- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.481
20ben artık her wc gidişimde 20 squat yapıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20ben artık her wc gidişimde 20 squat yapıyorum![]()
bide kırk yılın başı gidiyosanKız hiç anlamaz benim annem var ya ey gidi![]()
Aynen tatlım alırsam var ya çok pişmanlık yasiyacam sonuçta ben bu kiloları bı ayda verdim ne sıkıntı ilebide kırk yılın başı gidiyosanAllah yardımcın olsunnn
![]()
eger tadımlık yersen ve ekmeksiz yersen bence almazsın ama gitmeden rica et hamur işi yapmaınAynen tatlım alırsam var ya çok pişmanlık yasiyacam sonuçta ben bu kiloları bı ayda verdim ne sıkıntı ile
bnm detoks gittiiiii akşam mesaiye kalcam yapamıcaminşallah![]()
bnm detoks gittiiiii akşam mesaiye kalcam yapamıcam![]()
Aynen sağol canisi su 60 bı gorsem başak birşey istemiyorum gerisine dusmicem yaaa bile ama eşim fakediyor artık gerçekten veriyorsun dedi ay ben bı mutlu bı mutlueger tadımlık yersen ve ekmeksiz yersen bence almazsın ama gitmeden rica et hamur işi yapmaın![]()
Bundan sonra böyle canım sağolAynen oyle yerimizde durmuyoruz
sarrafim kimse icin esinle kotu olma. Sen tecrube olarak bizlerden fazlasin daha iyi bilirsin tabi ama ben 3 senelik evliyim herzaman bir cizgim vardir. Benim esim kardeslernden bayaa kucuk ben kucuk gelinim ama herkesin bir cekingesi var saygi ve seviye. Haddini asan varsada guzelce bildiriceksin.
Kimse iicn gelmedin dunyaya guzel canini kimse skamaz.
Oh oh maşallah en güzeli :) kolay gelsinSelam kizlar..
Spor salonuna geldim şimdi..biraz stres atayım biraz da kalori :)
Oyle miiya ne pehlivan incecik bu da 62 olduguna bakma hiç göstermiyo
![]()
Cahillik+fakirlikdi benimkisiay bendebide tüylü tüylü anne bu nası patates dediydim ilk gördüğümde
cahillik mi diyim fakirlik mi bilemedim D
:
![]()
İYİ SPORLAR TATLIM ... STRESİN AZALIR HEMDE KALORİ YAKMIŞ OLURSUNSelam kizlar..
1 dilim börek yicemniye ne yicen![]()
bak nası moral oluyo insanaAynen sağol canisi su 60 bı gorsem başak birşey istemiyorum gerisine dusmicem yaaa bile ama eşim fakediyor artık gerçekten veriyorsun dedi ay ben bı mutlu bı mutlu![]()
stres atman şart kuzum bencedeSelam kizlar..