• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menun güzel canim karatay diyetmi yapiyorsun sen evlimydin canim
Öğrenciyim ben daha maalesef :KK48: Karatay diyemem karatayda ekmek yok bir kere ordan olmuyor ama haftasonu iki öğün yemeye çalışıyorum hafta içi ne yaptığım çok belli olmuyor okulda olunca :KK45: pilavı makarnayı yemeyerek devam etmeye çalışıyorum öğlenleri hafta içi :KK33:

Kahvaltı
Yarım ev yapımı tam tahıllı lavaş
1 kaşık soğanlı kıyma kavurma
3 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Nane
Ara
1 elma
Akşam
2 kaşık domates kavurması
2 kaşık makarna
2 kaşık susuz pancar çorbası
Marul
1 bardak kefir
Su 2 lt
Bir küçük kupa sütlü nescafe içebilirim akşam
Güllü yeşilçay
Spor
15 dakika evde hafif tempolu koşu, 40 dakika parkta spor
Himmm senin. Menunde guzel canim ins bu hafta eksilerde oluruz..

Öğrenciyim ben daha maalesef :KK48: Karatay diyemem karatayda ekmek yok bir kere ordan olmuyor ama haftasonu iki öğün yemeye çalışıyorum hafta içi ne yaptığım çok belli olmuyor okulda olunca :KK45: pilavı makarnayı yemeyerek devam etmeye çalışıyorum öğlenleri hafta içi :KK33:
Himm tmm canim pot kirmayim dedim cocuk gelisim bolumu okuyordun dimidiger arkasla seni karistiriyordum daha yenisiniz ya kuzum kusura bakmayin anca hafizama kaziyim :))

Himm tmm canim pot kirmayim dedim cocuk gelisim bolumu okuyordun dimidiger arkasla seni karistiriyordum daha yenisiniz ya kuzum kusura bakmayin anca hafizama kaziyim :))
Yok önemli değil normal karıştırmak galiba diğer arkadaş okuyor çocuk gelişimini ben hangi bölümde okuduğumu hiç yazmadım galiba ifşa falan olurum diye :KK48:

Sabah
1 gun kurusu 1 sb iliksu
1 tk keciboynuzu pekmezi
1 porsiyon menemen
1 dlm tb ekmegi
1 pinar beyaz
3 parca marul

Ara yok oglen yine oturmaya gittim
1 dilim su boregi
2 kasik manti
1 ortaboy kurupatlican
2 kasik patates salatasi
1 ad. Tuzlu kurabiye

Aksam
2 kasik ispanak
2 kasik yogurt
Yarim avuc cevizli bademli kuruyemisimden
2 kasik etli nohut

2 lt su
30 dk yuruyus

Bu hafta sonu benim icin hamurlu gecti mumkun oldugunca az yemeye calistim .

Sabah
1 gun kurusu 1 sb iliksu
1 tk keciboynuzu pekmezi
1 porsiyon menemen
1 dlm tb ekmegi
1 pinar beyaz
3 parca marul

1 dilim su boregi
2 kasik manti
1 ortaboy kurupatlican
2 kasik patates salatasi
1 ad. Tuzlu kurabiye

Aksam
2 kasik ispanak
2 kasik yogurt
2 kasik etli nohut

2 lt su
30 dk yuruyus

Bugünkü menünü daha çok sevdim en azından hamurişleri daha az ve öğlen bebişe yarasın inşallah yediklerin :KK46::anneadayı:

Selam kizlar:KK25:
Bu haftasonu ugrayamadim evdi temizlik yemek gundu caydi derkeb cok pertimm :uykucu:bir de mide bulantilarim artti :KK61:

@hedef52 kuzum cnm keptinimm ben yediklerimi yaziyorum ya hamurlu seyleri falan takimi olumsuz etkiler dersen yazmim kimseyi olumsuz etkilemek istemem normalde yemek istemiyorum ama bebiskom icin heves ettigim seylerden yiyom fazla abartmamaya calisiyorim yazinca cok geliyor ama inanin doymuyom oyle cok rahat kalkiyom masadan :sus:

Gecmisi okuyamadim kizlar o yuzden menulere yorum yapamadim bu haftalik afiiniza siginiyorum ins hepiniz hafif gecmistir iki gunu ve yarin eksileri gorursunuzz

Biraz garip geldi menün akşamı çok sevdim ama sabahı hiç sevmedim akşam bol bol su içersen eksi çıkarsın gibi geliyor bana görürsün 73 ü inşallah :KK200::KK49:
:dua::dua::dua: dun tost yemiştim onun kalorisi yüksekti bugün daha hafif geçsin istedim bitince daha almicam zaten

Menum
Sabah;zeytin,peynir,
(1 er tatli kaşigi)incir ve visne receli
4 catal ciger sote
Yumurta
Ara ogun
Cok az pirasa tava ,salata turşusu
Aksam
Yarim porsiyon civarinda Sardalya
Çeri domates

Su hala iciyorum
Senin menun guzel afiyet olsun :))sendin dimi evli olan cocuk gelişimi okuyan bebek isteyen artik pot kirilacaksa kirilsin :)) senad arkadasla karıştırdım seni :)))

Senin menun guzel afiyet olsun :))sendin dimi evli olan cocuk gelişimi okuyan bebek isteyen artik pot kirilacaksa kirilsin :)) senad arkadasla karıştırdım seni :)))
Evliyim cocuk gelisimi kursu aldiydim sertifikam var evet ama suan okuyan ben degilim.evet bebek isteyen benim ama :)

Sabah
1 gun kurusu 1 sb iliksu
1 tk keciboynuzu pekmezi
1 porsiyon menemen
1 dlm tb ekmegi
1 pinar beyaz
3 parca marul

1 dilim su boregi
2 kasik manti
1 ortaboy kurupatlican
2 kasik patates salatasi
1 ad. Tuzlu kurabiye

Aksam
2 kasik ispanak
2 kasik yogurt
2 kasik etli nohut

2 lt su
30 dk yuruyus

Ben begendim tam hamis menusu gibi geldi bana bugunluk öyle. Olabilir hamur isi cok yok iki kasikmis bi adet kurabiye bide boorreek :))

Back
X