- Emoji Skoru
- 26.227
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #187.381
Kiz kayboluyosun aticam daHimmdiiii burdayım mm bana motive olsunn
aynen oda zor ama sen hanilesin sana hersey serbestSag ol canimm ins hemen geldigi gibi gecer gider. Mandalina olsa bende daha cok yerim portakalin spyulmasi zor mandalinaninda zamani gecti aferin o ladina![]()
Evet var en yakinimda 1 buuck yasinda :) ama guzel yani eski isim sevenler icinEvet cnm her gun dusunuyorum ama bulamadim daha. Ins buluruz. Sizin de gozunuz kulaginiz acik osssunn
yaa nasil olur her sulalede olmasi lazim aslinda daha yeni okudum buni hemde hatta son yillarda zeynep ismi koyanlar cok arttii
valla ne bitmez misafirmis anacim yaa yazik sanada neyse bittimi artik diyette yapilmaz ki misafir hergunYooo senn yemee sen grubun gurur direklerisinizz bendr bi selamete cikaydim ne bir yerlere gidecrn nede misafit cagiracam hadi gitme gelmesin misafirr mecburluktan sınırlarım artik cok tukendii hep bi mücadele içinde amaaa yetti gariii hep bi bahanee
:) kiyamammmmmmAmannn patla bize cemkir nolcakkk hic olmasa sanal alem yuzumuzumu gorceksinizz patla baaaa tirsimmm haaa :))))
amiiiiinn ezanda okunuyo rabbim olmayanlara versinnn insallah sizedeeeeehastaneye gittim bugün sıra bekleyenler hamiş ordan foruma inelim dedik her adım attığımda karşımda hamişler moralim çok bozuldu benim de olsun allahımolumsuz cümlelerden senin durumun karışık cümlelerden çok yoruldum
![]()

bunu resmen artık bitsin diye yedim bilemedim bence sabah fena değil öğlen de eh işte akşam