• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yinede hayirlisiyla olsun canım vefasız evlat çok

Ama çevreden duyduğum tek bişey varsa oda stres ile olmadığı sürekli içten gece yarısı kalk dua et iki rekat namaz kıl v hayırlısı ile ver de ..

O evlat doğduğunda katil olacaksa sizin bütün yaşam enerjinizi alacaksa olmasın daha iyi ileride ne başınıza gelir bilemezsiniz..

O yüzden duada hayırlısı de ve sağlıklı sıhhatli dini bütün olarakta DIE eklemeyi unutma bence

Zamanında insan tanıyorum hayırlısı deneyip çok uğraşan

Olsa özürlü Allah korusun o yüzden anne kızma hayırlısı kelimesinde bişey yok sende sürekli de hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli dini bütün birkac evladım olsun bizde amin diyelim :)
Doğan bir bebeğin geleceğini kimse bilemez ki ediyorum canım çok ediyorum nasip eder inşallah rabbim

Gunaydin canimmm begendin mi nasil oldu:KK200: benimki de bitmek üzere dün kuru kayisi incir fındık falan aldim daha çeşitli yapicam bu sefer:kk77:
Bayıldım fıstık ezmesi de koydum içine elma rendeledim tarçın koydum kuru kayısı biraz badem vardı onu ekledim şimdi kv götürüyorum severse ona da yapcam annem beğenmedi :D karabuğdayda :kusmuk::kusmuk:geçen almışım bugün yapıp yiyeyim dedim berbat tadı var döktüm

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum canım iç yangın hiç bitmiyor ama sen dik durmaya çalıştıkca insanlar da bu sözlerle destek olduğunu zannediyor takma kafana bebişin olunca herşey geride kalacak ve hiç yaşanmamış gibi olacak..
Evet hiç bitmiyor ... umarım canım herşey geride kalır unuturum bu olanları

Bu konu hakkinda konusmasini istemedigini soyle bence annene canim siz yeterince üzülüyosunuz zaten bu sözler iyice moralinizi bozar böyle seylerde moral de cok onemli bunu soyle annene senin moralini yüksek tutsun yada hic bisey demesin:KK43:
Yok Canım anlamıyorum kavgaya dönüyor iş bir gün kendimi aşağa atacam bende kurtulcam sende kurtulcan diyorum yok yine devam

Bu konu hakkinda konusmasini istemedigini soyle bence annene canim siz yeterince üzülüyosunuz zaten bu sözler iyice moralinizi bozar böyle seylerde moral de cok onemli bunu soyle annene senin moralini yüksek tutsun yada hic bisey demesin:KK43:
Bazen takma olmuyor canım ya insanlar gözüne gözüne sokuyor olmuyor yani
Anlıyorum tatlım üzülme sen gene de yaaa ibsalnar hep konuşacak bunu unutma lütfen Boşver bitanem ya

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

(210)Poncikbirgelincik:150+60
(120)Nuffiun:120
(250)elaalemi: 90+70+90
(360)selcanmehmetcan:240+120
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(270)Hedef52:50+20+100+100
(240)Senad:120+90+30
(82)SekerPancarii:20+62+69
(120)Alina_:30+60+30
()zuzuzuzu1234:60+120
(250)ParteMoralll :100+120+30

