- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #200.681
Çok teşekkür ederim kızlar Rabbim bizleri sağlığımızla ailemizle sınamasın..
Amin canımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim kızlar Rabbim bizleri sağlığımızla ailemizle sınamasın..
Kızlar ben bikaç gün yazamayabilirom haberiniz olsun cenazemiz var .. buralar size emanet
Cokkkk üzüldüm canimSagolun kızlar allah razı olsun nişanlımın annanesi vefat etmiş![]()
Gunaydin canimmmmBen kapatmışım ben açayım Ooo valit günaydın gızzzlaaağğğğğğğğğ
HAYIRLI KANDİLLER Hanımlar![]()
Ben kapatmışım ben açayım Ooo valit günaydın gızzzlaaağğğğğğğğğ
HAYIRLI KANDİLLER Hanımlar![]()
günaydın pincirimGunaydin kızlar hayirli kandiller![]()
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı kandiller... bugün 3 günlük diyette yanlızım sanırım kendimi halen şiş hissediyorum şişkinliğim geçmek bilmedi
sabah
1 yumurta / 1 d.t.b. ekmek 1 bardak süt
ara
1elma 1 cevizli 4 erik
öğlen
semiz salata yarım bardak kefir
ara
1 elma 1 ceviz 4 erik
akşam
etsiz türlü yarım tabak yarım kase semizli salatalıklı yoğurt
ara
hindistan cevizi suyu yada maden suyu içecem
Kızlar ben bikaç gün yazamayabilirom haberiniz olsun cenazemiz var .. buralar size emanet
Geldim bugün saat 9 dan 20 ye kadar dolandim.sabah 1 bardak süt 1 tost
Arada 2 avuç kuruyemiş kurumeyce karışımı
Öğlen 1 mercimek çorbası 2 köfte et çeyrek pide ekmeği
Akşam ezogelin çorbası dünkü yarım kalan alinazik 1 ekmek yarım çay kaşığı fıstık ezmesi
400 dk yazalım sporaponcikbirgelincik
BİRAZ ZORLADI AMA HALEN ŞİŞKİNLİĞİM VAR STRESTEN OLUYOR SANIRIM HEPSİ .. NİYETLİMİSİN BUGÜDEGünaydııın
Hayırlı kandiller
günaydın pincirimhayırlı kandilllerrr
Günaydın kuzumHayırlı kandiller ben şimdilik iyiyim kuzum sen nasılsınnn zorladı mı diyet akşam senii
![]()
UMARIM VERİRİM KUZUM CUMAYA KADAR TARTILMAYACAM BAKALIM 1 2 HAFTA BÖYLE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARADA ARTTIRICAM TABİ KİSüpersiiiiiiinHiç bozmaaa 3 gün devam bence en çok sen vericen
![]()
BİRAZ ZORLADI AMA HALEN ŞİŞKİNLİĞİM VAR STRESTEN OLUYOR SANIRIM HEPSİ .. NİYETLİMİSİN BUGÜDE
UMARIM VERİRİM KUZUM CUMAYA KADAR TARTILMAYACAM BAKALIM 1 2 HAFTA BÖYLE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARADA ARTTIRICAM TABİ Kİ
AFİYET OLSUN KUZUMDün akşamki menümm
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık pilav
tavuklu bezelye yemeği
boool su
bide dondurma yedim 1 yk kaşığı
yatmadanda bi kase yoğurt yedim ve yattım![]()
KAHROLASI DERSLERneye stres yapıyorsun işlerin yoğunluğuna mı? evet niyetliyim![]()