Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70::KK70: diz bu bdv den yakicaksiniz hepimizin başını bak sonra ben neler yapcam size :süslü:

He kız bende anlamiyorum onu cimbizla cekip cikartiyolar resmen :KK70::KK70:

Uyumayi tercih edicem galiba zaten çok fazla yürüdüm yoruldum biraz galiba :sus:
caps lock uyarısı ise sorun yok diğeri olsa belki olurdu :D

Ayy Müne abla valla bunu bilmiyoduk biz :KK22:söyledigin iyi oldu takım içinde öyle bağırma vs zaten olmazda muhasebeciler ve ofis calisanlari olarak büyük harf kullandigimizdan bazen unutabiliriyoruz çok pardonnn :dua: buraları nerden buldun da yakaladın bizi :ıslık:
:-)
Çalışanların alışkanlıktan açık unuttuğunu biliyorum, birkaç kez daha denk gelmiştim, bulurum benden kaçmaz :))))

htc71 htc71 evet diyet listem aşağı yukarı böyle. kahvaltıda domates salatalık da var ama yazmayı unutmuşum onları da yiyorum. köfteler standart köfte ama iki adet diyor :) bakalım şimdilik böyle devam ediyorum ^__^

Verirsin tatlım senden hızlı gider emin ol fazla olduğu için

umarım dediğin gibi olur, çok fazla bir şişkinlik var. bir de vücudumun sağı solu ağrımaya başladı. ödemden olabilir diye düşünüyorum :( sağlıklı olmak istiyorum bakalım benim cuma performanslarım nasıl olacak.

umarım dediğin gibi olur, çok fazla bir şişkinlik var. bir de vücudumun sağı solu ağrımaya başladı. ödemden olabilir diye düşünüyorum :KK43: sağlıklı olmak istiyorum bakalım benim cuma performanslarım nasıl olacak.
Ben inanıyorum böyle giderse çok iyi olcak 3 5 kilo sonra seninde hoşuna gidicek kilo vermek ve hiç bozmadan devam ediceksinnnn:KK9:
Acılarım ile uyumaya gidiyorum opuldunuz kızlar
Çok mu agriyo:bicak:

Gece yatarken süt mu iciyosunnn ne güzel bi alışkanlık :) bende su içiyorum 2 bardak öyle yatıyorum süt sisiriyo

ben de size özendim valla. su içme alışkanlığı da en az diyet düzeni sağlamak kadar zor. Sütü seviyorum ya rahatlatıyor sanki uykuya geçişi kolaylaştırıyor <3 şimdi bir bardak su içeyim bari madem konusu geçti :)

Kizlar sabah ve öglen yediklerimi yazmistim ara ögün yaban mersini yedim alsamda pörselenmis biber yogurtlusu üc kasik ve hindi eti haslanmis... simdide su icip yatmayi planliyorun

Back
X