• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla midem.kuculmuyor ne yazikki yapadabilirdim ama.su an kendimi yollara atmayı düşünüyorum.halen süpürge açamadım ve karar verdim gelince supurucem :))

bence sen evde makarna pilav börek vs yapmamaya çalış canım sonuçta sen yapıyosun evde yemeği. Eşin falan istiyosada ona göre yap az yap yani bu sayede yememıs olursun ve eve abur cubur tatlı vs alma meyve al mesela çok acıkırsan gozun donerse ondan ye pancarin yaptığı browni kek var ondan yapabilirsin abartmadan yiyebilirsin

halledersin inşallah canım stres yapma ne zaman ızne ayrılıyorsun
Ins cnm. Her gecen gun yeni seyler kesfediyorum yeni dogan hazirlik cilginlihi var :D
Calisabildigim kadar calisacagim cnm son ana kadar 3 hafta kala zaten yasak dayanabilirsem o kadar calisacagim bakalimmm

dogri dedin :KK70:

Ben yimee gidiyommmmmmm
yedimde geldim bende :D:D
diyetisyene gitme kararı aldım kızlar en azından şu kan tahlillerimi yaptırayım eksik bir sürü tahlilim varmış onları yaptırırım belki insülin direncim yüksektir yanlış bişiler yapıyorumdur 1 yalık gidicem sadece tahlillere
mantıklı kuzuum hem sağlıkla ilgilide için rahat eder diyetisyen listesinide uygularsın 1 ayda olsa faydası cok olur eminim:sus:
Onlar gordu kizima kocime hayatima kadar :KK70: hahahaha
olur baby instgrm varmi
ben gördüm ben ben kuzusunuda gördm bekk datlııı :emir_bebek:
Gizli isler cevirdik kimse duymasin:sus:

keptinnn hiç duymasın :sus::sus::sus:
kıskanmadım ki :63::63::63::işsiz:
Sabah 333 kalorilik beslendim
Öğlen 1 elma 1 kase yoğurt yedim doymayinca 1 kase yoğurdun içine daha 2 kaşık makarna koydum pul biberle yedim 520 kalori oldu çok mı yedim gene
2 kaşık makarna öğle saatinde zararsız gibi geldi bide yürüyüş yapcan yakarsın onu :KK51:
Ne fısırdasıyonuz:tokat: bilmiyom sanmayın:KK70: temizlih yapiyoh diye görmüyoh mu:KK70:
hee calışıyoh diye görmüyohhh mu :ukala::ukala::ukala:

napıyon sen poncikbirgelincik poncikbirgelincik :tokat::tokat::tokat:

Back
X