Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahaha ne güzel iş valla he keşke bizimkide öyle diyeydi :KK70::KK70::KK70:: düğünde takılanları aldı mı peki baban küçük altın paraları falan:sus::sus:
Ama sen çalışıyon giz acik biseyler beklerler senden:D hee bizim tarafin taktiklarini babam aldi:sus: bizim maddi durum iyi degildi düğünde çıkan masraflari onlan ödedi:sus:

ah anaaamm geçen de gitmiş mutfak çakmagı almış kırk yıl düşünsem ceyize almaya aklıma gelmez :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::
bende kendime nudo fln haslarım onlarda o zaman :KK53::KK53::KK53:
Ne guzel etmis ayy cakmagim da var diye kvdene hava atan :D erbişeyimizi alirik biz deyip saç da savur temem mi:sus:

karaca iyi değil memnun değil kullannalar araştırdım biliyorum :KK14:
9.jpg

alsam mı bunu anneme çok istiyoo :110:
Simbonunki granit sanıyodum bak dökümmüş al kiz istiyosa:21: anneler gunu ne zamandi gi :KK53: süpriz yap hedaye:KK33:

Ama sen çalışıyon giz acik biseyler beklerler senden:KK70: hee bizim tarafin taktiklarini babam aldi:sus: bizim maddi durum iyi degildi düğünde çıkan masraflari onlan ödedi:sus:
bak bizde herşeyleri ben yapıyom hala takıalrı niye ailen alıyo lafı dolaşıyo ortalıkta :tokat::tokat: geçen dedim yüz verdikce arsızlaşıyonuz diye susturdum :tokat:

bak bizde herşeyleri ben yapıyom hala takıalrı niye ailen alıyo lafı dolaşıyo ortalıkta :tokat::tokat: geçen dedim yüz verdikce arsızlaşıyonuz diye susturdum :tokat:
İyi etmisin para konusu olunca aslan kesiliyo herkes ama babam serttir biraz benim:KK53:başta diceni dedi kimse ses etmedi :KK53:temem Hoppadidi :KK53: Ni var onla da ailen biraz borc falan öder eşimin tarafi altinlariyla da esim borc ödedi :KK51:

Back
X