- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.781
Ben dün acik kaçirdim +400 çıktım bugun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün acik kaçirdim +400 çıktım bugun
ayyyhh diyeydin tabikide inceldim o kadar spor nereye gitcekDün eşim senin bacaklarin baya inceldi dididedim ayni kiloyum hep spordan hepppp
![]()
cumaya 53Ben dün acik kaçirdim +400 çıktım bugun53.3
hemen bugun dikkat
![]()
iyim tatlim sen nasilsin? bugünki görüsmenin heycanindan bisey yiyemiyorum vallahgünaydın cınııımmmmnasılsınn
ay senin bugün müydü o görüşmeeeeBende hafta basi artidaydim ama busabah yine 74 e ulastim ama nedense bu hafta pek iyi gecmedi... ve tehlikeli günlerde geliyo yarin Burda tatil aksam annemlere ugricaz coktandir gidememistik esimle beraber hafta sonuda onun ailesinde olcaz ve annemde kayinvalidemde sagolsunlar yemek konusunda israrcidirlar ve üstüne üstelik harika seyler yaparlar![]()
Evet canim bugün, birazdan ögle paydosunda azcik birseyler atistircam Saat birde görüsmem, dua edin benim icin hayirlisiyla olsun artik .ay senin bugün müydü o görüşmeeeebence bişeyler yemelisin görüşme sırasında karnın gurultusu duyulmasın sonra
ay yedirmesinlerr cumaya 2 gün kaldı![]()
Kızlar merhaba,
14.gruba buyur etmişsiniz. Geldim ama bu işleyişin yabacısıyım. Beni oryante edebilecek kimse var mı?
Grup sohbet üzerine mi kurulu? Anlayamadım.
canım hoşgeldinKızlar merhaba,
14.gruba buyur etmişsiniz. Geldim ama bu işleyişin yabacısıyım. Beni oryante edebilecek kimse var mı?
Grup sohbet üzerine mi kurulu? Anlayamadım.
ay canım hadi hayırlısı inşallah coook coookkk gzel geçer biizi de haberdar et emiEvet canim bugün, birazdan ögle paydosunda azcik birseyler atistircam Saat birde görüsmem, dua edin benim icin hayirlisiyla olsun artik .
plan yaptım mı uyamıyorum hiçtemem o zaman afiyet olsunkahvede ic tok tutuyo ve wcye cıkartıyo türk kahvesi
![]()
ay o azim bende de olsa gbek eritsem zcık pöfffDün eşim senin bacaklarin baya inceldi dididedim ayni kiloyum hep spordan hepppp
![]()
öğle yemegnde 3 çeşit tatlı vardı bizdeplan yaptım mı uyamıyorum hiçtavuk yedim öğlen közde yanına soğan ve ayran akşama çorba içerim artık
kuzum ne görüşmesiydi iş ile ilgiliydi sanırsam htlar karştıBende hafta basi artidaydim ama busabah yine 74 e ulastim ama nedense bu hafta pek iyi gecmedi... ve tehlikeli günlerde geliyo yarin Burda tatil aksam annemlere ugricaz coktandir gidememistik esimle beraber hafta sonuda onun ailesinde olcaz ve annemde kayinvalidemde sagolsunlar yemek konusunda israrcidirlar ve üstüne üstelik harika seyler yaparlar![]()
1 çeşit yetmemişöğle yemegnde 3 çeşit tatlı vardı bizde
makarna vardı bide cok sçma bi menüydü![]()
plan yaptım mı uyamıyorum hiçtavuk yedim öğlen közde yanına soğan ve ayran akşama çorba içerim artık