• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evlenmeden heves ediyo insan ben evlendikten sonra heves etceğimi sanmıyom :KK51: anca :temizlik: yaparsın akşamları :KK70::KK70:
temizllik cumartesiler gocam evde yokene yaparım hafta içi ne ugrascam :D:D tembelim ben biraz :D:D:D:D
YOĞUNLUK BİTTİ BİRAZ BDV YE BAKIYORUM EYLULM DİYE BİRİ BOŞANIYORMUŞ ONA BAKIYORUM :KK70:
ayy demeee :KK51: niye boşanıyomş kıızzzzz:KK51: dedikodu en sevdiğiim:KK53:

Bende çıkmıyorum bdvden ama artık temkinliyim bi kere ban yiyince :KK70::KK70::KK70:
bence sen pek şaapma :D:D
akşam yiceklerimi düşünüyorum :kk77:açım:KK51:
ne yicen bence corba bide koca bi kase yogurt koy sofraya diğer yemeklerden sonra yersin bunlarla doymazsan :KK51:

temizllik cumartesiler gocam evde yokene yaparım hafta içi ne ugrascam :KK70::KK70: tembelim ben biraz :KK70::KK70::KK70::KK70:

ayy demeee :KK51: niye boşanıyomş kıızzzzz:KK51: dedikodu en sevdiğiim:KK53:

bence sen pek şaapma :KK70::KK70:

ne yicen bence corba bide koca bi kase yogurt koy sofraya diğer yemeklerden sonra yersin bunlarla doymazsan :KK51:

Hafta içide battaniye o zaman :KK51: oldu o zaman:KK51: temem:KK51:
ben pek şeapmıyom :KK70::KK70::KK70:
Çorba var önce onu icicem :kk77: Sonra pilavla tavuk patates vardı:kk77: onları yicem:kk77: yoğurtta koycam bi kase:kk77:geçen bi süthaneden yoğurt aldırdım çok güzel:kk77: ağzım sulandı:kk77: baş ağrım başladı:kk77: ve canım çok tatlı istiyo:kk77: :KK43:

Hafta içide battaniye o zaman :KK51: oldu o zaman:KK51: temem:KK51:
ben pek şeapmıyom :KK70::KK70::KK70:
Çorba var önce onu icicem :kk77: Sonra pilavla tavuk patates vardı:kk77: onları yicem:kk77: yoğurtta koycam bi kase:kk77:geçen bi süthaneden yoğurt aldırdım çok güzel:kk77: ağzım sulandı:kk77: baş ağrım başladı:kk77: ve canım çok tatlı istiyo:kk77: :KK43:
kız kıyamam yaaa :D:D pilav yeme :tokat::tokat: önce yogurdunu bitir sonra doymamış hissedersen pilav ye :tokat:
biz kendimiz yapıyoz yogurtdu evde

ah sayende beybi bu haftanın en cok spor yapanısın sanırım :KK9::KK9::KK9:
ay evet bak poncikbirgelincik poncikbirgelincik haftannın en cok spor yapanına bi tebrik mesajı da yayınlayabilrsin her hafta bence cok motive edici olurrrrrrr:KK58:
o mesj ne allaaseen siz beni tebrik mebrik etmeyin amaan istemem kalsin:tokat:

kız kıyamam yaaa :KK70::KK70: pilav yeme :tokat::tokat: önce yogurdunu bitir sonra doymamış hissedersen pilav ye :tokat:
biz kendimiz yapıyoz yogurtdu evde

bizde nadiren yapıyoz genelde hazır alıyoruz marketten bımden falan ama bu yoğurt çok güzel :işsiz: tatlı istiiyom çok :kk77: tamam once yogurtla tavuk yıcem :kk77: sonra aç kalırsam pilav:kk77: temem efendim :KK51:

bizde nadiren yapıyoz genelde hazır alıyoruz marketten bımden falan ama bu yoğurt çok güzel :işsiz: tatlı istiiyom çok :kk77: tamam once yogurtla tavuk yıcem :kk77: sonra aç kalırsam pilav:kk77: temem efendim :KK51:
anlaştık :KK51: tatlı yeme tarcınlı elma yersin yemekten sonra geçer o his :KK50:

Back
X