Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

EVE GİDİNCE ARAYIM BAKALIM YOUTUBEDEN LESLİDE PEK KEYİF ALMIYORUM .. MİGROSTA TWSİT SATIYORLARDI 20TL İPLERİ DE VAR İŞ GÖRÜYOR MU ONLAR ALSAMIYDIM ACABA
Leslieyi bende hic sevmiyorum yaa ama abs yap hergun bak faydasini goreceksin canim:KK19: twistler de cok işe yariyor diye okumustum canim :KK16:ozellikle simitlere:KK73:

hiç sevmem dondurma :kusmuk::kusmuk:
bizim buda bi yer var anca orda kakaolu yiyebiliyom sene de 1 2 kere başkada yemem :bicak:
Sen ciddi olamazsin:oha: ben eşimle ramazanda iki kaşık çorbayla oruc açip sonrasinda 1 kilo dondurma yedigimizi bilirim:KK70::KK70: ay coh severim ben:oha:

ben 155 çıkıyomuşum :KK53: yıkılırım :ruh: metre bulduğum an ölççem cok merak ettim
BENDE SANA GÜLERMİŞİM :D:D:D
BENDEN BİR TANE DAHA BENDE SEVMEM EŞİM ALIRSA YERİM O DA ONDAN YERİM BİRDE MİDEN KÖTÜ OLDUĞUNDA İYİ GELİYOR SOĞUK DİYE BAŞKA AKLIMA GELMEZ
:KK50::KK50:dondurma sevmeyenler derneği :dondurma:
ay öğlen döner gelecekmiş :deli::deli:
ekmeksiz hadi görim seni :dua::dua:
Öğle yemeğimi yedim bi kase mercimek çorbası, tavuk kavurma :işsiz:
hafifcenek oh :eğlence:
Krep cok seviyom:kk77: eferim yime pilav milav yedikce alışıyo insanHoppa
bende severinnn anam yapıyodu önceden ama bizimki kalorili ve yaglı oluyodu tabisi :KK53::KK53:
Minnakim benim :21: senin ideal kilon 48 ben karar verdim:KK53:
48 mi:ruh::ruh::ruh::ruh: ruhum bedenimden ayrılıyorkene:ruh::ruh:
Sen ciddi olamazsin:oha: ben eşimle ramazanda iki kaşık çorbayla oruc açip sonrasinda 1 kilo dondurma yedigimizi bilirim:KK70::KK70: ay coh severim ben:oha:
asıl sen ciddi olamazsın :D:D:D ben sevmiiim ramazanda gözdem de karpuz ve maden suyudur:kk77:

Back
X