Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de bugun egzersiz yapicimmm hamis egzersizine baslicimmm cunkulum hareket sagliktir demiii ince gozell kizz :KK49:
Kahvalti yaptim bir guell biraz ev temizligibyaomam lazimm :silah: simdilik gidiyorum gorusuruz caniisiii isler beni bekler:kusmuk:
Daha az yime zaten sen kendini biliyorsun aetik ve kilon cok guzel yavas yavas 50 ye dusersin sagliksiz vermene gerek yok 1000 den asagiya dusme derim:rapci:
Doktoruna sordun mu canim egzersiz yapabilir miyim diye bende Allah izin verirse ikinci hamileligimde hamile platesi yapmak istiyorum kolay dogum ve esneklik icin:anne: kolay gelsin canim yorma kendini yavas yavaş yap:temizlik:yok balim biliyon ben cok az yiyemiyorum 1000 1100 kalori aliyom bazen 900 kusurlerde kaliyo genelde düşmüyorum 1000 in altina:KK72:

Merhaba kızlar iyi haftasonları bende bugün tartıldım 64.3 çıktı bir bir de 64.2 ortası falan herhalde kilom tam :KK48: bugün kahvaltıda maalesef çok kaçırdım akşama çok az yiyip dengelemem lazım artık :olamaz:
Hosgeldin kuzuuumm :KK60:az yiyceeesiinnn :tokat:

kaptinn kaptinn ben geldim kabul edersen bebişim bu ayda kilo almadi :KK43:( ek mamaya baslicam tam olarak çok.uzgunum olan da bana oldu bu ay sonunda 65 olmayı planliyordum 69.1 de kaldım dün bolbol çorba aldım kendim evde pek yapamıyorum ya ayarını tutturamiyorum ya miktarını o yüzden hazır çorba aldım akşamları çorba icicem belkide öğlen bu sabah kahvaltımı 2 dilim ekmek ile yaptım ki onuda yemezsem olurdu ciddi anlamda iştah falan kalmadı 2 gündür 84 iken fotoğraf cekemiyordim utanıyorum 79 e düşünce epeyi cekindim ama şu anda çok mutluyum çünkü bu halinden memnun değilim yine foto çekemiyorum yine kıyafetleri uzerkmde beğenmiyorum demek ki 70 kiloyu kabullendim artık çok kilo verdim gözüyle bakmıyorum

Şu an hastayım mekik falan çekemem ama 3 gün sonra düzenli cekicem ve size sormak veriyorum haftada en az 500 Gr vericem fazla vermek istemiyorum sarkma ve halsizlik olmasın diye en fazla haftada 1 kg :)
Kuzuuum bebeğin için çok üzüldüm pekmez türü şeyler mi yesen süt olsun diye acaba :( listeye geri mi dönuyosun şimdi doğru anladım

Hasta msn kuzum nolii sana:dua:

yok değilim :( benim sevdicek uzman ya :110: geçen arkadaşı şehit oldu 8,5 aylık hamile eşi vardi eşine demiş oğluma benim adımı koyun diye :KK1: sonra şehit oldu :KK61::KK61: Şimdide gelmiş bana kötü rüyalar görüyorum ölcem ben diyo :KK1: Zaten üzülüyorum iyice içimi dağlıyo :KK1:

Kuzuuum bebeğin için çok üzüldüm pekmez türü şeyler mi yesen süt olsun diye acaba :KK43: listeye geri mi dönuyosun şimdi doğru anladım
Evet bir dönüyorum pir dönüyorum inşallah yok ya pekmez falan hiç bişey kar etmiyor bana kilo kar kalıyor normal şartlarda bnm emzirdiğini için kilo vermem bile lazımdı sabit kaldım yiyimde kilo olsun demekten hergun yürüyüş yapmazsan alirdim bile şükürler olsun 4. Ayı bitiricez ayın 2 sinde

Ramazan gelmeden 65 den aşağı olmam lazım ki ramazanda 60 lari göreyim hos ben ramazanda 50 li rakamları görmek istiyordum ama bu ay kısmet olmadı :/

yok değilim :KK43: benim sevdicek uzman ya :110: geçen arkadaşı şehit oldu 8,5 aylık hamile eşi vardi eşine demiş oğluma benim adımı koyun diye :KK1: sonra şehit oldu :KK61::KK61: Şimdide gelmiş bana kötü rüyalar görüyorum ölcem ben diyo :KK1: Zaten üzülüyorum iyice içimi dağlıyo :KK1:
Haberlerde izlemiştim canım adını harun koy demiş eşine..nişanlın için de zor ama etkileniyolar tabiki psikolojileri çok farklı..onların haklarını nasıl ödüycez..sen destek ol hep iyi düşünün iyi olsun tez zamanda kavuşun inşallah..

yok değilim :KK43: benim sevdicek uzman ya :110: geçen arkadaşı şehit oldu 8,5 aylık hamile eşi vardi eşine demiş oğluma benim adımı koyun diye :KK1: sonra şehit oldu :KK61::KK61: Şimdide gelmiş bana kötü rüyalar görüyorum ölcem ben diyo :KK1: Zaten üzülüyorum iyice içimi dağlıyo :KK1:
Yaaa :( Rabbim mekanını cennet eylesin üzüldüm :( demesin o da öyle şeyler dua et bol bol sende kuzum korkutmasın seni :110:

Evet bir dönüyorum pir dönüyorum inşallah yok ya pekmez falan hiç bişey kar etmiyor bana kilo kar kalıyor normal şartlarda bnm emzirdiğini için kilo vermem bile lazımdı sabit kaldım yiyimde kilo olsun demekten hergun yürüyüş yapmazsan alirdim bile şükürler olsun 4. Ayı bitiricez ayın 2 sinde

Ramazan gelmeden 65 den aşağı olmam lazım ki ramazanda 60 lari göreyim hos ben ramazanda 50 li rakamları görmek istiyordum ama bu ay kısmet olmadı :/
TM canım yeni giriş yapcam sana şimdi şu an ki kilonu hedef kilonu yaz bana pazartesi not alayım kuralları biliyosun zaten tekrarlamaya gerek yok :) hadi bakalım başarılar :)

Selam kızlar..
Kahvaltımı yaptım birazdan spora gidicem..hala regl olmadım tahlil de yaptım hamilelik yok bekliycem artık ilaç içmek istemiyorum..
Kuzumm biraz daha bekle madem olmadı baslarsin ilaçlara sagligin etkilenicekse eğer

Haberlerde izlemiştim canım adını harun koy demiş eşine..nişanlın için de zor ama etkileniyolar tabiki psikolojileri çok farklı..onların haklarını nasıl ödüycez..sen destek ol hep iyi düşünün iyi olsun tez zamanda kavuşun inşallah..

Evet Harun adi Allah sevdiklerine sabir versin Ben iyi düşünmeye çalışıyorum her zaman yanındayım zaten zor ikimiz içinde ama o böyle yaptıkça ben daha kötü oluyorum dayanamıyorum

Back
X