- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.661
Hasta msn kuzum nolii sanaçok kötüyüm ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta msn kuzum nolii sanaçok kötüyüm ben![]()
Doktoruna sordun mu canim egzersiz yapabilir miyim diye bende Allah izin verirse ikinci hamileligimde hamile platesi yapmak istiyorum kolay dogum ve esneklik icinBen de bugun egzersiz yapicimmm hamis egzersizine baslicimmm cunkulum hareket sagliktir demiii ince gozell kizz
Kahvalti yaptim bir guell biraz ev temizligibyaomam lazimmsimdilik gidiyorum gorusuruz caniisiii isler beni bekler
Daha az yime zaten sen kendini biliyorsun aetik ve kilon cok guzel yavas yavas 50 ye dusersin sagliksiz vermene gerek yok 1000 den asagiya dusme derim![]()
Aaa cok şaşırdım hayirlisi olsun kendisinedemi supriz oldu neyyy sevindim hayirla kucagina alin bebeklerinizi ♡♥♡Ewet cnm yaklasik 9 haftalikmis
O kadar da değil sen SüpürBende sporumu yaptim kizimda yapti simdi kahvalti hazillicam gonşuhehh ahillisin sen gül gizim benim hadi evi de süpür
![]()
Kuzu bu hafta takimlar arası bireysel siralamada 3. Oldunnnn listeye girdin tebrik ediyoruummOooohhhh sefan olsunnn![]()
Hosgeldin kuzuuummMerhaba kızlar iyi haftasonları bende bugün tartıldım 64.3 çıktı bir bir de 64.2 ortası falan herhalde kilom tambugün kahvaltıda maalesef çok kaçırdım akşama çok az yiyip dengelemem lazım artık
![]()
Kuzuuum bebeğin için çok üzüldüm pekmez türü şeyler mi yesen süt olsun diye acabakaptinn ben geldim kabul edersen bebişim bu ayda kilo almadi
( ek mamaya baslicam tam olarak çok.uzgunum olan da bana oldu bu ay sonunda 65 olmayı planliyordum 69.1 de kaldım dün bolbol çorba aldım kendim evde pek yapamıyorum ya ayarını tutturamiyorum ya miktarını o yüzden hazır çorba aldım akşamları çorba icicem belkide öğlen bu sabah kahvaltımı 2 dilim ekmek ile yaptım ki onuda yemezsem olurdu ciddi anlamda iştah falan kalmadı 2 gündür 84 iken fotoğraf cekemiyordim utanıyorum 79 e düşünce epeyi cekindim ama şu anda çok mutluyum çünkü bu halinden memnun değilim yine foto çekemiyorum yine kıyafetleri uzerkmde beğenmiyorum demek ki 70 kiloyu kabullendim artık çok kilo verdim gözüyle bakmıyorum
Şu an hastayım mekik falan çekemem ama 3 gün sonra düzenli cekicem ve size sormak veriyorum haftada en az 500 Gr vericem fazla vermek istemiyorum sarkma ve halsizlik olmasın diye en fazla haftada 1 kg :)
Hasta msn kuzum nolii sana![]()
Nolduuuuçok kötüyüm ben![]()
Hep şikayet hep şikayetkaptinn geliyiii sayfalar fullll artiyooo bu kadarrr konusmaknolur muuu
poncikbirgelincik kuuckk nasilsin iyulestin mii
SchonerDuft nasilsin cnmmm @ParteMoralll kuzu gezmelere mi gittinn yinee
![]()
Evet bir dönüyorum pir dönüyorum inşallah yok ya pekmez falan hiç bişey kar etmiyor bana kilo kar kalıyor normal şartlarda bnm emzirdiğini için kilo vermem bile lazımdı sabit kaldım yiyimde kilo olsun demekten hergun yürüyüş yapmazsan alirdim bile şükürler olsun 4. Ayı bitiricez ayın 2 sindeKuzuuum bebeğin için çok üzüldüm pekmez türü şeyler mi yesen süt olsun diye acabalisteye geri mi dönuyosun şimdi doğru anladım
Ayy rakibem mi oldun sen beniimmm...bak bi gayret geldi simdi bana..sarraf ile mi kapisacam ben bu hafta çok güzel spor yapmam lazım
SekerPancarii fındık ezmesi yaptım ama olmadı sanki niyeyse bal koydum iyice ezilmedi içine az süt koydum sen bana yaptığının resmini atsan
Haberlerde izlemiştim canım adını harun koy demiş eşine..nişanlın için de zor ama etkileniyolar tabiki psikolojileri çok farklı..onların haklarını nasıl ödüycez..sen destek ol hep iyi düşünün iyi olsun tez zamanda kavuşun inşallah..yok değilimbenim sevdicek uzman ya
geçen arkadaşı şehit oldu 8,5 aylık hamile eşi vardi eşine demiş oğluma benim adımı koyun diye
sonra şehit oldu
Şimdide gelmiş bana kötü rüyalar görüyorum ölcem ben diyo
Zaten üzülüyorum iyice içimi dağlıyo
![]()
Yaaayok değilimbenim sevdicek uzman ya
geçen arkadaşı şehit oldu 8,5 aylık hamile eşi vardi eşine demiş oğluma benim adımı koyun diye
sonra şehit oldu
Şimdide gelmiş bana kötü rüyalar görüyorum ölcem ben diyo
Zaten üzülüyorum iyice içimi dağlıyo
![]()
TM canım yeni giriş yapcam sana şimdi şu an ki kilonu hedef kilonu yaz bana pazartesi not alayım kuralları biliyosun zaten tekrarlamaya gerek yok :) hadi bakalım başarılar :)Evet bir dönüyorum pir dönüyorum inşallah yok ya pekmez falan hiç bişey kar etmiyor bana kilo kar kalıyor normal şartlarda bnm emzirdiğini için kilo vermem bile lazımdı sabit kaldım yiyimde kilo olsun demekten hergun yürüyüş yapmazsan alirdim bile şükürler olsun 4. Ayı bitiricez ayın 2 sinde
Ramazan gelmeden 65 den aşağı olmam lazım ki ramazanda 60 lari göreyim hos ben ramazanda 50 li rakamları görmek istiyordum ama bu ay kısmet olmadı :/
Kuzumm biraz daha bekle madem olmadı baslarsin ilaçlara sagligin etkilenicekse eğerSelam kızlar..
Kahvaltımı yaptım birazdan spora gidicem..hala regl olmadım tahlil de yaptım hamilelik yok bekliycem artık ilaç içmek istemiyorum..
Haberlerde izlemiştim canım adını harun koy demiş eşine..nişanlın için de zor ama etkileniyolar tabiki psikolojileri çok farklı..onların haklarını nasıl ödüycez..sen destek ol hep iyi düşünün iyi olsun tez zamanda kavuşun inşallah..
Evet 69.1 şu an ki kilom 68.1 nisan ayı hedefim 55 en son hedefimTM canım yeni giriş yapcam sana şimdi şu an ki kilonu hedef kilonu yaz bana pazartesi not alayım kuralları biliyosun zaten tekrarlamaya gerek yok :) hadi bakalım başarılar :)
Mantikliymis dışarı çıktığımda bende 38 beden dar bir.elbise alayım triko gibi yapışanTızlar 36 beden bluz aldım çok mu abarttım acaba![]()
Gözüm sende artıkAyy rakibem mi oldun sen beniimmm...bak bi gayret geldi simdi bana..