• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: kiz oyle demesene bende yaslaniyorum:ruh: allahtan kucuk gosteriyorum kimse inanmiyo hahahahaah kendimizi boyle avutalim napalim:KK12:
Ahh ah 30 dan sonra öyle geciyoki seneler..37 olcam yakında ama en güzel yıllar..tabi ki daha genç gosteriyoz fazla diyenin ağzina kürekle vuruyoz :KK70:

Ahh ah 30 dan sonra öyle geciyoki seneler..37 olcam yakında ama en güzel yıllar..tabi ki daha genç gosteriyoz fazla diyenin ağzina kürekle vuruyoz :KK70:
:) aramizda 10yas var bende eylulde 27 gircem :) bende 20den sonra cok hizli gexiyor diyorum :)
Ama tabi kucuk gostermenin bi formulude zayiflamaaaaak yuzun degismesi bunuda unutmayalm :)

:KK70: okadar degil caaaanim evde sadece :)
yoo cay iste sallama accik degisik. Her cay arasinda ki fark gibi poseti vok guzel :KK70: degisik seyleri severik kari koca :KK70:

tadıda mı değişik görürsem alcam merak ettirdin :KK70: bizde böyle değişik şeyleri çok merak ediyoz bi yere gidip değişik bişey görsek hemen aa yiyelim diyoz sonuç hüsran :KK70: babaannemin bi lafı var "çığıra çığıra gidiyo paralar":KK70::KK70::KK70:

tadıda mı değişik görürsem alcam merak ettirdin :KK70: bizde böyle değişik şeyleri çok merak ediyoz bi yere gidip değişik bişey görsek hemen aa yiyelim diyoz sonuç hüsran :KK70: babaannemin bi lafı var "çığıra çığıra gidiyo paralar":KK70::KK70::KK70:
:D benim esim oyle ben bakarm bakarm menuye yok yok ben sunu yiim o gider degisik bisey icer yer ama hep guzel cikar ben soylesem kesn kotu :D

:KK70: benim esim oyle ben bakarm bakarm menuye yok yok ben sunu yiim o gider degisik bisey icer yer ama hep guzel cikar ben soylesem kesn kotu :KK70:

bide karşındakinin yedidği güzel geliyo insana :KK70: kuzenimle gittik erkek o browni söyledi kalpli geldi ben kalpli şey yemem erkek adamım dedi bende mozaik pasta söylemiştm o benimkini yedi ben onunkini çok beğendim başka günlerde hep söylüyorum ama o zaman aldığım tadı bidaha bulamadım :KK70::KK70:

bide karşındakinin yedidği güzel geliyo insana :KK70: kuzenimle gittik erkek o browni söyledi kalpli geldi ben kalpli şey yemem erkek adamım dedi bende mozaik pasta söylemiştm o benimkini yedi ben onunkini çok beğendim başka günlerde hep söylüyorum ama o zaman aldığım tadı bidaha bulamadım :KK70::KK70:
Pastami:tokat::tokat:

Back
X