Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün akşam kefir içtim

Dün akşam kefir içtim yoğurt yemedim ama güzel gidiyor senin menun de gayet iyi canım ay herkes zayıf olsun :)
Afiyet olsun canim,kefir cok faydali ,ama ben bir kez kizima icireyim diye aldim ve o oldu devami gelemedi malesef:KK43:tesekkur ederim:KK54:veee kocaman bir aminnnnnn

Menüm
Sabah nescafe
Kahvalti: 1 kasik çekilmiş yulaf, 1 kasik t.b.unu, 2 yumurta akiyla krep, az peynir, maydanoz, salatalik, bi lokma kahvaltilik sos, 4-5 zeytin, 1 tatli kaşığı cokokrem:KK53:

Öğle: yarim elma, yarim portakal, 2 kaşik granola

Akşam: yağsız salata(haslanmiş mercimek ve yesil zeytin de var icinde) , 1 küçük kutu yagi iyce süzülmüş ton baligi, 3-4 kaşık kadar barbunya pilaki:rapci:

Spor 30'dk twist shape
Su 1 bucuk oldu devam:KK50:
Sabah kahvaltısı az agir geldi gerisi çok güzell

Kvde gelince göz önüne koy görsün senin aldiklarini:KK70: ahahaha :KK70:
Ooo hic yemedim kiz pişirip semiz otunu nasil oluyo:kk77: afiyet ola bugun mesai yoh :halay:
Hee zati annem Çeyiz serme yapcaz diyo kv nin aldıkları ayrı bi yere koncakmis dedim tekli koltuk yeter ona :D:D:D
Pek güzel oluyo yedim şimdi normalde pirinç li ama annem pirncsiz yapmış bu sefer :kk77:

Selammmm kizlar:KK25:
Aksam yemegini de yedim,yeme icme fasli kapandi :KK9:sadece ileriki saatlerde tarcili sut icecegim.onceki iki gune gore bugun daha iyi gecti,ogunlerde doydum yani:KK70::KK31:hafif bir bas agtisi ve biraz bogaz agrim disinda iyiyim sukur.
Yaa aman diyim kuzum hasta olmaz
Doymaman lazımdı ama :D

:halay::-)
Ayyy ne tatli telaselerdir onlar:21:ben cok severim mutfakta zaman gecirmesini,bu yuzden de hep gozum tas,tabak,bardaktadir.uzunca suredir frenledim kendimi,daha alip kullanmadigim bir suru sey var:KK4:
Aynen bende öyle sürekli mutfak esyalarına bakıyorum alıyorum çeşit çeşit inşallah tutucamiz evin çok dolabı olur :KK53:

Bugun,
Kahvalti,
Bir muz,bir kase yogurt
Ara,
Bir fincan sutlu turk kahvesi,iki hurma
Oglen,
Bes tane izgara kofte ,azcik kacirdimve salata
Ara,
Cok az sutle nescafe
Uc tane limonlu diyet biskuvi
Aksam,
Bir kase salata
İki haslama baget
Su iki lt ye yakin ictim,iki bucuk olur.
Öğle azıcık çok olmuş ama ızgara sonuçta bişi olmaz ondan beğendim benn

Sabah 2 dilim ekmek peynir
Ara:kahve çay
Öğle: 1kae çorba 4 kaşık k.fasulye 1 kase yoğurt
Ara:yeşilçay normal cay
Aksam: 1kase çorba 4 kaşık semizotu çok az patates kizartması :dua::dua:

DEME O DA MI GİTTİ :KK70: ama cok tatlı duruyo onlar :KK53::KK53:
Evet ama digerleri iyi kesme tahtasi, sosluklari, sunum tabaklari,donen bolumlu kahvaltiligi onlari hala kullaniyorum
ay evet böyle fluu renkleri oluyo mavi yeşil fln cok tatlı oluyo onlar :KK36::KK36:
Al al al hepsinden allllll
:KK70: oohh yansin bacaklar:KK70: ama baya hissettiriyo o yan bacagi dimi:KK70:
evett resmen basenimle popom yaniyo. Biyere bakarak yapmiyorum ya zaten nereyi ne calistiriyo biliyorm onceki spor salonlarndan onlari uyguluyorm

benim dediğim bu teyzem almış çok güzel tavuk falan pişiyo iicnde
273484480_tn30_0.jpg

bunlar döküm tava değil mi :KK51: ben bunların tek taraflısından istiyom et pişirmek için cok pahalı:deli:
kapakli daha iyi yag sicramiyo hem ceviriyosun yandan sizmiyo ben de cok memnunum

PEMBE TAKİM

(200)Poncikbirgelincik:60+60+80
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(105)Marul_Anne : 35 + 70

MOR TAKİM

()Hedef52:
(150)Senad:90+60
()SekerPancarii:35+51+30
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(150)ParteMoralll :100+50

PEMBE TAKİM: 345
MOR TAKIM:365

@ParteMoralll beybisiii

Evet ama digerleri iyi kesme tahtasi, sosluklari, sunum tabaklari,donen bolumlu kahvaltiligi onlari hala kullaniyorum

Al al al hepsinden allllll
evett resmen basenimle popom yaniyo. Biyere bakarak yapmiyorum ya zaten nereyi ne calistiriyo biliyorm onceki spor salonlarndan onlari uyguluyorm
Herşeyi hepsini yeri göğü satın alcam :KK53::KK53::KK53:
Bende spor yapcam şimdi :spor:

PEMBE TAKİM

(200)Poncikbirgelincik:60+60+80
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(105)Marul_Anne : 35 + 70

MOR TAKİM

()Hedef52:
(150)Senad:90+60