Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama bu menü çok az bence 1 2 hafta tekrarlama 3 gün bu hafta yapıyosun ya bi 10 gün ara ver ama o süreçtede dikkat et tabiiki en azından verdiğini geri alma o kiloyu sabitle 10 gün sonra tekrarlarsın
ARTIRIRIM CANIM MENÜYÜ ÖĞLEN DAHA DÜZGÜN BİRŞEY YERİM AKŞAMA DA ARTTIRIM HEM KORUMUŞ OLURUM HEMDE GRAM GRAM GİDER YOKSA DİYET ZORLAŞACAK BENİM İÇİN HAFTADA BİR GÜNDE ABARTMADAN 1 GÜN NORMAL BESLENİRİM

ARTIRIRIM CANIM MENÜYÜ ÖĞLEN DAHA DÜZGÜN BİRŞEY YERİM AKŞAMA DA ARTTIRIM HEM KORUMUŞ OLURUM HEMDE GRAM GRAM GİDER YOKSA DİYET ZORLAŞACAK BENİM İÇİN HAFTADA BİR GÜNDE ABARTMADAN 1 GÜN NORMAL BESLENİRİM

Bencede öyle yap canım inşallah gider yaza kadar 65 olursun :dua: kaçsınn şimdi

ALLAH KABUL ETSİN KUZUM .. İNŞALLAH SGS Yİ GEÇERSEM STAJ BAŞLATACAM
Amin inşallah canım :dua: İnşallah geçersin canım kaçıncı sınavın daha sanırım 9 kez hakkın oluyodu yanlış mı hatırlıyorum :KK64: benimde öyle hayallerim var ama önce mezun olmam lazım oda bi 3- 4 yılımı daha alır :KK70::KK70:

Amin inşallah canım :dua: İnşallah geçersin canım kaçıncı sınavın daha sanırım 9 kez hakkın oluyodu yanlış mı hatırlıyorum :KK64: benimde öyle hayallerim var ama önce mezun olmam lazım oda bi 3- 4 yılımı daha alır :KK70::KK70:
AÇIKTAN MI OKUYORSUN HEMEN VERMEYE BAK DERSLERİ ÇOK ZORLAŞTIRDILAR SİSTEMİ .. 10 HAKKIN OLUYOR 1 DOSYADA .. BİRDE EŞİN DOĞUDA GÖREV ALIYOR YA DOSYAYI ORDA AÇTIR ORDA KAZANMAN DAHA KOLAY OLUR KAZANINCA DİLEKÇE İLE YAŞADIĞIN İLE ALDIRIRSIN

AÇIKTAN MI OKUYORSUN HEMEN VERMEYE BAK DERSLERİ ÇOK ZORLAŞTIRDILAR SİSTEMİ .. 10 HAKKIN OLUYOR 1 DOSYADA .. BİRDE EŞİN DOĞUDA GÖREV ALIYOR YA DOSYAYI ORDA AÇTIR ORDA KAZANMAN DAHA KOLAY OLUR KAZANINCA DİLEKÇE İLE YAŞADIĞIN İLE ALDIRIRSIN

ben 2 yıllık okuyodum 1 yıl bıtırdım 1 yılım kaldı onu bıtırdıkten sonra 2 yılda acıktan okucam ama sonra dosya actırabılır mıyım bılmıyorum benımkı sadece hayalll :KK43: nıye ordakı daha kolay olur ki :KK64:

3.takımdan selamlar dua ile :KK200:

56.webp

ben 2 yıllık okuyodum 1 yıl bıtırdım 1 yılım kaldı onu bıtırdıkten sonra 2 yılda acıktan okucam ama sonra dosya actırabılır mıyım bılmıyorum benımkı sadece hayalll :KK43: nıye ordakı daha kolay olur ki :KK64:
ŞEHİRLERE GÖRE KONTENJAN BELİRLİYORLAR AMA KAÇ KİŞİ OLDUĞUNU BİLEMİYORUZ :D DOĞU İLLERİNDE ONDAN KAZANMAK KOLAY OLUYOR

300 dk spor :ıslık: maşallah kız sana :nazar::deli:
evt sabah 66.1 çıktım bugün 4 dilim ekmekle günü açtım ama.mecburen bahar temizliğine başladım daha azı bende halsizlik yapıyor .. akşam yemeğini hafif geçirmeyi düşünüyorum

Tabi 2 dk ip atlamayı da ihmal etmedim akşama kadar 30 dk yaparım ben onu :)))

Back
X