• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm
Sabah : 160 kalorilik ekmekle 2 kk beyaz peynirle ve 2 çeri domatesle bir tost yapıp yedim bir de bir büyük bardak sütlü nescafe içtim
Akşam: bir tane çok büyük levrek buğulama, levrek baya büyüktü başka bir şey yemedim o nedenle daha da bir şey yemeyi düşünmüyorum inşallah dayanabilirim yarına bir 200 300 gram vermek istiyorum
Menün doyurucu birşey yemezsen vermiş olursun tatlım

Menum
Sabah;zeytin,peynir,
(1 er tatli kaşigi)incir ve visne receli
4 catal ciger sote
Yumurta
Ara ogun
Cok az pirasa tava ,salata turşusu
Aksam
Yarim porsiyon civarinda Sardalya
Çeri domates

Su hala iciyorum
Menünü beğendim doyurucu bir menü kalori tuttun mu bugün

Kahvaltı
Yarım ev yapımı tam tahıllı lavaş
1 kaşık soğanlı kıyma kavurma
3 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Nane
Ara
1 elma
Akşam
2 kaşık domates kavurması
2 kaşık makarna
2 kaşık susuz pancar çorbası
Marul
1 bardak kefir
Su 2 lt
Bir küçük kupa sütlü nescafe içebilirim akşam
Güllü yeşilçay
Spor
15 dakika evde hafif tempolu koşu, 40 dakika parkta spor
Doyurucu bir menü afiyet olsun

Cannim o nasil oluyo ben de kilo vermem durmadi ama sikildım yenilikler ariyorun da
7 günlük bi diyet canim dukanin kolaylaştırılmış hali gibi 5 kilo ve altinda kilo vermek isteyenlere oneriliyor ben yapmistim daha önce 5 gün yapmama rağmen 1.700 gr vermistim detaylari ekliyorum bakmak istersen
IMG_7440.webp IMG_7441.webp IMG_7442.webp

Ay bizim evde hiç bişey ykkk :eek: salı pazara cikilcak bende habire çorba yiyorim :KK70::KK70:
Yimirta tavik varsa bir gün idare idersin giii hadii yapak ikimizzz:dua: litfen litfennn :halay::KK200: zaten ilk gün saf protein sonraları gun gun sebze meyve falan ekleniyiii:halay:

Sabah
Kavurmali yumarta, peynir, az kasar, zeytin
Salata, domates, cay

Aksam
Izgara karisik, mezeden peynir,kasarli mantar firinlanmis, az salata,buyuk bardak ayran.
Cay cay cay :D

Kizlar ben 1200 kalorilikten 925 kalori almışım 417 kalori de yakmisim 625 kalmiss bide boyle bi deneyim diyorum...
Kizlar az once ibrahim Saraçoğlu nu izledim kabiz olanlar kesinlikle pira yemegi yesinler 10-12 gun cikmayanlar dedi ve kesinlikle sinameki icmesinler bagirsaktaki butun oaygan siviyi alip goturuyormus en tehlikeli bitkiymis ve cok kabizlik cekiyorsaniz 4-5 yaprak portakal yapragini 15dk kaynatip icsin sabaha cikartir ve bunun zarari olmadigini belirtiyorda ben bu adamin dediklerini cok güveniyorum ya bi denicem iki gundurde bende sorun var 77kg çıktım di yarin bi dsha tartiliyim kafayi yiyecemm artikk karnimm davil gibi yaa

05 mart 2017 menum
Sabah
2 parca elma dilim patates firinda
4 zeytin
2 kucuk kup kasar peyniri
Ekmek yok
Sekersiz cay
Kahvaltilik sos 2 kasik
Ara sekersiz kahve
Aksam saat 5 gibi
8 tane yaprak sarma bulgurlu
1 kase yogurt
Ara yesilcay
Birde sekersiz yarim sutlu neskafe

Su 2.5
Spor yarim saat yuruyus

Ben naneye aşığım:KK200::KK200: gerçekten çok seviyorum:eek:aslında olayın özeti şu ben eskiden çok yeşillik yemezdim. Kendime kural koydum. her öğün ne yersem yiyeyim yeşil bir şey olacak tabağımda diye. Kahvaltıda da en sevdiğim yeşillik naneyi yiyorum:) evde olmazsa (ki nadiren olmaz) marul yiyorum:))

Yeşil çayda bu, muhteşem bir lezzet tavsiye ederim:))
Eki Görüntüle 1962612
Resim bana ait değil, internetten buldum.
Guzelmis canim bulursam deniycem bende naneyi salatalara dogruyorum bende guzel oluy

Kizlar ben 1200 kalorilikten 925 kalori almışım 417 kalori de yakmisim 625 kalmiss bide boyle bi deneyim diyorum...
Kizlar az once ibrahim Saraçoğlu nu izledim kabiz olanlar kesinlikle pira yemegi yesinler 10-12 gun cikmayanlar dedi ve kesinlikle sinameki icmesinler bagirsaktaki butun oaygan siviyi alip goturuyormus en tehlikeli bitkiymis ve cok kabizlik cekiyorsaniz 4-5 yaprak portakal yapragini 15dk kaynatip icsin sabaha cikartir ve bunun zarari olmadigini belirtiyorda ben bu adamin dediklerini cok güveniyorum ya bi denicem iki gundurde bende sorun var 77kg çıktım di yarin bi dsha tartiliyim kafayi yiyecemm artikk karnimm davil gibi yaa
Kalori ile daha kaçamaksız oluyor canin birşey iatersede sana dur diyor kalorisini görünce

Back
X