• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahh ah 30 dan sonra öyle geciyoki seneler..37 olcam yakında ama en güzel yıllar..tabi ki daha genç gosteriyoz fazla diyenin ağzina kürekle vuruyoz :KK70:
:) aramizda 10yas var bende eylulde 27 gircem :) bende 20den sonra cok hizli gexiyor diyorum :)
Ama tabi kucuk gostermenin bi formulude zayiflamaaaaak yuzun degismesi bunuda unutmayalm :)

:KK70: okadar degil caaaanim evde sadece :)
yoo cay iste sallama accik degisik. Her cay arasinda ki fark gibi poseti vok guzel :KK70: degisik seyleri severik kari koca :KK70:

tadıda mı değişik görürsem alcam merak ettirdin :KK70: bizde böyle değişik şeyleri çok merak ediyoz bi yere gidip değişik bişey görsek hemen aa yiyelim diyoz sonuç hüsran :KK70: babaannemin bi lafı var "çığıra çığıra gidiyo paralar":KK70::KK70::KK70:

tadıda mı değişik görürsem alcam merak ettirdin :KK70: bizde böyle değişik şeyleri çok merak ediyoz bi yere gidip değişik bişey görsek hemen aa yiyelim diyoz sonuç hüsran :KK70: babaannemin bi lafı var "çığıra çığıra gidiyo paralar":KK70::KK70::KK70:
:D benim esim oyle ben bakarm bakarm menuye yok yok ben sunu yiim o gider degisik bisey icer yer ama hep guzel cikar ben soylesem kesn kotu :D

:KK70: benim esim oyle ben bakarm bakarm menuye yok yok ben sunu yiim o gider degisik bisey icer yer ama hep guzel cikar ben soylesem kesn kotu :KK70:

bide karşındakinin yedidği güzel geliyo insana :KK70: kuzenimle gittik erkek o browni söyledi kalpli geldi ben kalpli şey yemem erkek adamım dedi bende mozaik pasta söylemiştm o benimkini yedi ben onunkini çok beğendim başka günlerde hep söylüyorum ama o zaman aldığım tadı bidaha bulamadım :KK70::KK70:

bide karşındakinin yedidği güzel geliyo insana :KK70: kuzenimle gittik erkek o browni söyledi kalpli geldi ben kalpli şey yemem erkek adamım dedi bende mozaik pasta söylemiştm o benimkini yedi ben onunkini çok beğendim başka günlerde hep söylüyorum ama o zaman aldığım tadı bidaha bulamadım :KK70::KK70:
Pastami:tokat::tokat:

Back
X