Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aha jeton yeni düştü:KK70:ahahah poncikbirgelincik poncikbirgelincik :tokat:
şükür yaaa :D:D:D
evlendikten sonra görcem seni buralarda :KK70: hergün banyo yapıyom diye gezerdurursun :KK70::KK70::KK70:tövbe yarabbiiiiiiim:dua::dua:
evlenelimde :D geçen nişnlım diyo ki düğünden sonraki gece kuzenleri toplayalım evde after parti yapalım kuzenleri de yanımızda he :D ben olur tm dedim ama bi pişman oldu sanki aaa balayına gitcez ertesi gn falan dedi bende yoo ertesi akşam gitcez yetişiriz yni dedm sustu :D:D:D:D:D:d

ahhhaaa çok güldüm yaaa yavrum uzaksınız birde kavuşmanın sevinci ile deprem bilem olur :KK70:
adfdgfsgdfdgdgd :D:D:D:D:D
valla ben etmiş olabilirim :KK53::KK53:

:tokat::tokat::tokat:

şükür yaaa :KK70::KK70::KK70:

evlenelimde :KK70: geçen nişnlım diyo ki düğünden sonraki gece kuzenleri toplayalım evde after parti yapalım kuzenleri de yanımızda he :KK70: ben olur tm dedim ama bi pişman oldu sanki aaa balayına gitcez ertesi gn falan dedi bende yoo ertesi akşam gitcez yetişiriz yni dedm sustu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::d

adfdgfsgdfdgdgd :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ahahaahhahhaha boşver ne kadar geç o kadar iyi :KK70::KK70::KK70: erkek bide o düşünmüyosa sne mi düşüncen :KK70: gerçi geç düşmüş biraz :rolleyes:

şükür yaaa :KK70::KK70::KK70:

evlenelimde :KK70: geçen nişnlım diyo ki düğünden sonraki gece kuzenleri toplayalım evde after parti yapalım kuzenleri de yanımızda he :KK70: ben olur tm dedim ama bi pişman oldu sanki aaa balayına gitcez ertesi gn falan dedi bende yoo ertesi akşam gitcez yetişiriz yni dedm sustu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::d

adfdgfsgdfdgdgd :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bende ciğer pişircektim mangalda işimiz varken ciğer mi ğişirilir hiçç acıdım nişanlına şimdi adam neler düşünmüştü oysaki :D

Back
X