Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar annemin tansiyonu 22ye fırladı. tüm gün annemin tansiyonunu düşürmekle uğraştık o nedenle siteye pek giremedim:KK43: menümü geç paylaşıyorum. Menü falan düşüncek halim de yoktu ne bulursam onu yedim :KK43:

Sabah: (saat 12 gibi) 5 siyah 5 yeşil zeytin,
1 parça İzmir tulum peynir

Öğle yok

Akşam: (saat 9 buçuk gibi ) 1 büyük kase brokoli çorbası, 1 kase haşlama patatesli bulgurlu kıymadan yapılmış köfteli sulu yemek

Gece: 4 kare çikolata + 8-9 tane yarım kesilmiş kurutulmuş domates + 2 parça İzmir tulum peynir, 10 tane falan da zeytin yedim :/

Azıttım biliyorum ama sinirlerim çok bozuk yemeğe saldırdım :KK43:

Sabah:
-2 kuru incir
-2 dilim sucuk
-5 zeytin, biraz peynir
-1 havuç
2 hş yumurta

ara: Sade Türk kahvesi + 1 hurma, 5 fındık
Öğle yok
ara: Yulaflı elmalı yoğurt

Akşam:
-1 kepçe mercimek çorbası
-2 y.kaşığı kuru fasulye
-1 kase yoğurt

2 litre su..

Spor: 150 dakika
(38 dk) Fitness Blender Day 5. HIIT Cardio + Butt & Thigh Workout
(96 dk) Fitness Blender HIIT Cardio, Strength, Abs Workout to Burn 1000 Calories
(16 dk) Karışık ağırlık egzersizleri

O kadar spora süper menü. Tebrik ederim. Bu kadar yoğun spor yapabileceğimi hiç sanmıyorum, yapanlara hayranım

O kadar spora süper menü. Tebrik ederim. Bu kadar yoğun spor yapabileceğimi hiç sanmıyorum, yapanlara hayranım
Öncelikle annene çok geçmiş olsun. Umarım sadece anlık bir rahatsızlıktır, şimdi durumu nasıl?

Fitness blender'ı 1 senedir yapıyorum. Bir de hepsini ardarda yapmadım, arada kızıma yemek yedirdim falan. Spor yaptığım gün değil ama ertesi gün acaip acıkıyorum. Dün çok acıkmadım, bakalım bugün nasıl geçecek :bicak: aslında sen tango antrenörü olarak iyi bir kondüsyona sahipsindir, bence yapabilirsin.. Bi gün zor olur, ikinci gün zor olur, 3. gün kendin bile şaşırırsın nasıl yaptığına.. Hoppa

Sabah:
-2 kuru incir
-2 dilim sucuk
-5 zeytin, biraz peynir
-1 havuç
2 hş yumurta

ara: Sade Türk kahvesi + 1 hurma, 5 fındık
Öğle yok
ara: Yulaflı elmalı yoğurt

Akşam:
-1 kepçe mercimek çorbası
-2 y.kaşığı kuru fasulye
-1 kase yoğurt

2 litre su..

Spor: 150 dakika
(38 dk) Fitness Blender Day 5. HIIT Cardio + Butt & Thigh Workout
(96 dk) Fitness Blender HIIT Cardio, Strength, Abs Workout to Burn 1000 Calories
(16 dk) Karışık ağırlık egzersizleri
Menun cok guzel canim afiyet olsun sporlarin harikkkkaaa:KK68:

Keşke 65 olsamm:KK43:(( bilmiorum kafam çok krışık yamuna korse filan aldım inceltici bana bu hafta mğsade edin düşğneyim olur mu:KK43:(( SekerPancarii SekerPancarii
Tamam kuzum iyce düşün öyle gell cok sıkma kendini biliyosun takıntı haline getirince hiç gitmek bilmiyo kilo yavas yavas gitsin olsun:KK60: sohbete gel ama arada:KK74:

