Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızım yesin die bulgur pilavı yptım öğlende pankek yapmştm ucundn bile yemedim geçen yine diyetlerdeyim anam yaptm pankeki bebe yesin die bi gömüldim çock 3-4 tane yedi ben 15 tane galan galiba:KK33:
ahahahahaah :D:D:D:D bu şeye benzemiş babaların kız cocuklarına araba tren alması gibi bişi olmş ona alınır ama babalar oynar :D:D:D

Muntercim hayırlı olsun canım RABBIM sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH:dua: köfte yap yanına severmisin kaç kilosun kilo alma hamilelikte dikkatli beslen:KK49:
sag ol cnmm saglilki beslenerek kilo aliyorum umudum cok almamak ama bakalim alirsamda sonrasinda burada sizlerle verecegim ins su an 74.5 umm
koftede aksamdan midemi fena yapiyor :(

zıkkım var yer misin :KK70::KK70::KK70::KK70:D:d şaka :tokat: salata corba tavuk fln mı yesen acaba yada fırında patates türünde bişiler
Yerim kiz :D sebzemi o :)
Organik tavugum yok cnm :( baska bir sey bul olacak nence bulacan sen bana yimekkk

Kızım yesin die bulgur pilavı yptım öğlende pankek yapmştm ucundn bile yemedim geçen yine diyetlerdeyim anam yaptm pankeki bebe yesin die bi gömüldim çock 3-4 tane yedi ben 15 tane galan galiba:KK33:
15 mi:tokat:
boyle sevdigin seylerden yapmak zorundaysan az yap cnm kalmasin yeme sendee sen kac kilosun bakim :KK19:

sag ol cnmm saglilki beslenerek kilo aliyorum umudum cok almamak ama bakalim alirsamda sonrasinda burada sizlerle verecegim ins su an 74.5 umm
koftede aksamdan midemi fena yapiyor :KK43:

Yerim kiz :KK70: sebzemi o :)
Organik tavugum yok cnm :KK43: baska bir sey bul olacak nence bulacan sen bana yimekkk

patlıcan yemeği:KK33: yada hafif olsun istiyosan patlıcanı közle üstüne sarımsaklı yogurt yap onun üstüne de pul bbierli yada naneli yagg :kk77:

boyle sevdigin seylerden yapmak zorundaysan az yap cnm kalmasin yeme sendee sen kac kilosun bakim :KK19:
Canım benimde 22 aylık bi kızım var şuan tam kilomu bilmiorum ama 68-69 falanım nerdeyse 2 yıldır forumdayım ve 21 kilo vermiş 60 olmştum ama koca yaz ve bütün koca kış hiç dikkat etmedim 7-8 kilo aldım:bicak:

Canım benimde 22 aylık bi kızım var şuan tam kilomu bilmiorum ama 68-69 falanım nerdeyse 2 yıldır forumdayım ve 21 kilo vermiş 60 olmştum ama koca yaz ve bütün koca kış hiç dikkat etmedim 7-8 kilo aldım:bicak:
yaa senin de minkizin var masallah benim de kizim olacak Allah nasip ederse :KK46:
21 kg cok iyi yine verirsin ama yas gittikce zor veriliyor senin kilolarin cok uzerinde kalmamissa biraz dikkat edersen hemencecik verirsin kilo almak maalesef cok kolay vermek tam bir iskence hele de benim gibi yemeyi seviyorsan :KK72:

şükür :KK70::KK70::KK70::KK70: tm beybi aafiyetler olsun bende gidip corbamı içip günü kapatayım :KK43:
Sayen de tatlimmm :KK71::KK74:
Sen boyle az beslenerek kilo veremiyorsun farkinda degilsin hala :KK67: corbanin yanina salata veya yogurt ekle :KK67: saglikla ver kilonu diye diye dilimde tuy bitii :KK67:

kesinlikletam yenecek kadar yapılması bizler için daha iyi. Çünkü ne yazıkki sevdiğimiz şeylere bir başladık mı duramıyoruz. Madem kendimizi durduramıyoruz hiç olmamamsı kesin çözüm.

kaptinn kaptinn sabah anakli 2 yumurta birazcık peynir zeytin 2 dilim ekmek arada 2 elma öğlen 2 tabak karnıbahar 1 tabak bulgur pilavı 1 kase çorba 1 kase yoğurt ve 5 adet s sarma arada 2 bardak süt yani kocabi bardak ctim :D eee aksma ne yiycen öbür diyecekseniz hcbisey en son saat 4 te yesin belki 1 elma yiyip yatarım midem bulanıyor ah bu ısrarla ye demeleri bende diyet yapıyorum ayağına yatmadigim için buğu. Ne güzel 67.0 çıkmıştım bakalım sabah kaç olacak yarım saat dans ettim mekik cekicem 50 tane anca erir midem kusucam yaa o kadar fena agrio uzun zamandır bünye alışık değildi tabi

cooohh iğrenctüüü :KK70::KK70::KK70:

yok kız araba ve ayfon için amin dedik ya hani :KK70::KK70: ama alcaazzz önce motor sonra araba alcazzzz düğün bi olsun hele de
sende kuzenine sor ki köprüyü geçene kadarmıymışşş
terbiyesiz kuzen :tokat:
Ben boyle igrencim hasta oluca hic çekilmiuorum:halay:
Insallah kuzum alirsiniz Allah herkesin gönlüne göre versin :dua::dua:

Ayip etmis ama noldu sanki yaa arkadas bile veriyo arabayi isteyince :KK12:
Ay istemedim kii yalan söyledi bana ustesem neyseee aman boyle anliyofum herkesin ne oldugunu:tokat:

Sabah
Çay küçük galeta 3 adet
Ara
Yok
Öğlen
Çiğ köfte ayran öğlen dediğim 11.30
Ara
Kefir
K
Akşam
Yemedim canım birşey yemek istemiyor nedense yemicem bende acıkırsam duruma göre süt içerim

Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Öğlen
Ayran
1 simit
Ara
1 küçük bitter çikolata
Akşam
6 köfte
3 dilim ekmek
Salata
Ayran
2 lt su
Spor
50 dk
Arada bir yerde sütlü nescafe içtim, 1 hurma yedim

Ay umarım çanuk gider selinim öyle mıtsuzumli yaz gelmiş temmuzda abimin düğünü varrr doğumgünlerimizz evlilik yıldönümü herşey kapıdaaa acilen vermeliyim o yüzden asılmalıyım bende işte ramazana kadar 5ni verirsem die düşünüorum inşALLAH:dua: biliosun ben geçen sene ramazanda 2 kilo aldım her akşam dondurmalı kadayıf yemekten:eek:
Temmuza daha var moral bozma verirsin ki sen:rolleyes: ama bu sene yimiceksin tatli falan ramazanda. Dimi:tokat:

Ayy mooon yaaa ahahahahah:D:D:D:D

Back
X