalım ne çıkacak biraz olur olmasa bile en kötü sabit cikarim bakalımDaha iyi ya cok sukur bekledigimden iyi geciriyo hafta sonu da kayinvalidem kp falan gelicek onlarada ayri hazirlikla ugrastim bugunde misafir vardi yogunum ondan gelemedim cnm yarna eksin varmi
hele de 1 2 gün eksi görüp yarını eski umuduyla tartilinca tam bi hayal kırıklığıdurdumm valla cunku cok kritik bir kilodayim biktirici oyuzden beni cok etkiliyo durdurdum kendimi. Bende normalde hergun tartiliyodum sabah aksam
ohh yarasinnnnnnn bakalim yarin neler olacak senin icin :)
Oyle en iyisi kendini tutmak yarini beklemekkkkkkhele de 1 2 gün eksi görüp yarını eski umuduyla tartilinca tam bi hayal kırıklığı![]()