• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Niye kiz kotumuuuuu iyimiiii yaniiiii:işsiz:
yok partisim kötü değil bende aynı burcum :KK70:1 eylül doğum günüm pek severim eylül ayını
genel olarak güzel biraz inat var gerçi :deli:biraz az oldu bayağı :KK45:kötü yönü olarak bi o vardı bizde sende var mi bilmem :KK70:1 evde 3 inatçı olmiyiidi :KK70:

Menüm..
Sabah: iki yumurtadan menemen, peynir, zeytin, yeşilliklerden..
Ara: şekersiz kahve..
Akşam: bir kase yeşil mercimek çorbası, bol salata..
Akşam çok cıslar vardı yemedim böyle geçiştirdim..
120 dk sporumu yaptım .
spor mükemmel :KK9:cislarda da yinmemis pek güzel :KK73:

yok partisim kötü değil bende aynı burcum :KK70:1 eylül doğum günüm pek severim eylül ayını
genel olarak güzel biraz inat var gerçi :deli:biraz az oldu bayağı :KK45:kötü yönü olarak bi o vardı bizde sende var mi bilmem :KK70:1 evde 3 inatçı olmiyiidi :KK70:
He inatcilik bilmem kucukken vardi simdi kime inat etcem inat etcek bsy kalmadi:KK53: ama kafama koydugumu mutlaka yaparm inatsa inat valla :D

He inatcilik bilmem kucukken vardi simdi kime inat etcem inat etcek bsy kalmadi:KK53: ama kafama koydugumu mutlaka yaparm inatsa inat valla :KK70:
yani oyle de sayılır bi şeyi yapmak içinde geçerli bana genelde ilk tanıyanlar sonradan arkadaş olduğum kişiler hep ben seni ilk tanidigimda soğuk bulmuştum ama arkadaş olunca hiç öyle degilmissin derler:deli:

yani oyle de sayılır bi şeyi yapmak içinde geçerli bana genelde ilk tanıyanlar sonradan arkadaş olduğum kişiler hep ben seni ilk tanidigimda soğuk bulmuştum ama arkadaş olunca hiç öyle degilmissin derler:deli:
Aynisi ben. Yuzume acik acik cok havali gorunuyosun sogukk ama cok sicak kanlisin diyolar sayamiyorum bile okadarr coknduydum ki :D basaklar boyle sanirim

Aynisi ben. Yuzume acik acik cok havali gorunuyosun sogukk ama cok sicak kanlisin diyolar sayamiyorum bile okadarr coknduydum ki :KK70: basaklar boyle sanirim
:KK70:galiba öyle
bu arada 1 hafta nasıl tartilmadan durdun partis ben catkardim herhalde konudan konuya atlıyorum :KK70:beni etkiliyor fazla ciksamda tabiki diyeti bozmuyorum ama bi moral bozuyor :bicak:tartilmadan da duramıyimmm :mad:

Slm kizlar napiyonuz aciktinizmi ben acayip muthis tokumm buyuk kupa kaysi çay ictim ve iki saat sonra yesil cay ictim ters yazim once kaysi sonra yesil ictim :))
Kiz parte sen hic zor degilsin o arkadasim cok fenaa acayip inattt :)) benim kocada inattt hiiihh

Slm kizlar napiyonuz aciktinizmi ben acayip muthis tokumm buyuk kupa kaysi çay ictim ve iki saat sonra yesil cay ictim ters yazim once kaysi sonra yesil ictim :))
Kiz parte sen hic zor degilsin o arkadasim cok fenaa acayip inattt :)) benim kocada inattt hiiihh
Ben çok acıktım uykuda yok uyuyum kalori az dediler diue 1 elma 1 bardak süt içtim ama kurt gibiyim evde de tekim daha cok acıktım sıkıntıdan

bende acikmadim psikolojik mi aceba yarın cuma ya :KK70:

02 mart 2017 menum
Sabah
5 zeytin
1 has.yumurta
2 isirik borek
1 kk peynir
Sekersiz cay
Oglen disardaydik
Yarim lahmacun
1 kutu ayran
Aksam
Ya fazla birsey yemedim ama net de hatirlamiyorum ayakustu kaldim cok 2 kasik sutlacin tadina baktim sekersiz cay ictim 1 lokma da borek yedim oyle

evet gormeyince merak ettim canim nasıl oldu kuzucugun toparladı mi biraz :anne:
Daha iyi ya cok sukur bekledigimden iyi geciriyo hafta sonu da kayinvalidem kp falan gelicek onlarada ayri hazirlikla ugrastim bugunde misafir vardi yogunum ondan gelemedim cnm yarna eksin varmi

:KK70:galiba öyle
bu arada 1 hafta nasıl tartilmadan durdun partis ben catkardim herhalde konudan konuya atlıyorum :KK70:beni etkiliyor fazla ciksamda tabiki diyeti bozmuyorum ama bi moral bozuyor :bicak:tartilmadan da duramıyimmm :mad:
durdumm valla cunku cok kritik bir kilodayim biktirici oyuzden beni cok etkiliyo durdurdum kendimi. Bende normalde hergun tartiliyodum sabah aksam :işsiz:

ohh yarasinnnnnnn bakalim yarin neler olacak senin icin :)

Daha iyi ya cok sukur bekledigimden iyi geciriyo hafta sonu da kayinvalidem kp falan gelicek onlarada ayri hazirlikla ugrastim bugunde misafir vardi yogunum ondan gelemedim cnm yarna eksin varmi
biraz eksim vardi regl olunca + 500 oldu reglin 3. günü yarina bakalım ne çıkacak biraz olur olmasa bile en kötü sabit cikarim bakalım

durdumm valla cunku cok kritik bir kilodayim biktirici oyuzden beni cok etkiliyo durdurdum kendimi. Bende normalde hergun tartiliyodum sabah aksam :işsiz:

ohh yarasinnnnnnn bakalim yarin neler olacak senin icin :)
hele de 1 2 gün eksi görüp yarını eski umuduyla tartilinca tam bi hayal kırıklığı :KK53:

Yarin bi bakalim yuzum hafif kuculmus odemim daha gitmemis dus aldigimda fark ettim :)) ama yarin eksi bekliyorum ha bi vc yede gitseydimm kuzlar yarin sabah erken tartilacagim hastane islerimiz var yarinki kg bildiririm eger eve erken gelirsemm o kg düşük se onu soylerim okadar su vs ictimki vc ye cikim diye öğle sonuna kadar isler biter inş... oldumu keptinnn haberlesirikk..

Back
X