- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.121
kocanı demedimdi bensimdiden sorsam gitme dicek biliyorumAllahtan öyle çok kıskanç baskıcı değil sorsam gitme der yaaa gidiim derim tamam hadi git der
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocanı demedimdi bensimdiden sorsam gitme dicek biliyorumAllahtan öyle çok kıskanç baskıcı değil sorsam gitme der yaaa gidiim derim tamam hadi git der
![]()
ay hadi bakamGabizligim var ya geçmedi eli kulağında hasta olurum bı iki güne çok fazla şişkinlik var yawww
Eşimle kahvaltı yapıyoruz eşim tostlari hupletiyor ben onu bile yemiyoeumyeşil biber domates tırtıklı yorum kadınların acı hayatı diye günce cikaracam
neler yicensabah 8 den beri ne yesem ne icsem diye dusunuyomsen napiyosunnn
AYDA 2 YAPACAM AMA LİSTEYİ DETOKS DÜŞÜNMÜUORUM DÜŞÜK KALORİLİ BESLENME DİYELİMama detokslar ard arda yapılmaz tabikiiiii ayda 1 yada 2 kere yeterli bence![]()
Ben senle yapmamneler yicengel senlen detoks yapak
![]()
kahvaltını geç yaptıysan bence güzel bir menü tek sorun suyu az içmişsin birde salam türü şeyler tüketmeyin inanın yememek daha sağlıklı onun yerine kıymadan sucuk yap difrize at kıymalı yumurta ye daha iyiGünaydın kızlar... Dünkü menüm:
Sabah:
-2 dilim yumurtalı ekmek
-4 zeytin, 1 k.k peynir
-yarım domates
-1 salatalık
-2 dilim salam
ara: Şekersiz nescafe + 3 hurma
Öğlen yok
ara: Yağsız sütlü caffé latte (şekersiz)
Akşam:
-Brokoli çorbası
-2 yemek kaşığı ıspanak
1 litre su
Pazartesi kilo: 55.9
Dün hep dışardaydım, güzel bi menü olmadı.![]()
bende yarın başlıyayım pek bi heveslendimAYDA 2 YAPACAM AMA LİSTEYİ DETOKS DÜŞÜNMÜUORUM DÜŞÜK KALORİLİ BESLENME DİYELİM
Bende kahvalti yapiyom tatlis acikmisim vallasabah 8 den beri ne yesem ne icsem diye dusunuyomsen napiyosunnn
Menum
1 cay kaşığı fıstık ezmesi, nescafe
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 az yagda 2 dilim sucuklu yumurta, az peynir, az tulum, 5 zeytin , sekersiz cay, salatalik domates nane
Öğle: 200 gr yogurt, 2 kaşık yulaf, yarim elma, yarim portakal, 1 ceviz( karıştırıp yedim)
Ara: yarim paket(5 tane) eti kepekli bisküvi, 1 tatli kaşığı fıstık ezmesi, nescafe
Akşam: yarim tabak(3 dolu kasik falan) soganli mantar kavurma, 1 bardak ayran, yagsiz salata
Granola yapiyorum kendime öğlenleri yemek için yaparken yarim ceviz attim agzima
Spor: 30 dk twist shape
Su 1 buçuk litre
kocanı demedimdi bengit kuzu hm öğrenmiş olursun
![]()
sabah yumurtalı ekmek ne var ne yoksa götürmüş ama yine de iyi bide suyu artttırsak m artıkGünaydın kızlar... Dünkü menüm:
Sabah:
-2 dilim yumurtalı ekmek
-4 zeytin, 1 k.k peynir
-yarım domates
-1 salatalık
-2 dilim salam
ara: Şekersiz nescafe + 3 hurma
Öğlen yok
ara: Yağsız sütlü caffé latte (şekersiz)
Akşam:
-Brokoli çorbası
-2 yemek kaşığı ıspanak
1 litre su
Pazartesi kilo: 55.9
Dün hep dışardaydım, güzel bi menü olmadı.![]()
ay başla ben sevdim detoksu .. sen şimdiye kadar neden yapmadın haftasonu 1 gün bile yapsan - 500 olsan her hafta ayda 2 kilo net gidicekbende yarın başlıyayım pek bi heveslendim![]()
Saol canim cok bereketli oluyo evde yapilan hemde cok saglikli kizim bi kase yedi simdiden anasi gibi bek seviyo yulafli seyleriGüzel menü afiyet olsun. Ben de bugün inst. bulduğum bi bar tarifi deneyeceğim. Marketler de çok pahalı.
neyse evde oynarız bizdeheee anladım neyi dediğiniah benim şu utangaçlığım
![]()
ben aç kalmayı sevmiyomay başla ben sevdim detoksu .. sen şimdiye kadar neden yapmadın haftasonu 1 gün bile yapsan - 500 olsan her hafta ayda 2 kilo net gidicek