Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 517. ETAP***

nuffiun(72,30/71,50/-800/1,11%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( ///%)
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8///%)
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(63.3///%)
htc71(63.5///%) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü

14. Takım Ortalama:%

***14. TAKİM 517. ETAP***

nuffiun(72,30///%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( ///%)
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8/66.6/0.2/%0.30)
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5///%) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü

14. Takım Ortalama:%
200 girim mi virdindi:deli:tibriklir:deli::KK70:ossun onu vermeyen de var yani ben:sus:

hee 200cük :KK70::KK70::KK70::KK70: haahahah sen öyle küçümseyince gözüme hakket bi az geldi :KK70::KK70: neysem ki hedefime 500gr kaldı uzatmaları oynuyom :KK53::KK53:
sen ne kaa virdinnn:lülülü:
Ay bende dün 52.5 çıkmıştım bugun 52.8 çıktım ve hic kacamagim yok kek yaptim dün:dua:çik gizil bi kikdi:dua:ama yimedimdi:dua: yine de fazla ciktim bugun regl olmam lazim yarin belkim ondandiğ:kahve:keki bugun yicem tabisi:kahve:

hafta sonu geldi :KK9::KK9::KK9::KK9: günaydın bebekim :KK74:

oohh miiisss dün akşam baya rahattın eğlendin yani :süslü::süslü: babası bakabiliyo mu kuzucuga senin kadar sabırlı mı ki:emir_bebek:
Hee bi şok zamani geldi vucuda:deli: bir gün de mi yemiyek:deli:tabi ben ideal kilomdayim da ondan yiyom yanlış anlaşılmasındi:mapus: yoksa kilo verme aşamasında olsam yimem :mapus:

Ay bende dün 52.5 çıkmıştım bugun 52.8 çıktım ve hic kacamagim yok kek yaptim dün:dua:çik gizil bi kikdi:dua:ama yimedimdi:dua: yine de fazla ciktim bugun regl olmam lazim yarin belkim ondandiğ:kahve:keki bugun yicem tabisi:kahve:
he ödem vardı o zaman ki:kahve: yağ değildir o :kahve: 52kilo insanda yağ ne arar hem :kahve: sudur o su yağ olamazkine:kahve:

kek kakaolu muydu :KK70: bende açma yapacam eşim iş yerine görtürcek allahtan sevmim kendilerini ama kek yapayım yanına dimi azcık yerim kalanı götürürüm kv anneye onlarda nasiplenir :KK70:
bnce keki yap direk kv ne götür hem anneler günü hediyesi gibi olur sende 1 dilimcik yersin orda bu hafta dikkat et geri alırsın hepsini valla :KK53::KK53:

Oynamışsındirrr sennn:KK8::KK76:
:D az okadr

hafta sonu geldi :KK9::KK9::KK9::KK9: günaydın bebekim :KK74:

oohh miiisss dün akşam baya rahattın eğlendin yani :süslü::süslü: babası bakabiliyo mu kuzucuga senin kadar sabırlı mı ki:emir_bebek:
Bakabiliyoorr. Bakmali ee oda babasi :) ben gidince gezmisler sonra evdelerdi valla 11 de geldm kizim annee neeeeereee didddin dedi :)
Ayy cocuksuz bi yere gidince kendimi cok ozgur hissediyom ben:KK70::KK70::KK70::KK70:
hahahahaha aynennn onlada guzdl tabi ama biz esimlede cikiyoruz bazen. Bazen anneme gidince kizimsiz kuafore alisverise gidiyoruz kardesimle. Ee arada ekstra e enerji depolamak lazim

:KK70: az okadr

Bakabiliyoorr. Bakmali ee oda babasi :) ben gidince gezmisler sonra evdelerdi valla 11 de geldm kizim annee neeeeereee didddin dedi :)
hahahahaha aynennn onlada guzdl tabi ama biz esimlede cikiyoruz bazen. Bazen anneme gidince kizimsiz kuafore alisverise gidiyoruz kardesimle. Ee arada ekstra e enerji depolamak lazim
özlemiiişşş :emir_bebek::emir_bebek: ben nişanlımın bakabilceni sanmıyorum ama denemek lazım tabi :deli::deli:

bnce keki yap direk kv ne götür hem anneler günü hediyesi gibi olur sende 1 dilimcik yersin orda bu hafta dikkat et geri alırsın hepsini valla :KK53::KK53:
bakayım öyle yaparım olmazsa bardak kek şeklinde yaparım az çıkıyor zati güzelde kurdale ile süslerim :D kız bak güzel olur yanına çiçek alırım işte güzel bir hediye oldu :D

Back
X