• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet cnm sanirim simdiye kadar yaklasik 4 kg aldim. Tm emin olamiyorum ama en fazla boyledir cunku bir ara sizinleninmistim sonra bi donem sabit kaldim sonra boyle hizla almaya basladim :KK70:

Oylee yirttik :KK70:
Haftaaayaa 75 olurumm :KK70:
izine 73le ayrılmışsınnn:dondurma::dondurma:

14. TAKİM 516. ETAP***

nuffiun(72,4/72,30/0,10/0,14%)
zuzuzuzu1234 (66.8/66.0/0.8/%1.20)
elaalemi( 57.0/56.7/0.2/%0.52)
Alina_ (/59.7///%)
keptinn(/55.1/54.7/0.4/%0.73)
Aylnaylm1(67.7///%)
poncikbirgelincik(59.3/59,3/sabit/)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü

14. Takım Ortalama:%

evet cnm sanirim simdiye kadar yaklasik 4 kg aldim. Tm emin olamiyorum ama en fazla boyledir cunku bir ara sizinleninmistim sonra bi donem sabit kaldim sonra boyle hizla almaya basladim :KK70:

Oylee yirttik :KK70:
Haftaaayaa 75 olurumm :KK70:
Olsun cok degil bence ya. Sen saglikli devam et bol su iç

14. TAKİM 516. ETAP***

Alina_ (/59.7///%)
Aylnaylm1(67.7///%)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü

Listeyi yukarıdan alıntılayamadım mecburen kopyayaladım. Mecburen böyle renksiz oldu

14. TAKİM 516. ETAP***

Alina_ (/59.7///%)
Aylnaylm1(67.7///%)

56lar gelmiş hoşgelmiiişşş :KK9::KK9::KK9: peşimdesin kuzu yetişiceksin bana :KK8:

Eee ben 2 Gr az çıkayım DIE bekliyorum millet 300 Gr vermiş altiustu 500 veren var mı bu hafta :KK11::KK11::KK11:. Bide ben laf yiyorum herkes.nie bu kadar az veriyor:silah:
5e kadar aç kalmak mı :ruh::ruh::ruh: Gittikçe batıyorsun canım sen ayrıca böyle bile yapsan yine tartıda çok eksi göremezsin ve sen emzirmiyor muydun yanlış mı hatırlıyorum o bebişine yazık değil mi
Mama takviyesi de yaptığım için çok etkilenmez inşallah hem dayanamazsam elma falan yerim
ooohh şahane :dondurma: zaten yaz geliyo dondurma dışında kacamak yapmazsınız artık diye düşünüyorum bennnn

ya işte bak kaçamak yapma sağlıklı beslen ki rezil olma he ben senin yerinde olsam bni rezil etmeye kalkanı ben rezil ederim o ayrı mesele :deli:

size bağlı ki o:süslü:

ne zor valla kuzu ot yesen kilo yapıyo sende :KK53:
. Rezil ederdim de şok geçirdim gözümün karşısında resmen kocama cilve yaptı En Büyük KKEn Büyük KK ben cok mı ezigim yaa :110:. Özledik seni diye arayanlar bile oldu:oha::oha::oha: ama kendime guvensiLigimden hiç bişey diyemedim Allah'tan kocamdan eminim :işsiz::işsiz:. Siz erkek arkadaşınızı normal olarak özledim seni diye arar mısınız :KK14::KK14: benim mı tuhafima gidiyor böyle şeyler merak ediyorum :olamaz::olamaz:

Eee ben 2 Gr az çıkayım DIE bekliyorum millet 300 Gr vermiş altiustu 500 veren var mı bu hafta :KK11::KK11::KK11:. Bide ben laf yiyorum herkes.nie bu kadar az veriyor:silah:

Mama takviyesi de yaptığım için çok etkilenmez inşallah hem dayanamazsam elma falan yerim
. Rezil ederdim de şok geçirdim gözümün karşısında resmen kocama cilve yaptı En Büyük KKEn Büyük KK ben cok mı ezigim yaa :110:. Özledik seni diye arayanlar bile oldu:oha::oha::oha: ama kendime guvensiLigimden hiç bişey diyemedim Allah'tan kocamdan eminim :işsiz::işsiz:. Siz erkek arkadaşınızı normal olarak özledim seni diye arar mısınız :KK14::KK14: benim mı tuhafima gidiyor böyle şeyler merak ediyorum :olamaz::olamaz:
Cunku sen menunde kacamak yaptigin icin laf yedin.
Ben sana tavsiye yaptim cok doyurucu ama yagli unlu seyler yemezsen verirsin diye.
Sen emzirdigin halde ac kalmayi tercih ettigin icin suanda nedense rahatsiz oluyorum bebegin cok kucuk.
Evet herkes cok az vermis bende bu yuzden bu hafta 500 kurali getirdim.

