Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok geziyon gezme otur evinde :mapus::mapus:

fitim ben artık :KK8::KK8:

bende dün 2 saat yürüyüş yaptım :KK8::KK8::KK8::KK30:

he listedekileri yazdımdı mecburiyeti olmayanları yazmadımdı ondan :KK33::KK33:
Yürüyüşü spordan saymiyom senin icin ben:mapus: sorun odakli sporlar yapaciksin:KK4: pazartesinden sonra takibimdesin:cool: haftada 4 5 gün 1 saat sorun odakli spoğ:cool:

günaydın beybisiiiii :KK50:

ısınma turları bunlar :sus: sonra senin yaptıklarını yapcam:KK58: dün nişanlım didi ki artık zayıflama bence yeter spora başla didi :spor:
Çoh biliyon deyip tohatlarmişin:KK70::KK70: hee yeteg zati artik spor zamani:KK73: amaa beslenmene cok dikkat edicen yagli ve sekerli seyler tuketmicen vucut sekillendirme kolay degil:mapus: agirlik calismanin en guzel yani benim için pilav makarna yiyebilmek:rolleyes: ama kucuk porsiyonlarda tabi:ukala:

he vallah yanlız biri kaçamak yaptı dimi burya uazınca acayip etki altına giriyorum kaçamak hakkım varmış gibi hissediyorum :deli: havuç yiyorum tavşan gibi :işsiz:
Valla kacamak yapmayan kazanıyo canim cok iyi yapiyosun hedefe odaklanmak en iyisi:KK55::KK19: bak ben kilo koruma yapmama rağmen haftada bir yiyorum diger 5 6 gün diyetteyim kiloyu vermek de korumak da emek istiyo:silah:

Çoh biliyon deyip tohatlarmişin:KK70::KK70: hee yeteg zati artik spor zamani:KK73: amaa beslenmene cok dikkat edicen yagli ve sekerli seyler tuketmicen vucut sekillendirme kolay degil:mapus: agirlik calismanin en guzel yani benim için pilav makarna yiyebilmek:rolleyes: ama kucuk porsiyonlarda tabi:ukala:
dimik pilva makarna yiyosun:oha::oha::oha::oha:

Ayy Müne abla valla bunu bilmiyoduk biz :KK22:söyledigin iyi oldu takım içinde öyle bağırma vs zaten olmazda muhasebeciler ve ofis calisanlari olarak büyük harf kullandigimizdan bazen unutabiliriyoruz çok pardonnn :dua: buraları nerden buldun da yakaladın bizi :ıslık:
:D:D

ay heyecan yaptımdı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

portakal suyu sıktm kan olsun can olsun diyerekten :KK8: yımırtanızı nasıl istersiniz :tokat:
Niye sıkıyon portakal :tokat: coh seker olur o :tokat: Bi dende portakal soysan daha iyiydi:tokat: neyse ver iciyim :kahve:hmm :kahve:giziillll:kahve:hmm hiii:kahve:
Ben yumurtami acik sarisi civik severim beyaz kizmi iyce kizarsin baharatlarla tatlandirilsin tememdir:kahve:savolasin:kahve:

Back
X