PEMBE TAKİM: 1,090
MOR TAKIM:1211

Slm kizlar bi bakim dedim listede adim var madem bari yaziyim dedim yarinki sporuda yazarim
Bu sporlari bahcede yaptim 4,910 adim attim bunun 4te bir bucugunu comeldim kalktimm offf off hasim çıkmıştı 8 saat calistiysam bunun 3saat sporunu yazdimmm çünkü gercektende spordan agir bahçe işi kabul edersenizz keptinnimmm
Demek başladı bahçe işleri kolay gelsin kuzum :eğlence:
Inan söylüyorum bana diyor ki ne olacak anlamıyor kafayı yicem artık biri hayırlısı olsun der diğeri böyle davranır.. sanki ben derviş mertebesinde bir insanımda hayırlısı olsun diyim gelene katlanacak gücüm varmış gibi
Sen bol bol.dua et bebeğim stres yapma üzülme Rabbim hayırlı zamanda hayirlisiyla nasip rtsin inşallah :dua:
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese..annemler sehir dışından bugün dönüyolar gelselerde hasret gidersek güzelce çok özledimmm...
Ah anne oxlenmez miiii:anne:
Günaydın kızlar:) cuma günü akşam ablamla arabayla sinemaya giderken kaldırımı göremeyip çarptık. Düonun hengamesinden giremedim. Çok şükür arabanın sadece ön iki tekeri zarar gördü. Bu arada diyetide biraz bozdum. Stes dönemlerinde gece yeme huyum gün yüzüne çıkıyormuş bir kez daha gördük. Toplarlayacağım inşallah:))
Ay evet yaa sen gece yiyodun dimi :KK53:
Geçmiş olsun beybi sizde bişey yok djmi
Gunaydin kizlar dün dışardaydim o kadar yürüdüm ki her yanim agrimiş ama cuma gecesi ve dün cok yedim ben:KK47::olamaz: ayy bugun bi tartildim şok oldum yaaa:oha: 54.7 çıktım :skandal: 51.7 nerdee 54.7 nerde 3 kilo almis olamam heralde:kızgın: ayy uff ya cok sinirimi bozuyo kilo işi sonra sen zayifsin ye bizey olmaz diyolar all böyle oluyo iste yiyince :kızgın:
Aramızda yarım kilo kalmis :D:D:D
Spor time:spor:pufff:KK51: 54 kiloya çıktığım geldi aklima bak yine:KK51: kaptinn kaptinn nirdesin :KK51:
Çok çok spor yap bende yapıyorum kuzu başladım senin kilo gecicidir dert etme bedavaya :eek: ama yine de az yi:tokat:

Selam kizlarrr:KK200::KK25:
Keyifli pazarlar olsun hepimize,ben cumadan buyana tatil modundayim,yarindan sonra yine eski duzenime donuyorum.bir ayda yedi kg bana en uygun yontem oldu ,bu zamana kadar,bol ypgurtlu,ara gunlerle ben cesitlendirdim derken,iyi ydi yani.kac gundur giremedim,ozledim ,hemde bir selam vereyim dedim.yarinda malum tatil,sali insallah aynen devam,opuyorum hepinizi:KK68:

Bazen takma olmuyor canım ya insanlar gözüne gözüne sokuyor olmuyor yani
Allah ,hayirlisiyla gonlunuze gore versin canim.cok hassas bir konu,en yakinlarin bile bazen dusuncesizlik edebiliyor.sanki cok siradan bir sey soyluyormuscasina,empati ve sagduyu buhar oluyor sanki.kiziyorum ben oylelerine.
Elbet bir zamani var ,bu guzel mujdeli haberin,hayirlisiyla ,gelsin insallah.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim kötüsünden korusun..
Amin çok şükür
Demek başladı bahçe işleri kolay gelsin kuzum :eğlence:

Sen bol bol.dua et bebeğim stres yapma üzülme Rabbim hayırlı zamanda hayirlisiyla nasip rtsin inşallah :dua:

Ah anne oxlenmez miiii:anne:

Ay evet yaa sen gece yiyodun dimi :KK53:
Geçmiş olsun beybi sizde bişey yok djmi

Aramızda yarım kilo kalmis :KK70::KK70::KK70:

Çok çok spor yap bende yapıyorum kuzu başladım senin kilo gecicidir dert etme bedavaya :eek: ama yine de az yi:tokat:
yok canım verilmiş sadakamız varmış çok şükür. Bizde fiziksel olarak bir şey yok biraz stres olduk o kadar.

( haziran ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)

SchonerDuft SchonerDuft 72.4=>
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 66.8=>
E elaalemi 57=>55
@Alina_ 59.7=>55.7
kaptinn kaptinn 55.1=>54
Aylnaylm1 Aylnaylm1 67.7=>
poncikbirgelincik poncikbirgelincik 59.3=>
SekerPancarii SekerPancarii 51.7=>
sarraf sarraf 78.9=>
mucizem_2012 mucizem_2012 73.3=>
Moonlii Moonlii ? =>
@ParteMoralll ?=>