Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi etmisin para konusu olunca aslan kesiliyo herkes ama babam serttir biraz benim:KK53:başta diceni dedi kimse ses etmedi :KK53:temem Hoppadidi :KK53: Ni var onla da ailen biraz borc falan öder eşimin tarafi altinlariyla da esim borc ödedi :KK51:
he bende öyle dedim beyaz esyaları bnm ailem alıyo onu kapatırlar dedim e benimkilerde alsın madem diyo ne alcaklarda da ne ödicekler dediim sustu :KK53::KK53::KK53: valla sert olmak lazım yoksa tepene cıkıyolar:işsiz:

he bende öyle dedim beyaz esyaları bnm ailem alıyo onu kapatırlar dedim e benimkilerde alsın madem diyo ne alcaklarda da ne ödicekler dediim sustu :KK53::KK53::KK53: valla sert olmak lazım yoksa tepene cıkıyolar:işsiz:
Ayy sizde herşeyi siz almişiniz zaten bi kanepeleri almadiginiz kalmis :mapus: bencede hic taviz verme alsin babangil sana takilanlari yazik degel mi:mapus:

Ayy sizde herşeyi siz almişiniz zaten bi kanepeleri almadiginiz kalmis :mapus: bencede hic taviz verme alsin babangil sana takilanlari yazik degel mi:mapus:
he alcaklar zati bırakır mıyım çingeneliğe vurdum işi :D:D aslında bn babamın kredisini ödüyorum biz anlaşmıştık bn kredi ödicem o esyaları alcak diye yanı beyaz esyaları ben aldım sayılır :sus::sus::sus:

he alcaklar zati bırakır mıyım çingeneliğe vurdum işi :KK70::KK70: aslında bn babamın kredisini ödüyorum biz anlaşmıştık bn kredi ödicem o esyaları alcak diye yanı beyaz esyaları ben aldım sayılır :sus::sus::sus:
Heee anladim:sus:ossun ama çahtirma alsin altinlari odesin borclarin bi kısmını baban yazih ana babalara:sus:

ayyy en zorlandıgım konu bu :ruh: bi türlü karar veremedeim:kızgın: seninki nasıl :KK51:
Benimki :olamaz: hec guzel degil :KK47: yani kullanisli ama cicili bicili degil 7 sene once alınmış klasik bi baharatlik porselen plastik kapakli 3 büyük 3 küçük :KK51:begendiklerim var ama pahali sonra alacam bunlar eyuce eskisin:KK51:

Back
X