• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ondan mini yazmiyon deeelmii senin ben cigeeeeerni bilirim:oha::skandal: hahahahaahahahah
Yoh giz valla benimki degisik diye coh hamir yiyom saniyonuz ama ben 2 dilim tambugday ekmegine eşliyom onun grmini bugün yumurta da yemicem kalorim belli yani aşmıyorum onu hic :KK16:

heee ben köydeyim heeeee tamammmmm :KK70::KK70::KK70:
:tokat::tokat::tokat::tokat:
bence olur fettucini al yap az kurut firinda yanmasin tabi :)
Sonra dedigim gibi olur bence. Nette gonen tavuklu manti ama cikanlar farkli guzelde gorunmuyo oyle deg.
Ay resmen canim cekti allahtan haslanmis nohutum yok susuuun
ben bunu kesin yaparım :D:D:D
tehtid vaaaaaaaaar :skandal::skandal:yetişiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:mad::mad::mad::mad:
sen göresiiinnn bana köylü dedin dimek :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:
Yaaa icimde kurtmu var anlamadim bide manti makarna diyonuz:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
tm sustum ki sen dur yeme :stop:
Ne yiyom hamir soyle hadi:sopa: sabah ekmek yemiycehh mi grmini ölçtüm simit yaptim beyaz un da degell:sopa: nerde hata söyle cabuh:mapus:
kurabikler browniler pogacalar:mapus::mapus::mapus::mapus:
Kalkkk parteeee kalkkk kendineeeeede kahve yapppppppp
bende rica ediciimm az şekersiz:kahve:
kaptinn kaptinn suan mantiya bakmiyosa ben buralardan giderin :KK70:
cok güzel duruyomş :D:D:D:D:D: bi tane tarifine uygun buldum galiba:sus:

ben bunu kesin yaparım :KK70::KK70::KK70:

sen göresiiinnn bana köylü dedin dimek :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

cok güzel duruyomş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:: bi tane tarifine uygun buldum galiba:sus:
Hepside diyet ürün ama:kahve: hemde cok faydali seyler:kahve: beni aşşaliyamazsiniz:mapus: sagliksiz bisey yemiyom ve küçük porsiyonlarda yiyom:mapus::kahve:harika bi kahvaltiydi saolun efendim:kahve:

Hepside diyet ürün ama:kahve: hemde cok faydali seyler:kahve: beni aşşaliyamazsiniz:mapus: sagliksiz bisey yemiyom ve küçük porsiyonlarda yiyom:mapus::kahve:harika bi kahvaltiydi saolun efendim:kahve:
olsun yime :mapus::mapus: yulaf lapası yiyodun sn önceden onlardan ye :mapus::mapus::mapus: bende öğle yemeğine gitcem ne var acaba yemekte makarna mı pilav mı :işsiz: her öğlen biri mutlaka var :işsiz::işsiz::işsiz:

olsun yime :mapus::mapus: yulaf lapası yiyodun sn önceden onlardan ye :mapus::mapus::mapus: bende öğle yemeğine gitcem ne var acaba yemekte makarna mı pilav mı :işsiz: her öğlen biri mutlaka var :işsiz::işsiz::işsiz:
Ayni kalori kizzz aynii ha yulaf lapasi yapmisim ha pekmezli kuru meyveli yulaf barımı yimişim ayniiii:KK34: ve ayni hesap zati yulaf lapama meyveler ve ceviz katiyom yaa hanii:KK34:hem ben saglikli degisik tarifler denemeyi seviyom :63:1 dilim ekmekli yagli sulu yemek yesem öğlen kimse bisi dimez demi:KK12:degisik seyler yaziyom diye cok saniyonuz cuma görecez kim coh yimis:mapus:

Yoh giz valla benimki degisik diye coh hamir yiyom saniyonuz ama ben 2 dilim tambugday ekmegine eşliyom onun grmini bugün yumurta da yemicem kalorim belli yani aşmıyorum onu hic :KK16:
Tamamammm sakinn ol:işsiz:
Hala diyom tambugdaydan eriste kescem diyett yani :halay: ve küçük bi tabak yicem :mapus:ee menu yazsam zaten göreceniz ne yedigimi:mapus:
sakinnnnnn oll:işsiz:

ben bunu kesin yaparım :KK70::KK70::KK70:

cok güzel duruyomş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:: bi tane tarifine uygun buldum galiba:sus:
cok goozel dimi bigun bende yicem:işsiz:

Back
X