- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.481
akşam yiceklerimi düşünüyorum
açım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah sayende beybi bu haftanın en cok spor yapanısın sanırımBiri banami seslendi![]()
temizllik cumartesiler gocam evde yokene yaparım hafta içi ne ugrascamevlenmeden heves ediyo insan ben evlendikten sonra heves etceğimi sanmıyomanca
yaparsın akşamları
![]()
ayy demeeeYOĞUNLUK BİTTİ BİRAZ BDV YE BAKIYORUM EYLULM DİYE BİRİ BOŞANIYORMUŞ ONA BAKIYORUM![]()
bence sen pek şaapmaBende çıkmıyorum bdvden ama artık temkinliyim bi kere ban yiyince![]()
ne yicen bence corba bide koca bi kase yogurt koy sofraya diğer yemeklerden sonra yersin bunlarla doymazsanakşam yiceklerimi düşünüyorumaçım
![]()
ah sayende beybi bu haftanın en cok spor yapanısın sanırım
ay evet bakponcikbirgelincik haftannın en cok spor yapanına bi tebrik mesajı da yayınlayabilrsin her hafta bence cok motive edici olurrrrrrr
![]()
temizllik cumartesiler gocam evde yokene yaparım hafta içi ne ugrascamtembelim ben biraz
ayy demeeeniye boşanıyomş kıızzzzz
dedikodu en sevdiğiim
bence sen pek şaapma
ne yicen bence corba bide koca bi kase yogurt koy sofraya diğer yemeklerden sonra yersin bunlarla doymazsan![]()
allasen tebrik mesaji diyince böyle bişi mi canlandı gözünde@ParteMoralll
Tebrik ediyorumBaşarılarının devamını diliyorum
![]()
kız kıyamam yaaaHafta içide battaniye o zamanoldu o zaman
temem
ben pek şeapmıyom
Çorba var önce onu icicemSonra pilavla tavuk patates vardı
onları yicem
yoğurtta koycam bi kase
geçen bi süthaneden yoğurt aldırdım çok güzel
ağzım sulandı
baş ağrım başladı
ve canım çok tatlı istiyo
![]()
![]()
yine çok zekiyim![]()
allasen tebrik mesaji diyince böyle bişi mi canlandı gözündeD
:
o mesj ne allaaseen siz beni tebrik mebrik etmeyin amaan istemem kalsinah sayende beybi bu haftanın en cok spor yapanısın sanırım
ay evet bakponcikbirgelincik haftannın en cok spor yapanına bi tebrik mesajı da yayınlayabilrsin her hafta bence cok motive edici olurrrrrrr
![]()
kız kıyamam yaaapilav yeme
önce yogurdunu bitir sonra doymamış hissedersen pilav ye
biz kendimiz yapıyoz yogurtdu evde
o mesj ne allaaseen siz beni tebrik mebrik etmeyin amaan istemem kalsin![]()
sonra şeederim bn onu özelden konusuruk şimdi cok işim varkafam beynim çalışmıyoaçım
sen yazda tebrık mesajı gorelım
![]()
bende öle dedim işteo mesj ne allaaseen siz beni tebrik mebrik etmeyin amaan istemem kalsin![]()
anlaştıkbizde nadiren yapıyoz genelde hazır alıyoruz marketten bımden falan ama bu yoğurt çok güzeltatlı istiiyom çok
tamam once yogurtla tavuk yıcem
sonra aç kalırsam pilav
temem efendim
![]()
sonra şeederim bn onu özelden konusuruk şimdi cok işim varsende aç aç cok durma oralarda eve git otobüsnen
yürümeye kalkma
![]()
anlaştıktatlı yeme tarcınlı elma yersin yemekten sonra geçer o his
![]()
ama yorulursunduuu ama geldiyse git al tabi bende merak ediiim nası bişiyürücektim benzaman geçer
tacımı alcaktım inşallah gelmıstır
![]()
beni de yedondurma yesemyada çikileta
dondurmaya bandırılmış çikileta
yemicem tamam vurmayın
![]()
ama yorulursunduuu ama geldiyse git al tabi bende merak ediiim nası bişi
beni de yebitter al eve giderken kahveynen yersin
![]()