• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ondan mini yazmiyon deeelmii senin ben cigeeeeerni bilirim:oha::skandal: hahahahaahahahah
Yoh giz valla benimki degisik diye coh hamir yiyom saniyonuz ama ben 2 dilim tambugday ekmegine eşliyom onun grmini bugün yumurta da yemicem kalorim belli yani aşmıyorum onu hic :KK16:

heee ben köydeyim heeeee tamammmmm :KK70::KK70::KK70:
:tokat::tokat::tokat::tokat:
bence olur fettucini al yap az kurut firinda yanmasin tabi :)
Sonra dedigim gibi olur bence. Nette gonen tavuklu manti ama cikanlar farkli guzelde gorunmuyo oyle deg.
Ay resmen canim cekti allahtan haslanmis nohutum yok susuuun
ben bunu kesin yaparım :D:D:D
tehtid vaaaaaaaaar :skandal::skandal:yetişiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:mad::mad::mad::mad:
sen göresiiinnn bana köylü dedin dimek :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:
Yaaa icimde kurtmu var anlamadim bide manti makarna diyonuz:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
tm sustum ki sen dur yeme :stop:
Ne yiyom hamir soyle hadi:sopa: sabah ekmek yemiycehh mi grmini ölçtüm simit yaptim beyaz un da degell:sopa: nerde hata söyle cabuh:mapus:
kurabikler browniler pogacalar:mapus::mapus::mapus::mapus:
Kalkkk parteeee kalkkk kendineeeeede kahve yapppppppp
bende rica ediciimm az şekersiz:kahve:
kaptinn kaptinn suan mantiya bakmiyosa ben buralardan giderin :KK70:
cok güzel duruyomş :D:D:D:D:D: bi tane tarifine uygun buldum galiba:sus:

ben bunu kesin yaparım :KK70::KK70::KK70:

sen göresiiinnn bana köylü dedin dimek :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

cok güzel duruyomş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:: bi tane tarifine uygun buldum galiba:sus:
Hepside diyet ürün ama:kahve: hemde cok faydali seyler:kahve: beni aşşaliyamazsiniz:mapus: sagliksiz bisey yemiyom ve küçük porsiyonlarda yiyom:mapus::kahve:harika bi kahvaltiydi saolun efendim:kahve:

Hepside diyet ürün ama:kahve: hemde cok faydali seyler:kahve: beni aşşaliyamazsiniz:mapus: sagliksiz bisey yemiyom ve küçük porsiyonlarda yiyom:mapus::kahve:harika bi kahvaltiydi saolun efendim:kahve:
olsun yime :mapus::mapus: yulaf lapası yiyodun sn önceden onlardan ye :mapus::mapus::mapus: bende öğle yemeğine gitcem ne var acaba yemekte makarna mı pilav mı :işsiz: her öğlen biri mutlaka var :işsiz::işsiz::işsiz:

olsun yime :mapus::mapus: yulaf lapası yiyodun sn önceden onlardan ye :mapus::mapus::mapus: bende öğle yemeğine gitcem ne var acaba yemekte makarna mı pilav mı :işsiz: her öğlen biri mutlaka var :işsiz::işsiz::işsiz:
Ayni kalori kizzz aynii ha yulaf lapasi yapmisim ha pekmezli kuru meyveli yulaf barımı yimişim ayniiii:KK34: ve ayni hesap zati yulaf lapama meyveler ve ceviz katiyom yaa hanii:KK34:hem ben saglikli degisik tarifler denemeyi seviyom :63:1 dilim ekmekli yagli sulu yemek yesem öğlen kimse bisi dimez demi:KK12:degisik seyler yaziyom diye cok saniyonuz cuma görecez kim coh yimis:mapus:

Yoh giz valla benimki degisik diye coh hamir yiyom saniyonuz ama ben 2 dilim tambugday ekmegine eşliyom onun grmini bugün yumurta da yemicem kalorim belli yani aşmıyorum onu hic :KK16:
Tamamammm sakinn ol:işsiz:
Hala diyom tambugdaydan eriste kescem diyett yani :halay: ve küçük bi tabak yicem :mapus:ee menu yazsam zaten göreceniz ne yedigimi:mapus:
sakinnnnnn oll:işsiz:

ben bunu kesin yaparım :KK70::KK70::KK70:

cok güzel duruyomş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:: bi tane tarifine uygun buldum galiba:sus:
cok goozel dimi bigun bende yicem:işsiz:

Valla haklısın bacım olsun sen gene az ye bı ayda bı kilo versem altı ayda altı kilo eder öyle düşün sıkma canını bana da çok oluyor
şubattan bu yana 78 den 72 ye düştüm sadece 60lara geçmem gerekli temmuzda tedavim var kısmet ise of of

Back
X