Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir de wc sorunumda kalmadı onun üstüne +500 gram beni sarstı neyse kalan sağlar bizimdir perşembe günü düşük kalori ile beslenirim artık tamamlarım kendimi -500 e :KK70:
Ayy hadi inşallah cumaya guzel bi eksi görürsün bu kilo olayi psikolojimizi cok etkiliyi arti çıkınca bomba gibi olabiliyoh:D

öyle deme bak :KK67: cesaretlendir beni zayıf olcan incecik olcan di nişanda kuğu gibi süzülcen tepincen di :KK45:
hee nişanlıgında pek güzel zati :KK8: bide zayıfladın mı var ya premses gibin olursun:KK8::KK8::KK8: herkesler böyle bakar nolmuş sana deyii:KK57: vuuu derler poncike bak nasıl zayıflamış zarif olmuşş:KK30: nişanlık nasıl yakışmış daşşş gibi olms derlerrr:KK8::KK8:

Ayy hadi inşallah cumaya guzel bi eksi görürsün bu kilo olayi psikolojimizi cok etkiliyi arti çıkınca bomba gibi olabiliyoh:KK70:
70lerden kurtulsam pantolonlarıma girsem yavaş yavaş gtsin yazın daha hızlı verilir hava sıcak bol su içiliyor mevsimin meyveleri ile güzel güzel gider kilolar .. aynen ya hafta sonu da yapacam kara buğday detoksu yaparım

ne ciddimisin :silah: ben zayıflıcam diye aldımdı onu ama :KK61: neyse zaten 2 incecik dilim koydum :silah:
akşam ne boğuştum onu kırcam deyii :KK53: evde inşaat var sanmıştır gomşular :KK70::KK70::KK70:
2 ince dilimden bisey olmas yii hadi:Dhadi hadi yii tamam:KK30:

hee nişanlıgında pek güzel zati :KK8: bide zayıfladın mı var ya premses gibin olursun:KK8::KK8::KK8: herkesler böyle bakar nolmuş sana deyii:KK57: vuuu derler poncike bak nasıl zayıflamış zarif olmuşş:KK30: nişanlık nasıl yakışmış daşşş gibi olms derlerrr:KK8::KK8:

sen bana hergün böyle di tamam miiii :KK51:

Back
X