Hahahahahahahaha :KK70: gizli gizli yedigin seyleri dusun :KK70: bugun ozeldi sus bakim :sus::sus::sus::sus::sus::sus:
:sus::sus::sus::sus:
cok şahaneymiş tabak gercekten hepimize lazım ama o tabagın yarısı tepeleme dolar :D:D

Keşke 65 olsamm:KK43:(( bilmiorum kafam çok krışık yamuna korse filan aldım inceltici bana bu hafta mğsade edin düşğneyim olur mu:KK43:(( SekerPancarii SekerPancarii
kuzum listeye girmen şart değil bak sarrafta listeye giremiyo ama burda o da kilo veriyo destek oluyoruz birbimize:KK4: gel sende hadi listeye giremesende kızlar gibi takıl buralarda:KK74:
Valla öyle bacim neler çekiyorum bu evde ey gidi :KK70:
bn kendimi odaya kapatıyoum birileri bişey yerken :KK53:
Sabah sultan gibi akşam fakir fukara gibi malum:))
aynen öyle olmuş :KK53::KK53:
Kaptancığım ben bir kaç hafta izine ayrılmak istiyorum mümkünse kaptinn kaptinn
tabikide kuzum hemen not düşüyorum yarın kilo vermiş olursan bildirim yapıp ayrılırsın izine yoksa bana haber verirsin
Kızlar annemin tansiyonu 22ye fırladı. tüm gün annemin tansiyonunu düşürmekle uğraştık o nedenle siteye pek giremedim:KK43: menümü geç paylaşıyorum. Menü falan düşüncek halim de yoktu ne bulursam onu yedim :KK43:

Sabah: (saat 12 gibi) 5 siyah 5 yeşil zeytin,
1 parça İzmir tulum peynir

Öğle yok

Akşam: (saat 9 buçuk gibi ) 1 büyük kase brokoli çorbası, 1 kase haşlama patatesli bulgurlu kıymadan yapılmış köfteli sulu yemek

Gece: 4 kare çikolata + 8-9 tane yarım kesilmiş kurutulmuş domates + 2 parça İzmir tulum peynir, 10 tane falan da zeytin yedim :/

Azıttım biliyorum ama sinirlerim çok bozuk yemeğe saldırdım :KK43:
kuzum cok geçmiş olsun limon suyu düşürüyo tansiyonu bnm bildiğim bi ara annemde öyleydi doktor hipertansiyon dedi ilaç kullanmaya baslayınca sorun kalmadı:110:

:sus::sus::sus::sus:

cok şahaneymiş tabak gercekten hepimize lazım ama o tabagın yarısı tepeleme dolar :KK70::KK70:

kuzum listeye girmen şart değil bak sarrafta listeye giremiyo ama burda o da kilo veriyo destek oluyoruz birbimize:KK4: gel sende hadi listeye giremesende kızlar gibi takıl buralarda:KK74:

bn kendimi odaya kapatıyoum birileri bişey yerken :KK53:

aynen öyle olmuş :KK53::KK53:

tabikide kuzum hemen not düşüyorum yarın kilo vermiş olursan bildirim yapıp ayrılırsın izine yoksa bana haber verirsin

kuzum cok geçmiş olsun limon suyu düşürüyo tansiyonu bnm bildiğim bi ara annemde öyleydi doktor hipertansiyon dedi ilaç kullanmaya baslayınca sorun kalmadı:110:
Tamamdır kaptanım tartıldım 64.7 yani -100 gram

Sali başla kiz tam cumaya bitiyo ya heycanli oluyo:KK70: ama bence 3 günün sonunda ertesi gün az bile yesek birazı gelir kilonun diye düşünüyorum ben:ukala:
ay hüsran :D pazartesi başlıyayım giden gitsin gelen gelsin cuma net olsun kilom o zaman :D:D
şimdi mantıklı düşünmeklazım cuma geri alırsam sonraki hafta artı cıkarım bu sefer:sus::sus:

Back
X