- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.981
Ahahah bisey kalmadi daha alacam diyosunotu b.ku aldım ne var ne yoksa nereye koycam onları bilmem:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah bisey kalmadi daha alacam diyosunotu b.ku aldım ne var ne yoksa nereye koycam onları bilmem:
Hee en guzeli ekmeksiz kofte yi salata ayran cok guzel bi aksam yemaaaayyy köfteeeeecanımc ekti
![]()
ahahahhahahahahaarkadas mı kim arkadas
yooo tanımıyorum ben
![]()
Hangisine daha mutlu olursa onu al analar mutfak esyalarina bek seviniyo amaolurrr mayısın ilk haftası mıydı neydialırımm aslında ayakkabı dusunuyodum ama olsun
Pattis koymam benbeni tanıyamamışsin
ton balikli salata yicem
son kararim
saolun efendim
![]()
Ahahahaha yok kiz o hadar da degelafiyet olsuntanıyom seni sen koymazsın yulaf falan serpiştirirsin sen kenarlarına
![]()
he bende öyle dedim beyaz esyaları bnm ailem alıyo onu kapatırlar dedim e benimkilerde alsın madem diyo ne alcaklarda da ne ödicekler dediim sustuİyi etmisin para konusu olunca aslan kesiliyo herkes ama babam serttir biraz benimbaşta diceni dedi kimse ses etmedi
temem
didi
Ni var onla da ailen biraz borc falan öder eşimin tarafi altinlariyla da esim borc ödedi
![]()
bende bekliyorumAhahahaha yok kiz o hadar da degel![]()
yaparim var o potansiyel
![]()
baharat seti su seti banyo setini de aldm mı bnm için çeyiz bitmiştrAhahah bisey kalmadi daha alacam diyosun![]()
Ayy sizde herşeyi siz almişiniz zaten bi kanepeleri almadiginiz kalmishe bende öyle dedim beyaz esyaları bnm ailem alıyo onu kapatırlar dedim e benimkilerde alsın madem diyo ne alcaklarda da ne ödicekler dediim sustuvalla sert olmak lazım yoksa tepene cıkıyolar
![]()
ivit efendimHee en guzeli ekmeksiz kofte yi salata ayran cok guzel bi aksam yemaaa![]()
kakalı arkadasahahahahhaha ama bennnnn satmadımo tutamamısta olsa menim arkadaşım menim
![]()
Cok guzel baharat setleri vağ demi ama görüntüsü guzel olcak diye kullanışsız bisey alma sakin bazilari oyle oluyo görüntü super ama ise yaramiibaharat seti su seti banyo setini de aldm mı bnm için çeyiz bitmiştr![]()
he alcaklar zati bırakır mıyım çingeneliğe vurdum işiAyy sizde herşeyi siz almişiniz zaten bi kanepeleri almadiginiz kalmisbencede hic taviz verme alsin babangil sana takilanlari yazik degel mi
![]()
ayyy en zorlandıgım konu buCok guzel baharat setleri vağ demi ama görüntüsü guzel olcak diye kullanışsız bisey alma sakin bazilari oyle oluyo görüntü super ama ise yaramii![]()
Heee anladimhe alcaklar zati bırakır mıyım çingeneliğe vurdum işiaslında bn babamın kredisini ödüyorum biz anlaşmıştık bn kredi ödicem o esyaları alcak diye yanı beyaz esyaları ben aldım sayılır
![]()
Benimkiayyy en zorlandıgım konu bubi türlü karar veremedeim
seninki nasıl
![]()