- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.041
Kalkkk parteeee kalkkk kendineeeeede kahve yapppppppp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan mini yazmiyon deeelmii senin ben cigeeeeerni bilirimNe yiyom hamir soyle hadisabah ekmek yemiycehh mi grmini ölçtüm simit yaptim beyaz un da degell
nerde hata söyle cabuh
![]()
Daha yemi ballandirirak fettucini anlatan sen degel miydinYaaa icimde kurtmu var anlamadim bide manti makarna diyonuz![]()
Ilk makarna sen dedin senin sucuuunDaha yemi ballandirirak fettucini anlatan sen degel miydinben tambugday eristesi diyom diyet bi ürün yani
![]()
Günaydın tatlimmGunaydin canim![]()
Yoh giz valla benimki degisik diye coh hamir yiyom saniyonuz ama ben 2 dilim tambugday ekmegine eşliyom onun grmini bugün yumurta da yemicem kalorim belli yani aşmıyorum onu hicOndan mini yazmiyon deeelmii senin ben cigeeeeerni bilirimhahahahaahahahah
Hala diyom tambugdaydan eriste kescem diyett yaniIlk makarna sen dedin senin sucuuun
hepsini yirSusam biterse naparim evdesssss
![]()
heee ben köydeyim heeeee tamammmmm![]()
ben bunu kesin yaparımbence olur fettucini al yap az kurut firinda yanmasin tabi :)
Sonra dedigim gibi olur bence. Nette gonen tavuklu manti ama cikanlar farkli guzelde gorunmuyo oyle deg.
Ay resmen canim cekti allahtan haslanmis nohutum yok susuuun
sen göresiiinnn bana köylü dedin dimektehtid vaaaaaaaaaryetişiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
![]()
tm sustum ki sen dur yemeYaaa icimde kurtmu var anlamadim bide manti makarna diyonuz![]()
kurabikler browniler pogacalarNe yiyom hamir soyle hadisabah ekmek yemiycehh mi grmini ölçtüm simit yaptim beyaz un da degell
nerde hata söyle cabuh
![]()
bende rica ediciimm az şekersizKalkkk parteeee kalkkk kendineeeeede kahve yapppppppp
cok güzel duruyomş
Hepside diyet ürün ama
ben bunu kesin yaparım
sen göresiiinnn bana köylü dedin dimek
tm sustum ki sen dur yeme
kurabikler browniler pogacalar
bende rica ediciimm az şekersiz
cok güzel duruyomş: bi tane tarifine uygun buldum galiba
![]()
olsun yimeHepside diyet ürün amahemde cok faydali seyler
beni aşşaliyamazsiniz
sagliksiz bisey yemiyom ve küçük porsiyonlarda yiyom
harika bi kahvaltiydi saolun efendim
![]()
Ayni kalori kizzz aynii ha yulaf lapasi yapmisim ha pekmezli kuru meyveli yulaf barımı yimişim ayniiiiolsun yimeyulaf lapası yiyodun sn önceden onlardan ye
bende öğle yemeğine gitcem ne var acaba yemekte makarna mı pilav mı
her öğlen biri mutlaka var
![]()
Tamamammm sakinn olYoh giz valla benimki degisik diye coh hamir yiyom saniyonuz ama ben 2 dilim tambugday ekmegine eşliyom onun grmini bugün yumurta da yemicem kalorim belli yani aşmıyorum onu hic![]()
sakinnnnnn ollHala diyom tambugdaydan eriste kescem diyett yanive küçük bi tabak yicem
ee menu yazsam zaten göreceniz ne yedigimi
![]()
cok goozel dimi bigun bende yicem
ben bunu kesin yaparım
sen göresiiinnn bana köylü dedin dimek
tm sustum ki sen dur yeme
kurabikler browniler pogacalar
bende rica ediciimm az şekersiz
cok güzel duruyomş: bi tane tarifine uygun buldum galiba
![]()
Biras sinillendimTamamammm sakinn ol
sakinnnnnn oll
cok goozel dimi bigun bende yicem![]()
yapalım sevmem kendisini ama yaparım 2 3 kilo gidecekse katlanırımkuzum yumurta seviyo musunbişey duydum onu yapalım beraber 2 3 kilo verdiriyomş
şubattan bu yana 78 den 72 ye düştüm sadece 60lara geçmem gerekli temmuzda tedavim var kısmet ise of ofValla haklısın bacım olsun sen gene az ye bı ayda bı kilo versem altı ayda altı kilo eder öyle düşün sıkma canını bana da çok oluyor