- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.341
Yapabiliyorsan ne ala,ben koyverdim gitsin modundayimGaliba öyle oluyomuş anladım ama geç anladım şimdi onlar düşünsün..

Mesafede iyidir her zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapabiliyorsan ne ala,ben koyverdim gitsin modundayimGaliba öyle oluyomuş anladım ama geç anladım şimdi onlar düşünsün..
evet canım annemede derim ben kimse senden kıymetli değil ben olsam restini çek kendini üzme kendine değerli göre biricik gör diye .. çok iyi yapmışşsın bazı insanlar bundan anlıyor malesefTelefonda biraz soğuk konuşunca bile afalladılar demekki onu haketmişler..yazık senelerime..
Tam tahmin ettiğin gibi canım..insan kardeşiyle doğru düzgün konuşamaz mı bunları..ben ortalığı düzelteyim derken karı koca bizi birbirimize düşürdüler..siyaset flfn mı tartışma görüş diyince direk oraya giti aklım oralar cok ince cizgiler çünkü herkesle konuslmaz
İyi az kalmis cikmana21.30 da cıkıyorum Allah ın izniyleama daha cok işim var bitmedi
![]()
Kahvaltıdan emin olamadım onn dışında gayet. Güzel, afiyet olsun canım:)SABAH:2 lokma pişi
ara:kahve şekersiz çay
öğle:2 uzun bol baharatlı köfte yarım domates 1 dilim ekmek ayran
ara:çay
akşam:1 kase corba yarım tabak etli patlıcan yemeği 1dilim ekmek
su 1 litre anca olmuştur bugün fazlasıyla çay içtim daha da içerim çıkışa kadar![]()
Gayet ii afiyet olsun cNım:))17 nisan menum
Sabah
Az yagda yumurta
7 zeytin
1 yk tulum peyniri
Oglen
Tavuk mantar sote 5 yk
Ayran
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
Aralarda 5 tane salatalik 1 avuc leblebi yedim
2 litrede su ictim
Gayet ii leslie candır:))Sabah
Domates biber büyük dilim kaşar nane maydonoz 1 dilim ekmek üstüne ödül olarak ev yapımı ayva reçeli
Ara
Yok
Öğlen
Dünden kalma detoksa vardı artan malezemeler de vardı siraysir gibi 2 küçük kase yedim yanina yarım porsiyon püre
Ara
1 soda 1 elma
Akşam
Istiridye mantar / tavuk ızgara/ şalgam suyu ve havucundan yedim dünden sonra azda olsa doymak güzel
30 dk yürüyüş suyu 2.5 litreye tamamlicam yatmadan da leslie ya da mekik çekerim
Gayet füzel afiyet olsun canım:))Bu gun ,
Kahvalti,
İki haslanmis yumurta
İki bardak cay
Ara,
İki hurma
Oglen,
Salata ve yogurt
Ara,
Bir kupa ada cayi
Uc limonlu diet biskuvi
Bir kupa bogurtlenli cay
İki hurma
Aksam,
Bir kase sehriyeli domates corbasi
İki kasik yogurt ve kucuk bir salatalik
İki bucuk lt su
Yani iyi diyebiliriz,yzarken cok gozukuyor ama,bugun biraz zorlandim yine.BOL CEŞİTLİ HAFİF Bİ MENÜ gbi geldi bana![]()
17 nisan menum
Sabah
Az yagda yumurta
7 zeytin
1 yk tulum peyniri
Oglen
Tavuk mantar sote 5 yk
Ayran
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
Aralarda 5 tane salatalik 1 avuc leblebi yedim
2 litrede su ictim
Sabah
Domates biber büyük dilim kaşar nane maydonoz 1 dilim ekmek üstüne ödül olarak ev yapımı ayva reçeli
Ara
Yok
Öğlen
Dünden kalma detoksa vardı artan malezemeler de vardı siraysir gibi 2 küçük kase yedim yanina yarım porsiyon püre
Ara
1 soda 1 elma
Akşam
Istiridye mantar / tavuk ızgara/ şalgam suyu ve havucundan yedim dünden sonra azda olsa doymak güzel
30 dk yürüyüş suyu 2.5 litreye tamamlicam yatmadan da leslie ya da mekik çekerim
Bugün herkesin menüsü çok güzel olmuş, senin de öyle.. Afiyet olsunMerhaba kızlarbu sefer wifiden yazabiliyorum:)) hemen menümü yazayım sonrada menülere yorum yazayım
Kahvaltı
4 az tuzlu peynir
1 kk kaşar
Nane
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto
1 orta dilim tam tahıllı ev yapımı kek
Ara
Çeyrek simit (toplantıda geldi çok küçükyü)
Öğlen chialı müslili yoğurt
Akşam
1 şiş kebap
10 kaşık çorba
Su 1.5 lt
Spor 40 dk
Olan bozulan dostluklara arkadasliklara oluyo işte tartışmasını bilmeyen girmese keşke böyle konulara.Tam tahmin ettiğin gibi canım..insan kardeşiyle doğru düzgün konuşamaz mı bunları..ben ortalığı düzelteyim derken karı koca bizi birbirimize düşürdüler..
Menünun yarısı kahvaltiMerhaba kızlarbu sefer wifiden yazabiliyorum:)) hemen menümü yazayım sonrada menülere yorum yazayım
Kahvaltı
4 az tuzlu peynir
1 kk kaşar
Nane
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto
1 orta dilim tam tahıllı ev yapımı kek
Ara
Çeyrek simit (toplantıda geldi çok küçükyü)
Öğlen chialı müslili yoğurt
Akşam
1 şiş kebap
10 kaşık çorba
Su 1.5 lt
Spor 40 dk
Guzeldi ya ben severim de kokmiycak citir citir olucak5TANE SALATALIK NASI YİDİN KIZ![]()
Asinda ara öğünde var ama niye zorlandin ki kuzumYani iyi diyebiliriz,yzarken cok gozukuyor ama,bugun biraz zorlandim yine.
Oh sporada baslamisizz menu gayet hafif güzelSabah:
-2 hş yumurta
-yarım k.k peynir
-3 zeytin
-2 ceviz
-1 dilim ekmek
ara: Şekersiz nescafe + 1 adet kendi yaptığım granola bar
Öğle:
-Brokoli çorbası
-Tavuklu salata
Akşam:
-(18:30) 2 y.kaşığı ıspanak
-(20:30) 3 y kaşığı ev yoğurdu + yarım elma + tarçın
Su 2 lt olmak üzre
Spor: 35 dk tempolu yürüyüş
İllaki biraz çıkar kuzum ama çok olmaz eminimYediklerim bana + olacak diye korkuyorum![]()
Sporu en son geçen cuma mı ne yapmıştım, yeni yeni geçiyor kas ağrılarım. Yarın da pilates yazdım kendime bakalım yaparım inşallahOh sporada baslamisizz menu gayet hafif güzel
Ay çıkmasın kuzum sadece şişkinlik var karnimda niye oldu anlayamadım çok üşüdüm ondan mı acabaİllaki biraz çıkar kuzum ama çok olmaz eminim