- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.861
bi kahve içmeye ne dersin![]()
neden tatlım
su bile içemiyorum patronum çıksa kapıyı kitleyip uzancam biraz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kahve içmeye ne dersin![]()
neden tatlım
acaba yedigin bişey mi dokundu seninle aynı yemeği yyien birine sor bakim o nasılmıs ?su bile içemiyorum patronum çıksa kapıyı kitleyip uzancam biraz![]()
acaba yedigin bişey mi dokundu seninle aynı yemeği yyien birine sor bakim o nasılmıs ?
Ayran da yogrt söylesen yemkelerden biri bozuksa veya günü geçmişse o da yapar öle bebeğimbenimle aynı yemeği yiyen biri yok şuan kuzu bilmiyorum neyden oldu![]()
Ayran da yogrt söylesen yemkelerden biri bozuksa veya günü geçmişse o da yapar öle bebeğim
BİR DOLAN DE PATRONAsu bile içemiyorum patronum çıksa kapıyı kitleyip uzancam biraz![]()
aa salgın fln mıAnnem 2 gündür hasta karın ağrısı mide bulantısı sanırım ondan geçti banada karnımda ağrımaya başladı
CANIM ZİN ALIP GİTSEN OLMAZ MIAnnem 2 gündür hasta karın ağrısı mide bulantısı sanırım ondan geçti banada karnımda ağrımaya başladı
Yoh çoh yimemisin corba yohtu listede ondan tohatladimdiçok mu yimişimsağol kuzumm
BİR DOLAN DE PATRONANİYE BÖYLE OLDUN PEKİ DİYETTEN DEĞİL DİMİ
CANIM ZİN ALIP GİTSEN OLMAZ MI
Temem temem 54 iyiBENDE SANA GÜLERMİŞİM
dondurma sevmeyenler derneği
ekmeksiz hadi görim seni
hafifcenek oh
bende severinnn anam yapıyodu önceden ama bizimki kalorili ve yaglı oluyodu tabisi
48 miruhum bedenimden ayrılıyorkene
asıl sen ciddi olamazsınben sevmiiim ramazanda gözdem de karpuz ve maden suyudur
![]()
aa salgın fln mı
Yoh çoh yimemisin corba yohtu listede ondan tohatladimdi![]()
Noldu kuzummkızlar ben çok kötü hissediyorum ya![]()
hafta sonu bende krep yapemTemem temem 54 iyibelkim 52 ne dirsin
hee ben baya hafif yaparim krebi hamurunu baya cıvık tutuyom hic yağ koymuyom bide tambugday unuyla olunca incecik bek guzel oliyo
biraksalar bi 5 dene rahat yirim
hee karpuz da bek guzel oluyo ramazanda ama ben iftarda yiyemiyom sisiyom sahurda cok seviyom
![]()
AMA DAHA KÖTÜ OLURSAN NASIL GİDİCEKSİN EVE GİTMEN ZOR OLMAZ MI MESAİ KAÇTA BİTİYORDU 16 DA MI 17 DEMİYDİYok canım diyetle alakası yok tokum çünkü öyle açlık halsizliği falan değil hasta hissediyorum kendimi
Daha kötü olursam izin alıcam
Ben yapmadim hiç canim ben iki elime ağırlık alip 5 er kiloluk gövdeyi sabit tutup ayni twist gibi sag sol dönüyorum ama benim belim inceydi hep o yuzden cok oraya yonelmedim ben genelde bacak kalca hareketleri arayışında oldumsen yapıyormuydun twest düşerim diye korkuyorum ben geçen metroya gittim orda teşhire koymuşlar tutunmadan yapamadım
Bi dene ye bisey olmazhafta sonu bende krep yapemnormal unla yaparım 1 tanecik yerim yanına da domates salatalık
![]()
Ayy otur biraz dinlen kuzum ya niye oldu ki mideni falan mi üşüttün kiibilmiyom midem bulanıyohalsizlik uyku hali geldi gidene kadar geçmezse yürümücem bugüün
Aslinda bir tabak kuru fasullenin seni doyurmus olmasi gerekirdibende öğle yemeğinde 1 kase corba 1 tabak susuz k.fasulye yogurt yedim 1 dilimde ekmek hiç doymuş hissetmiyorum![]()