- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.821
Bende senelerce kendimi 160bildimolsun çok fark yokben net boyumu nasıl öğrenebilirim belki bende o kadarımdır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senelerce kendimi 160bildimolsun çok fark yokben net boyumu nasıl öğrenebilirim belki bende o kadarımdır
![]()
Bende senelerce kendimi 160bildimama meger 158 mişim ölçtük kardeşimle
![]()
İnşallah valla zor tutuyorum kendimi yemicemHic agzina sürmezsen yemezsin sakin tadina bakiyim dime![]()
BENDEN BİR TANE DAHA BENDE SEVMEM EŞİM ALIRSA YERİM O DA ONDAN YERİM BİRDE MİDEN KÖTÜ OLDUĞUNDA İYİ GELİYOR SOĞUK DİYE BAŞKA AKLIMA GELMEZhiç sevmem dondurma
bizim buda bi yer var anca orda kakaolu yiyebiliyom sene de 1 2 kere başkada yemem![]()
SPOR SALONUNDA ÖLÇTÜRben 155 çıkıyomuşumyıkılırım
metre bulduğum an ölççem cok merak ettim
SPOR SALONUNDA ÖLÇTÜRBENDE KENDİMİ 1,55 SANIYORDUM SALONDA ÖLÇTÜ HOCA 1,60 KÜSÜR ÇIKTIM
olsun canım rica et onlar doğru ölçüyorSalonda ben hocasız takılıyorum![]()
olsun canım rica et onlar doğru ölçüyor
Leslieyi bende hic sevmiyorum yaa ama abs yap hergun bak faydasini goreceksin canimEVE GİDİNCE ARAYIM BAKALIM YOUTUBEDEN LESLİDE PEK KEYİF ALMIYORUM .. MİGROSTA TWSİT SATIYORLARDI 20TL İPLERİ DE VAR İŞ GÖRÜYOR MU ONLAR ALSAMIYDIM ACABA
Aynen katılıyorum ilk zamanlar olmaz ama son 3 4 kilosu olanlar arada yiyebilir dondurma dimi yaniAmaan bisey olmaz okadardan tatlidan iyidir tabi senin icin cok kilosu olanlar icin degil.
Krep cok seviyomne güzel tarif verdin canım cekti
yiyim dimi ben artık pilav makarna da almıyom![]()
Sen ciddi olamazsinhiç sevmem dondurma
bizim buda bi yer var anca orda kakaolu yiyebiliyom sene de 1 2 kere başkada yemem![]()
Ekmeksiz ye kiz nolcak salataylaay öğlen döner gelecekmiş![]()
DAha ne ossunÖğle yemeğimi yedim bi kase mercimek çorbası, tavuk kavurma![]()
DAha ne ossunnormalde yagsiz salatayla 100 gr yagsiz tavuk yimen lazimdi dimi
afiet ola
![]()
BENDE SANA GÜLERMİŞİMben 155 çıkıyomuşumyıkılırım
metre bulduğum an ölççem cok merak ettim
BENDEN BİR TANE DAHA BENDE SEVMEM EŞİM ALIRSA YERİM O DA ONDAN YERİM BİRDE MİDEN KÖTÜ OLDUĞUNDA İYİ GELİYOR SOĞUK DİYE BAŞKA AKLIMA GELMEZ
ekmeksiz hadi görim seniay öğlen döner gelecekmiş![]()
hafifcenek ohÖğle yemeğimi yedim bi kase mercimek çorbası, tavuk kavurma![]()
bende severinnn anam yapıyodu önceden ama bizimki kalorili ve yaglı oluyodu tabisiKrep cok seviyomeferim yime pilav milav yedikce alışıyo insan
![]()
48 miMinnakim benimsenin ideal kilon 48 ben karar verdim
![]()
asıl sen ciddi olamazsınSen ciddi olamazsinben eşimle ramazanda iki kaşık çorbayla oruc açip sonrasinda 1 kilo dondurma yedigimizi bilirim
ay coh severim ben
![]()
salata yogurt fln yok mu hiç o lokantadaçok mu yimişimsağol kuzumm