- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.961
Ama sen çalışıyon giz acik biseyler beklerler sendenahahaha ne güzel iş valla he keşke bizimkide öyle diyeydi: düğünde takılanları aldı mı peki baban küçük altın paraları falan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sen çalışıyon giz acik biseyler beklerler sendenahahaha ne güzel iş valla he keşke bizimkide öyle diyeydi: düğünde takılanları aldı mı peki baban küçük altın paraları falan
![]()
Hee yanında varsa ye iyi gelir kiz tobe olmas inşallah oyle bisey![]()
gocama diyim düğünden sonra alsınHee minikler yeter hem o büyük toprak guveclere yag iz yapiyo yikanmasi falan sevmiyom hic gocana di döküm tencere assin![]()
İzgara köfte yiben akşam nişanlımla buluscamcorbacıya gitme fikrini suncam yoksa ya dürüm ya döner sonumuz
![]()
allah kimseye göstertmesin öyle bişeyutancımdan sokaga cıkamam
![]()
Ne guzel etmis ayy cakmagim da var diye kvdene hava atanah anaaamm geçen de gitmiş mutfak çakmagı almış kırk yıl düşünsem ceyize almaya aklıma gelmez:
bende kendime nudo fln haslarım onlarda o zaman![]()
o zaman al hm sende denemiş olursunUygunda![]()
tememo zaman al hm sende denemiş olursun![]()
Simbonunki granit sanıyodum bak dökümmüş al kiz istiyosakaraca iyi değil memnun değil kullannalar araştırdım biliyorum
![]()
alsam mı bunu anneme çok istiyoo![]()
bak bizde herşeyleri ben yapıyom hala takıalrı niye ailen alıyo lafı dolaşıyo ortalıktaAma sen çalışıyon giz acik biseyler beklerler sendenhee bizim tarafin taktiklarini babam aldi
bizim maddi durum iyi degildi düğünde çıkan masraflari onlan ödedi
![]()
ayyy köfteeeeeİzgara köfte yiyada corbaciya ikna et
![]()
ahahahhahahahahaAynı yolları aynı otobüsleri bidaaada kullanamamAy benım arkadaşım ilkokuldayken kırtasıyede yapmıştı
hiç unutmam
![]()
Pattis koymam benyap pek severim patitisli![]()
kimseye muhtac değiliz cok şükürNe guzel etmis ayy cakmagim da var diye kvdene hava atanerbişeyimizi alirik biz deyip saç da savur temem mi
![]()
Hayir olsun inşallah ne diyim gizil gizimyok maleseff bişey yemek te istemiyorum su bile içmedim 2 saattir onuda yiyemem eve gitcem birazdan yatcam uyucamağzını hayra aç gız
![]()
Hee herseyi de ceyize doldurup cok masraf etme sonra zamanla begendigini alirsin her sene cok guzel seyler çıkıyogocama diyim düğünden sonra alsınşimdi almaz borcum var diyi
![]()
Begenirseniz soyle bende alirim belkim
otu b.ku aldım ne var ne yoksa nereye koycam onları bilmemHee herseyi de ceyize doldurup cok masraf etme sonra zamanla begendigini alirsin her sene cok guzel seyler çıkıyo![]()
İyi etmisin para konusu olunca aslan kesiliyo herkes ama babam serttir biraz benimbak bizde herşeyleri ben yapıyom hala takıalrı niye ailen alıyo lafı dolaşıyo ortalıktageçen dedim yüz verdikce arsızlaşıyonuz diye susturdum
![]()
Simbonunki granit sanıyodum bak dökümmüş al kiz istiyosaanneler gunu ne zamandi gi
süpriz yap hedaye
![]()