Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BENDE SANA GÜLERMİŞİM :KK70::KK70::KK70:

:KK50::KK50:dondurma sevmeyenler derneği :dondurma:

ekmeksiz hadi görim seni :dua::dua:

hafifcenek oh :eğlence:

bende severinnn anam yapıyodu önceden ama bizimki kalorili ve yaglı oluyodu tabisi :KK53::KK53:

48 mi:ruh::ruh::ruh::ruh: ruhum bedenimden ayrılıyorkene:ruh::ruh:

asıl sen ciddi olamazsın :KK70::KK70::KK70: ben sevmiiim ramazanda gözdem de karpuz ve maden suyudur:kk77:
Temem temem 54 iyi:KK16: belkim 52 ne dirsin:sus: hee ben baya hafif yaparim krebi hamurunu baya cıvık tutuyom hic yağ koymuyom bide tambugday unuyla olunca incecik bek guzel oliyo:sus: biraksalar bi 5 dene rahat yirim:sus: hee karpuz da bek guzel oluyo ramazanda ama ben iftarda yiyemiyom sisiyom sahurda cok seviyom:kk77:

Temem temem 54 iyi:KK16: belkim 52 ne dirsin:sus: hee ben baya hafif yaparim krebi hamurunu baya cıvık tutuyom hic yağ koymuyom bide tambugday unuyla olunca incecik bek guzel oliyo:sus: biraksalar bi 5 dene rahat yirim:sus: hee karpuz da bek guzel oluyo ramazanda ama ben iftarda yiyemiyom sisiyom sahurda cok seviyom:kk77:
hafta sonu bende krep yapem :kk77: normal unla yaparım 1 tanecik yerim yanına da domates salatalık:sus::sus:

sen yapıyormuydun twest düşerim diye korkuyorum ben geçen metroya gittim orda teşhire koymuşlar tutunmadan yapamadım
Ben yapmadim hiç canim ben iki elime ağırlık alip 5 er kiloluk gövdeyi sabit tutup ayni twist gibi sag sol dönüyorum ama benim belim inceydi hep o yuzden cok oraya yonelmedim ben genelde bacak kalca hareketleri arayışında oldum:deli:

bilmiyom midem bulanıyo :KK43: halsizlik uyku hali geldi gidene kadar geçmezse yürümücem bugüün
Ayy otur biraz dinlen kuzum ya niye oldu ki mideni falan mi üşüttün kii:dua: bu havalar da tam hastalik havasi bi gunes acıyo bi yagmur bi ruzgar:duduk:

bende öğle yemeğinde 1 kase corba 1 tabak susuz k.fasulye yogurt yedim 1 dilimde ekmek hiç doymuş hissetmiyorum:işsiz:
Aslinda bir tabak kuru fasullenin seni doyurmus olmasi gerekirdi:işsiz: niden boyle oldu hi:işsiz:noluyo sana :tokat:kendine gelll:tokat::KK70:ayy pağdon fazla kacti bu:KK70:

Back
X