- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.521
Öğrenciyim ben daha maalesefMenun güzel canim karatay diyetmi yapiyorsun sen evlimydin canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenciyim ben daha maalesefMenun güzel canim karatay diyetmi yapiyorsun sen evlimydin canim
Himmm senin. Menunde guzel canim ins bu hafta eksilerde oluruz..Kahvaltı
Yarım ev yapımı tam tahıllı lavaş
1 kaşık soğanlı kıyma kavurma
3 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Nane
Ara
1 elma
Akşam
2 kaşık domates kavurması
2 kaşık makarna
2 kaşık susuz pancar çorbası
Marul
1 bardak kefir
Su 2 lt
Bir küçük kupa sütlü nescafe içebilirim akşam
Güllü yeşilçay
Spor
15 dakika evde hafif tempolu koşu, 40 dakika parkta spor
Yok bugun spor olarak uzun uzun ütü yaptım :)Turşular, sardalyalar susatır tabii:)) bence hareket de varsa gayet güzel:)
İnşallah canım ikimizde tartıda bizi mutlu edecek rakamlar görürüz :))Himmm senin. Menunde guzel canim ins bu hafta eksilerde oluruz..
Kizz ne yenligi ariyon ne güzel kg veriyon bence hic bozma kg vermen durursa yap kendi fikrim zaten imrenim guzelce kg larda kurtulunnCannim o nasil oluyo ben de kilo vermem durmadi ama sikildım yenilikler ariyorun da
Himm tmm canim pot kirmayim dedim cocuk gelisim bolumu okuyordun dimidiger arkasla seni karistiriyordum daha yenisiniz ya kuzum kusura bakmayin anca hafizama kaziyim :))Öğrenciyim ben daha maalesefKaratay diyemem karatayda ekmek yok bir kere ordan olmuyor ama haftasonu iki öğün yemeye çalışıyorum hafta içi ne yaptığım çok belli olmuyor okulda olunca
pilavı makarnayı yemeyerek devam etmeye çalışıyorum öğlenleri hafta içi
![]()
Yok önemli değil normal karıştırmak galiba diğer arkadaş okuyor çocuk gelişimini ben hangi bölümde okuduğumu hiç yazmadım galiba ifşa falan olurum diyeHimm tmm canim pot kirmayim dedim cocuk gelisim bolumu okuyordun dimidiger arkasla seni karistiriyordum daha yenisiniz ya kuzum kusura bakmayin anca hafizama kaziyim :))
Ooo utu 500kusur kalori yakiyormus yanlis hatirlamiyorsam telvizyonda dediydiYok bugun spor olarak uzun uzun ütü yaptım :)
Bugünkü menünü daha çok sevdim en azından hamurişleri daha az ve öğlen bebişe yarasın inşallah yediklerinSabah
1 gun kurusu 1 sb iliksu
1 tk keciboynuzu pekmezi
1 porsiyon menemen
1 dlm tb ekmegi
1 pinar beyaz
3 parca marul
Ara yok oglen yine oturmaya gittim
1 dilim su boregi
2 kasik manti
1 ortaboy kurupatlican
2 kasik patates salatasi
1 ad. Tuzlu kurabiye
Aksam
2 kasik ispanak
2 kasik yogurt
Yarim avuc cevizli bademli kuruyemisimden
2 kasik etli nohut
2 lt su
30 dk yuruyus
Bu hafta sonu benim icin hamurlu gecti mumkun oldugunca az yemeye calistim .
Yinee :))) pot kirdimm :)) off hafizammYok önemli değil normal karıştırmak galiba diğer arkadaş okuyor çocuk gelişimini ben hangi bölümde okuduğumu hiç yazmadım galiba ifşa falan olurum diye![]()
Is yerinde sürahi koyuyorum monitörün yanına her an göz önünde içiyorum bol bol simdi birden 1 lt içeyim yoksa ondan da olacamSabah az olmuş ama aksami çok beğendim :) sende su içmeye çalış canım hafta sonu niyeyse benimde hiç aklıma gelmiyo
Sag ol cnmmmBugünkü menünü daha çok sevdim en azından hamurişleri daha az ve öğlen bebişe yarasın inşallah yediklerin![]()
Biraz garip geldi menün akşamı çok sevdim ama sabahı hiç sevmedim akşam bol bol su içersen eksi çıkarsın gibi geliyor bana görürsün 73 ü inşallah![]()
Senin menun guzel afiyet olsun :))sendin dimi evli olan cocuk gelişimi okuyan bebek isteyen artik pot kirilacaksa kirilsin :)) senad arkadasla karıştırdım seni :)))Menum
Sabah;zeytin,peynir,
(1 er tatli kaşigi)incir ve visne receli
4 catal ciger sote
Yumurta
Ara ogun
Cok az pirasa tava ,salata turşusu
Aksam
Yarim porsiyon civarinda Sardalya
Çeri domates
Su hala iciyorum
Evliyim cocuk gelisimi kursu aldiydim sertifikam var evet ama suan okuyan ben degilim.evet bebek isteyen benim ama :)Senin menun guzel afiyet olsun :))sendin dimi evli olan cocuk gelişimi okuyan bebek isteyen artik pot kirilacaksa kirilsin :)) senad arkadasla karıştırdım seni :)))
IyimişOoo utu 500kusur kalori yakiyormus yanlis hatirlamiyorsam telvizyonda dediydi
Ben begendim tam hamis menusu gibi geldi bana bugunluk öyle. Olabilir hamur isi cok yok iki kasikmis bi adet kurabiye bide boorreek :))Sabah
1 gun kurusu 1 sb iliksu
1 tk keciboynuzu pekmezi
1 porsiyon menemen
1 dlm tb ekmegi
1 pinar beyaz
3 parca marul
Ara yok oglen yine oturmaya gittim
1 dilim su boregi
2 kasik manti
1 ortaboy kurupatlican
2 kasik patates salatasi
1 ad. Tuzlu kurabiye
Aksam
2 kasik ispanak
2 kasik yogurt
Yarim avuc cevizli bademli kuruyemisimden
2 kasik etli nohut
2 lt su
30 dk yuruyus
Bu hafta sonu benim icin hamurlu gecti mumkun oldugunca az yemeye calistim .