Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he hala mesaideyim :KK53::KK53::KK53:
ay demeee :olamaz:kalk yap kendine bnmde canım cekti:bicak::bicak:
ahh canimmm:bicak:
Ben pisi yapamim kiz ben beceriksizim diyom sizee :eek: yap bi kosu getir yiyek cay koyuyommm :hamarat:

Aaa aaaa prenses annasi gelmissss:KK68::KK68::KK68:
Canimmmmm cok mutesekkir oldummm :KK60: nasilsinnn nasil gidiyor diyet
16 senelik evliyim kimsenin hayatına görüsüne mudahele etmedim..aynisını başkalarindan bekledim her zaman..eşimin hatrına çoğu şeyi görmezden geldim ama ben tükenmişim onu anladım bundan sonra yok öyle..isteyen saygısını takınır görüşür benimle..
Yok canim bu dunyada iyi olan kybediyor maleef disli kotu olmak umursamamak lazimm rahat olmak aman kim kirilmis kim etmis dusunmemek lazimm diger turlu hep biz uzuluyoruzz ben de hep en yakinlarimdan zarar gormusumdur kendimi cektim artik evimde huzur buldum inan :KK19:

Bugün doğru dürüst birşey yiyemedim maalesef sabah zayrin domates yumurta yasil binler çiğ o kadar uç gibi de kepekli tostlari vardı ondan yedim iki tane şimdi mutfak temizliği yaptım o bitti yogeut kurunu yapip yicem bu saatten sonra yenmez

SPOR LİSTESİ(17/24)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
() elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(35)Marul_Anne : 35

MOR TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 35
MOR TAKIM:

aynen canimhamis kalincaya kadar zorlugunu anlamamistim ama coook zormussss ne bulmustunuz belkim benn koyarimm :KK70:

oyle yapmaya calisiyorum cnm. Isim bulamadik arastirmaya d3vam :deli:
onerilere acigimm :KK50:
mayis sonu 68.9 bile olabilirsinn bencee :KK6:

Prenses adi ustune kacacak kovalayacaksiniz :KK70:
Havalar isindi sayilir sizi artik kimse durduramaz ana kiz gezmelere baslamisisnizdir:KK73:
Aynen oyle yerimizde durmuyoruz :D
Selam kızlar..
Gelemiyorum kaç gündür buraya moralim çok bozuk..cuma akşamı berbat geçti..sinir oluyorum başkaları yüzünden eşimle tartışmaya..nefret ettirdiler hayattan artık..bizi bize bırakmıyolarki şöyle ağız tadıyla yaşayalım..
sarrafim kimse icin esinle kotu olma. Sen tecrube olarak bizlerden fazlasin daha iyi bilirsin tabi ama ben 3 senelik evliyim herzaman bir cizgim vardir. Benim esim kardeslernden bayaa kucuk ben kucuk gelinim ama herkesin bir cekingesi var saygi ve seviye. Haddini asan varsada guzelce bildiriceksin.
Kimse iicn gelmedin dunyaya guzel canini kimse skamaz.

Yok tatlım onu değil başak biri de tek başına bi konu açmış zayıflamak için derstek amaçlı oraya da yaziyoeum ben şöyle yaptım şöyle falan diye menü falan da yaziyoeum bı sıkıntı olmaz demi burayla ilgili
Hayir canim olmaz :) cuma yarismalarinda degil sonucta. :)

SPOR LİSTESİ(17/24)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(35)Marul_Anne : 35

MOR TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 75
MOR TAKIM:

2. hareket iç bacaklar için cok iyi :super:
5e19da5e94c5a4207394b8942860e4c8.jpg

ahh canimmm:bicak:
Ben pisi yapamim kiz ben beceriksizim diyom sizee :eek: yap bi kosu getir yiyek cay koyuyommm :hamarat:

Canimmmmm cok mutesekkir oldummm :KK60: nasilsinnn nasil gidiyor diyet

Yok canim bu dunyada iyi olan kybediyor maleef disli kotu olmak umursamamak lazimm rahat olmak aman kim kirilmis kim etmis dusunmemek lazimm diger turlu hep biz uzuluyoruzz ben de hep en yakinlarimdan zarar gormusumdur kendimi cektim artik evimde huzur buldum inan :KK19:
Yapamiyom deme giz:tokat: koy 3 bardak un acik tuz at 1 cay kasigi yaş maya yeter ona yogur hamurunu sonra sar bi köseye koy hamur iki katina çıkınca elinle acik düzle sekil ver kizgin yagda kizart:tokat: yazih degel mi prensesime yiiciksin:tokat: :sus: hamur yapamam dersen:sus:firindan hamur aliniyo al onlan yap:sus:

Back
X