- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.461
ortada buluşak50 ye mi gelecenyorulun gelme 54 de kal sen
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortada buluşak50 ye mi gelecenyorulun gelme 54 de kal sen
![]()
Bütün gözler senin üstünde olcak guzel bi filmin başrol oyuncususun senkiza bakin ne guzel olmus elbisesi ne yakışmış dicekler
orda biri manken gibi tabi yakışır dicek
digeri ayy niii gizeeelllll dicik
beli de incecik hiç pehlivan gibi digil dicik
![]()
ay bendeAhahahhahahbiri salatalik der biri pattis
ayyy kiz Allah sizi bende küçükken kiviyi pattis sanarıdım
napah kivi mi gördük
![]()
günaydın beybiliilililililiiiiGünaydınlar kızlar her yerim agriyor ya çok yorulmuşum valla ya mutfak temizliğinden
yeme yeme bak yemek saati geldikce beni stres basıyo az yice diyeben şimdi 55 olsam temmuza kadarnişan zamanı stresten veririm biliyorum
Bide köye gitcez nişandan sonra orda herkesler beni görmeye gelcek
yiyemem
![]()
yeme yeme bak yemek saati geldikce beni stres basıyo az yice diyeama az yicez
![]()
ooovvv 66 laarrrrKızlar 66.8 gördüm ve çok mutluyum ben
niye yiyemedintemem az yicezben aramı bile yiyemedim
![]()
niye yiyemedinben yedim 1 tane kivi yedim
![]()
Ohhh valla bı ay ini gün gece 66 lari gördüm cumaya kadar 66.300 falan olursam ben için çok yahşi olacak ay memekelte gidersem annem ye ye der bana ya ufffooovvv 66 laarrrr![]()
bnm bulundugum ofiste 7 mühendis 1 proje müdürü varkarşımda mühendis varçekiniyom
![]()
sen bide bu hafta teyzene gitcen nası dayancan oralardaOhhh valla bı ay ini gün gece 66 lari gördüm cumaya kadar 66.300 falan olursam ben için çok yahşi olacak ay memekelte gidersem annem ye ye der bana ya ufff
bnm bulundugum ofiste 7 mühendis 1 proje müdürü varbn arsızlastım galiba
![]()
öyle bi durumda poşetle getirmem gerekir meyveyiben karşımdakine vermeden yiyemem![]()
Hiç bilmiyorum tatlım ya hastanede yiyemem de eve gelince bizimkiler ye ye başımın etini yer artık bir şekilde dayanirim da bu sefer annemle tartışacam sen niye ymiyon diyesen bide bu hafta teyzene gitcen nası dayancan oralarda![]()
öyle bi durumda poşetle getirmem gerekir meyveyi![]()
diyetteyim anneHiç bilmiyorum tatlım ya hastanede yiyemem de eve gelince bizimkiler ye ye başımın etini yer artık bir şekilde dayanirim da bu sefer annemle tartışacam sen niye ymiyon diye![]()
neyse akşam arasında yersin onuda artıksenin icin öyle ama biz 2 kisiyiz![]()
Kız hiç anlamaz benim annem var ya ey gididiyetteyim annediceksin
![]()