Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim bel bölgem aha sorunlu simidim var kocaman hemde :KK70: bacaklar sıkılaşırsa seksi olacak özellikle üst bacak ayak bileklerim yürüyüşten inceldi hemencecik
Eminim hedef kilona yaklastiginda simit mimit kalmicak kuzum sonra da karin egzersilerine baslarsin daş gibi olur:halay::eğlence:

kız be yapmadım bu detoksu cesaret edemiyim :bicak:
kahvaltını güzel yap doyur kendini iyice bol yeşillik kırmızı biber domates de olsun kahvaltıda öğlen de çorba ya da ana yemek ayran ya da salata ye akşamda salata ayran hatta protein salata yap ye bunu haftasonu 2 gün yap hafta içi mesain var zaten gözünde doyar karnında bir sürü yemek çeşidi oldu hatta bir gün akşam çorba bir gün akşam protein salata yap ...

kahvaltını güzel yap doyur kendini iyice bol yeşillik kırmızı biber domates de olsun kahvaltıda öğlen de çorba ya da ana yemek ayran ya da salata ye akşamda salata ayran hatta protein salata yap ye bunu haftasonu 2 gün yap hafta içi mesain var zaten gözünde doyar karnında bir sürü yemek çeşidi oldu hatta bir gün akşam çorba bir gün akşam protein salata yap ...
bakayım kuzum cuma listeye bi gireyimde hayırlısıyla :dua::dua::dua: haftaya uygularım :dua:

Back
X