Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çünkü anasın sen :anne: şefkatli ana :anne: ne biliyim bugün pek bi yorgun uyandım:işsiz: akşam üzeri misafir gelcek:işsiz:dolu:işsiz:
Hee sivirim ben sini:anne: hem sever hem kizarim:anne: hmm:işsiz: misafiğ diyosin kacamak yapiycan umuarim:kahve: galh anana kayfalti hazilla ne yatiyon:tokat:

çok güzel verisi,n burda aktif olursan bırakma aşamasına geldiğinde bile bırakamayacaksın diyeti o kadar bağımlılık yapıyoruz :KK70: ... başlarda çok hızlı verirsin diyetisyene gidiyor musun yoksa kendin mi uyguluyorsun
açıkçası gittim devam ettiremedim maddi sıkıntıdan dolayı kendim yapıcam

Hee sivirim ben sini:anne: hem sever hem kizarim:anne: hmm:işsiz: misafiğ diyosin kacamak yapiycan umuarim:kahve: galh anana kayfalti hazilla ne yatiyon:tokat:

hee bindi sivirim sini :KK60: Evde neler neler var ama ben sadece sütlü tatlının tadına bakcam:ıslık: ilk yaptım hem hafif:ıslık: bide 2 tane sarma yirim :işsiz: yattığımı kim dedi :tokat: çalışıyom ben :tokat:

hee bindi sivirim sini :KK60: Evde neler neler var ama ben sadece sütlü tatlının tadına bakcam:ıslık: ilk yaptım hem hafif:ıslık: bide 2 tane sarma yirim :işsiz: yattığımı kim dedi :tokat: çalışıyom ben :tokat:
Aferin ahilli gizim ay yi coh hizmet etHoppazayiflamissin diyen olursa Hoppasaolun efendimHoppadiHoppa ay sen calisiyodun demi cumartesi:KK35:

Back
X