herkesin kilosu bir değil çünkü canım zaten sağlıklı olanda bu sen sağlıksız bi şekilde vermeye çalışıyorsun ve bu şekilde verdiğini hemen geri alırsın ama bak mesela @nuffiun az az veriyor ama hiç geri almıyor

herkesin kilosu bir değil çünkü canım zaten sağlıklı olanda bu sen sağlıksız bi şekilde vermeye çalışıyorsun ve bu şekilde verdiğini hemen geri alırsın ama bak mesela @nuffiun az az veriyor ama hiç geri almıyor
Cok yada az vermek olay degil ben cok vermistim ama onlari geri falan almadim sadece ustunuze oturmayan son 2 3 kiloyu asirii yuklenip yediginizde alirsiniz.
Ama hemen 2 gunde toparlarsiniz yani. Kalici olmasi icin 1 2 ay en az gecmesi lazim.

Yani ben 1 hafta asiriiii yiyip 2 kg alsam onu 2 gunde yok ederim ama 1 ay surekli yiyip odem yaparsam onu yedigim vakitle ayni surede atarim ustumden.

Saglikli beslenmek kismi dogru. Eger oyle olursa kilo oturuyo.
Bence diyete yeni baslayip gram veren kisiler kesinlikle dogru beslenmedigi icin.
Herhangi bir rahatsizligi yoksa tabi
Ayyln arkdsmiz tamamen yanlis besleniyo zaten.
Az once yazdiklarim genel bilgi.

Cok yada az vermek olay degil ben cok vermistim ama onlari geri falan almadim sadece ustunuze oturmayan son 2 3 kiloyu asirii yuklenip yediginizde alirsiniz.
Ama hemen 2 gunde toparlarsiniz yani. Kalici olmasi icin 1 2 ay en az gecmesi lazim.

Yani ben 1 hafta asiriiii yiyip 2 kg alsam onu 2 gunde yok ederim ama 1 ay surekli yiyip odem yaparsam onu yedigim vakitle ayni surede atarim ustumden.

Saglikli beslenmek kismi dogru. Eger oyle olursa kilo oturuyo.
Bence diyete yeni baslayip gram veren kisiler kesinlikle dogru beslenmedigi icin.
Herhangi bir rahatsizligi yoksa tabi
Ayyln arkdsmiz tamamen yanlis besleniyo zaten.
Az once yazdiklarim genel bilgi.

evet ilk başlangıçta sağlıklı beslenince fazla fazla gidiyo sonra yavaslıyo ödem gidiyo cünkü ama yinede sağlıklı beslenip haftalık 200 300 gram vermek bile çok iyi bu tarz ac kalmaktansa

benim nişanlım ve iş dışında erkek arkadasım yok olsa da normal zamanda arıycamı sanmıyorum :kahve:
ve ilk konuya gelicek olursak sen menülerin yüzünden işittin bütün bu lafları, perşembe akşamı takımı riske atıp börek yediğin için, ekmeği cok fazla tükettiğin için, o kavanuzu nerdeyse tek başına bitirdiğin için, ve burayı ciddiye almadiğin için:işsiz::işsiz::işsiz:

evet ilk başlangıçta sağlıklı beslenince fazla fazla gidiyo sonra yavaslıyo ödem gidiyo cünkü ama yinede sağlıklı beslenip haftalık 200 300 gram vermek bile çok iyi bu tarz ac kalmaktansa
Ee tabi yavasliyo aylarrcaaaa ugrastikdan sonra ona lafim yok.

izine 73le ayrılmışsınnn:dondurma::dondurma:
ben bi ara 71 leri gorduydim ama hatirlamim ne zaman 73 le ayrildiysam 1.6 almisim dimek :rolleyes:
5 ayi dusujursek her kosulda cok degil yanii dimiii :confused:

Olsun cok degil bence ya. Sen saglikli devam et bol su iç
Bence de zaten saglikli seyler yemeye calisiyorum suyu da artirdim cok sukurrr son aylardan korkuyorum son aylarda istahartmasi oluyor mua

ben bi ara 71 leri gorduydim ama hatirlamim ne zaman 73 le ayrildiysam 1.6 almisim dimek :rolleyes:
5 ayi dusujursek her kosulda cok degil yanii dimiii :confused:

Bence de zaten saglikli seyler yemeye calisiyorum suyu da artirdim cok sukurrr son aylardan korkuyorum son aylarda istahartmasi oluyor mua
Evt artiyo ama bebege gidiyo yani :) bide korkma 35den sonra aliniyo baya oda bebek cok buyudugu icin takma bunlari bosver hamilelgn tadini cikar donunce vericez

Gunaydin kizlar:KK68:
İki gundur uyguladigim yontem ise yaradi,sevindim,bu sabah ki kilo,bu hafta ki siskinligime supriz oldu.haftaya 58 leri gorurum insallah:KK73::KK37:
14. TAKİM 516. ETAP***

Alina_ (/59.7/59.3/0.4/%0.67)
Aylnaylm1(67.7///%)

Back
X